Η Πανσέληνος στον Ταύρο, είναι ένα σύνηθες φαινόμενο με τον ήλιο στον Σκορπιό, κάθε χρόνο αυτή την εποχή.
Είναι μία Πανσέληνος που έρχεται στον Ταύρο, μα και στο Σκορπιό να υπενθυμίσει τα θεμέλια και τις αξίες του. Μήπως νιώθεις μετέωρος στο μικρόκοσμο που έχεις χτίσει με τις εσωτερικές ανάγκες σου; Μήπως νιώθεις αγχωμένος χωρίς κάποιο προφανή λόγο; Και αν αναφέρομαι στην πίεση εστιάζω στην εσωτερική που μάχεται να ανταποκριθεί στους εξωτερικούς παράγοντες. Ο ταύρος της σταθερότητας και της γείωσης θα σου δώσει θάρρος και δύναμη με σκοπό να συμφιλιωθείς με την αλχημιστική και μυστικιστική επιρροή του στοιχείου του σκορπιού απτά.

Αγκαλιάστε τη διαδικασία εναρμόνισης με τον εσώτερο εαυτό.
Βάλτε τον εσωτερικό σας επαναστάτη στην καρέκλα του χρόνου! Ως σταθερό στοιχείο της γης, Αντί να ανακαλύψετε τον τροχό, μάθετε για τη φυσική που κρατάει τον τροχό σε κίνηση. Πού έχει γίνει η ζωή σας πολύ περίπλοκη; Ξεκινήσετε την ενδοσκόπηση από τα βασικά. Με τη σταθεροποίηση της βάσης σας, σύντομα θα φτάσετε ξανά στο στόχο. Εάν προχωράτε προς έναν σημαντικό στόχο, αυτή η πανσέληνος φέρνει καθοδήγηση για τα επόμενα βήματα. Μη σταθείτε εκεί!Περιηγηθείτε σε άγνωστα μέρη και ταξιδέψτε μακριά από την ζώνη άνεσής σας

Χαρίστε στον εαυτό σας κάτι όμορφο

Κάποτε ένας δάσκαλος μου στην γραφολογία χαρακτήριζε το ζώδιο του Ταύρου, σαν ένα ακίνητο βουνό. Δύσκολα θα μετακινηθεί από την ζώνη άνεσης του, από τις αξίες, τα ιδανικά που καθορίζουν τη γνώμη του και την στάση του στη ζωή. Η Πανσέληνος έρχεται να φωτίσει την κρυμμένη ομορφιά της Αφροδίτης και του αισθησιασμού που βρίσκεται ανενεργή.

Αντί να αναλωθείς να αποκτήσεις τα τετριμμένα για να προστεθούν στη σωρεία αγαθών, σπάσε την ρουτίνα και κάνε κάτι διαφορετικό. Χάρισε όσα δεν χρησιμοποιείς πηγαίνοντας κόντρα στην συσσώρευση αγαθών. Ένα βιβλίο που θα σας κινητοποιήσει να αλλάξετε τρόπο ζωής είναι το club των 5πμ, του Robin Sharma. Είναι ιεροτελεστία το ξύπνημα στις 5 το πρωί.

Και για να χαλαρώσεις από την ένταση των επιθυμιών που δημιουργούν ένταση στο σώμα, χάρισε στον εαυτό σου μία όμορφη περιποίηση σε κάποιο spa, όπως antistress ή hot stone massage.

Βρες τη φωνή σου.
Ο Ταύρος κυβερνά τον λαιμό (και το 5ο τσάκρα της έκφρασης) και πιθανότατα θα αισθανθείς αναγκασμένος να εκφράσεις την αλήθεια σου όταν τα πράγματα δεν οριοθετούνται όπως χρειάζεται από τις καταστάσεις. Εκφράσου όμως χωρίς θυμό και απωθημένα γιατί θα οδηγηθείς στην αντίθετη όχθη από τον αρχικό στόχο. Η Πανσέληνος φέρνει πάντα στην επιφάνεια αυτό που είναι κρυμμένο βαθιά και καταφέρνει να σε πνίξει είτε με λόγια είτε με δάκρυα. Διόχετευσε την δημιουργικότητα και την έμπνευσή σου στην τέχνη. Πάρε ένα καμβά, χρώματα, πινέλα μεγάλα και μικρά και χρωμάτισε τον κόσμο σου με έντονη ή μινιμαλιστική διάθεση. Βγάλε με χρώμα το όποιο σκοτάδι από μέσα σου.

Χρησιμοποιήστε τη φωνή της έκφρασης σας με εποικοδομητικούς τρόπους – για να μιλήσετε για τις αξίες και την ηθική σας, οι οποίες διέπονται από το δεύτερο σημάδι του ζωδιακού κύκλου. Ή να το χρησιμοποιήσεις δημιουργικά, για πράγματα όπως τραγούδι ή δημιουργία podcasting αν η εμπειρία σας το επιτρέπει. Τα γιόγκικα μάντρας μπορούν να συντονίσουν το τσάκρα του λαιμού, ενώ παράλληλα δημιουργεί μια συλλογική θεραπευτική ενέργεια που είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε φωνή στο δωμάτιο. Αναζητήστε μια τάξη Kirtan (κλήση και απόκριση) για να ανυψώσετε τη δόνηση της φωνής σας. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι θρυλικοί τραγουδιστές όπως ο Stevie Wonder και η Adele γεννήθηκαν με ήλιο στο Ταύρο.

Και ένα μυστικό χαλάρωσης και αποδέσμευσης, αν δεν βρεις την δική σου φωνή που να απέχει από εσωτερική και εξωτερική κριτική, βυθίσου στην σιωπή του εαυτού σου.

Συγχώρεσε για να αποδεσμευτείς…

Σίγουρα θα φυλάς στην καρδιά σου κάποιο τραύμα ή μία εσωτερική σύγκρουση. Αντί να το εξωτερικεύσεις έντονα ή να το κουβαλάς σαν συναισθηματική αποσκευή καλύτερα να το αποδεσμεύσεις για να μην σε φορτίζει περαιτέρω.  Η συγχώρεση είναι το κλειδί που θα σε οδηγήσει στην επούλωση αλλά και στην θεραπεία ραγισμένων κομματιών. Με την συγχώρεση δεν επιτρέπεις στον εαυτο να νιώθει θυμό για τις πράξεις κάποιου άλλου. Και όταν αδειάσεις ενεργειακά αυτό το χώρο που επιθυμεί ο θυμός σου, τότε δημιουργείς ένα κενό όπου η δύναμη του σύμπαντος θα το καλύψει. “Ενας όμορφος τρόπος να το γεμίσεις είναι η ξαφνική εισροή χρημάτων αν σου χρώσταγαν φίλοι και εξαφανίστηκαν, ή αν χώρισες και έλξεις μία νέα σχέση. Με αυτό  τον τρόπο θ’απαλλαχτείς επό την όποια εμμονή ή ανάγκη για συνωμοσία και κρυφά πάθη.

Σκέψου το προϋπολογισμό των εσόδων/εξόδων σου.

Αυτή η πανσέληνος φωτίζει τα σχέδια δαπανών και αποταμιεύσεων … ή την έλλειψή τους. Η αγοραστική ώθηση μπορεί να είναι ένα σύμπτωμα στέρησης. Δεν πρόκειται να σφίξετε το ζωναρι σας τόσο πολύ που να αισθάνεσαι περιορισμό. Αλλά είναι μια σημαντική εβδομάδα για την παρακολούθηση του προϋπολογισμού σου. Βάλτε μια εφαρμογή προϋπολογισμού στο τηλέφωνό σας ή δοκιμάστε τον εαυτό σας να πληρώνετε για κάθε αγορά με μετρητά για μια εβδομάδα. Η σωστή σχέση με τα χρήματα που αφήνουν τα χέρια σας μπορεί να δημιουργήσει μια συνειδητή σχέση με τα έξοδά σας – και τα κέρδη σας!

Φύτεψε ένα σπόρο ή ακόμα καλύτερα ένα δέντρο

Σήμερα είναι μία ιδανική ευκαιρία το φυτέψεις ένα σπόρο ενός αγαπημένου λουλουδιού ή ένα δέντρο γύρω από το χώμα που πατάς και δέχεται τους ενεργειακούς κραδασμούς, ή πολύ απλά αν δεν το πολυέχεις αγκάλιασε ένα δέντρο και επίτρεψε του να χωρέσει στην αγκαλιά του όλα όσα δεν μπορείς να αποχωριστείς.

¨Ολο το παραπάνω κείμενο είναι μία διαισθητική συμβουλή των καρτών ταρώ της ημέρας με το άνοιγμα του Κέλτικου Σταυρού.

Ελπίζω να σε καθοδηγήσει σωστά όπως πολλούς φίλους που την συμβουλεύονται στις κρίσιμες στιγμές τους!!!

Κωνσταντίνα

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.