Αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα από το Σάββατο 22 Ιουλίου, θα περάσουμε από τον ψίθυρο των συναισθημάτων του καρκίνου στο βρυχηθμό της υπεροχής του Λέοντα. Από την εσωστρέφεια στην εξωστρέφεια καθώς ο επίμονος και εκρηκτικός Άρης αναστέλλει την ανάπαυλα μέσα από το καβούρι του από τις 4 Ιουνίου. Ο ωκεανός των συναισθημάτων παραμένει όχι μόνο ενεργός μα και καταιγιστικός εδώ και 7 εβδομάδες που επιδεινώθηκε από την περιοδεία του Ηλίου στον καρκίνο που ξεκίνησε στις 21 Ιουνίου. Κατά κάποιο τρόπο σαν συλλογικό συμβάν ήταν επικερδές αφού ανοίχτηκαν όλα τα κρυφά χαρτιά των συναισθημάτων, των παραπόνων που φυλάγονταν κάτω από το τραπέζι και έτσι εισακούστηκε και κατανοήθηκε η κάθε επιθυμία που είχε καταπιεστεί.

(Σαν να λέμε ότι χρειάζεται μία περίοδος συμπόνοιας και κατανόησης στο πρώτο μισό της επικείμενης περιόδου στα κατάλοιπα του καρκίνου που εξασθενούν)
Εάν νιώθετε την παραμικρή ένταση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο είναι γιατί κρατούν ακόμη κάποια συναισθημάτα μέσα τους που δεν έχουν εκδηλώσει. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν οικείο χώρο εμπιστοσύνης και επικοινωνίας και φέρτε το άτομο κοντά σας για μία εκ βαθέων συζήτηση.

Σου πέρασε από το νου, ότι ίσως να είσαι εσύ το εμπόδιο αυτής της απόστασης επειδή νιώθεις ότι δεν εισακούγονται τα θέλω και οι ανάγκες σου. Κάνε το πρώτο βήμα να την γεφυρώσεις με την ειλικρίνεια σου. Θυμήσου ότι η συγχρονικότητα είναι το παν.

Το ότι η αποκάλυψη μιας κατάστασης ή μιας αλήθειας γύρω από αυτή σας προτρέπει να εκραγείτε αυτό δεν σημαίνει ότι θα ενεργοποιείστε να ταράζετε την γαλήνη του άλλου μέσα στο υπόλοιπο της ημέρας με όσα συναισθήματα σας προκύπτουν στην πορεία. Μία κοινή στιγμή γαλήνης και ηρεμίας ίσως να λύσει όλες τις εντάσεις που δημιουργούν προβλήματα. Καθώς ο Άρης ανατέλλει στον Λέοντα απομακρύνει οτιδήποτε βρισκόταν κάτω από το χαλί και αυτη η αποκάλυψη θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου.

Το ερώτημα είναι, ποιά είναι η ηχηρή πραγματικότητα πίσω από το ψέμα που σε συντηρεί;

Όλοι έχουμε έναν πιο φωτεινό τομέα στη ζωή μας είτε πρόκειται για κάτι που είναι διαφορετικά παράξενο είτε διαφορετικά ταπεινό της προσωπικής μας αίγλης που μπορεί να μας γεμίσει χαρά όπως η αισιοδοξία και η ζωτικότητα στην ώριμη ηλικία. Μέσα σε 7 εβδομάδες από τώρα, θα ενεργοποιηθούμε να αναπτυξούμε κρυμμένες δεξιότητες από τους άλλους μα τόσο εμφανέστατες σε εμάς. Κάτι που θα σε αναδείξει σε βασιλιά ή σε βασίλισσα μέσα στην διάρκεια του καυτού καλοκαιριού καθώς ο προκλητικά ερωτικός Άρης μπορεί να ανατρέψει το σκηνικό και από κατάστασεις ερωτικής, μυστικής σιγόβρασης να περάσεις σε κατάσταση βρασμού και ερωτικής έξαρσης. Αυτό μπορεί να διεγείρει ένα υπάρχον φλερτ, μία υπάρχουσα σχέση στη ζωή σας ή ένα ερωτικό και συνάμα ένα παιχνίδι γνωριμίας στο διαδίκτυο. Κάνοντας το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά θα αποδώσει μόνο αναμενόμενα αποτελέσματα. Ο τολμηρός Άρης θέλει να χρωματίσετε έξω από αυτές τις γραμμές και να δοκιμάσετε μια νέα τακτική. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε οι γεννημένοι αυτών των ημερών, είναι το παιχνίδι με το γόητρο σας μόνο και μόνο για να τραβήξετε την προσοχή των άλλων καθώς η τύχη μπορεί να σας φέρει τα προσδοκόμενα αποτελέσματα και αντί να σας εξυψώσει την καλοκαιρινή διάθεση να σας οδηγήση σε χειμωνιάτικο ψύχος. Η πρόκληση της εποχής είναι να αφουγκραστούμε το κάλεσμα της ψυχής μας.

Από την Κυριακή 23 Ιουλίου, ο ήλιος στον Λέοντα θα προσδώσει αυτή την μαγεία μέσα στο νέο κύκλο του φεγγαριού, αυτή την νέα σελήνη. Ενώ η ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου στον Λέοντα θα φέρει χρυσόσκονη νέων ευκαιριών στα όνειρα και στις φιλοδοξίες μας. Απλά βγείτε λίγο από την συνηθισμένη αντιληψή σας ότι όποιοι σας θέλουν θα πρέπει να σας κυνηγησουν και αφεθείτε στην μαγεία του ρομαντισμού για να σας απογειώσει. Αυτό το φεγγάρι θέλει ταπεινότητα πίσω από την γοητεία. Ψυχή πίσω από την δόξα μήπως και δείτε τον εαυτό σας επιτέλους να ευημερεί και να ανθίζει. Που ξέρετε; Ίσως αυτή η νέα σελήνη για τους ρομαντικούς να κατεβάσει νέες ιδέες, καινοτομίες και οτιδήποτε φαντάζει θεϊκό προς υλοποίηση.

Από την Κωνσταντίνα Δήμου

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.