Είναι λίγα χρόνια που εμπνεύστηκα ένα μαγεμένο παραμύθι, με τον τίτλο » Μάγισσα κατά Λάθος» όταν διδασκόμουν μαθήματα δημιουργικής γραφής με την Χριστίνα Οικονομίδου.

Ξεκίνησε από μία ανάθεση εργασίας, έγινε μία όμορφη ιστορία που εξελίχθηκε σε ένα αγγελικό μήνυμα που έπρεπε να υλοποιηθεί.

Για τους άλλους ένα όμορφο παραμύθι, για εμένα ένα μάθημα ζωής.

Η ιστορία διαδραματίζεται στην Αμερική, στο Ντένβερ του Κολοράντο, όπου βρίσκεται ένα μεγάλο σπίτι που συγκατοικούν μία νεραϊδούλα μαζί με 11 μάγισσες. Αυτό το μικρό νεραϊδάκι με το όνομα Aurangel, στέκεται εμπόδιο στα μεγαλεπίβολα σχέδια των υπόλοιπων μαγισσών να προκαλέσουν κακό σε πολλούς ανθρώπους και να ξεδιπλώσουν τα μαγικά τους κόλπα.

Το φως και η λάμψη της μικρούλας μαγισσο-νεραϊδούλας ορθώνει ένα τοίχο στην εμπόδιση θαυμάτων από μεριάς τους και προκαλεί αναστάτωση μέσα στο σπίτι.

Πρόκειται για ένα παραμύθι για μικρούς και για μεγάλους και λόγω Haloween σας το κάνω δώρο. Δύο νικητές θα νικήσουν από ένα αντίτυπο.

Και όπως αναφέρεται και στον επίλογο, υπάρχει πολλή μαγεία στα παραμύθια αλλά και πολλά παραμύθια στη μαγεία!

Αν θέλετε να το αποκτήσετε, κάντε like & share στο post του διαγωνισμού και αφήστε το σχολιό σας στο τέλος του άρθρου.

Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019.

Καλό μήνα και καλή επιτυχία!

 

Κωνσταντίνα

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.