Γράφοντας αυτο το κείμενο απο μια παρόρμηση της σελήνης μου στο Τοξότη, Αφροδίτη στους Δίδυμους που συγκατοικεί με τον Άρη και τον Ουρανό εύχομαι καταρχήν να ζείτε και να χαίρετε άκρας υγείας. Σημερα στις 21 Ιουλίου πραγματοποιείται το δευτερο μέρος της πανσέληνου στο ζώδιο του Αιγοκερου που προηγήθηκε στις 22 Ιουνίου ως μια πρόγευση των αλλαγών που ερχονται οσονουπω.

Και επειδή οι πλανήτες ζήλεψαν απο αυτό το ολόγιομο φως του φεγγαριού, ειπε να συμμετάσχει ο ανάδρομος Πλούτωνας απο το ζώδιο του Αιγοκερου προς την μηδενική μοίρα στον Υδροχόο. Μαζί τους ο Ουρανός με τις βαλίτσες εμπειριών που έφερε απο τον Ταύρο και ο ανυπόμονος Άρης τις ανοίγει απροκάλυπτα για να ξετυλιχθούνε όλες οι αξίες και τα ιδεώδη που έφερε μαζί του και τα ξετυλίγει σιγά- σιγά μέσα στην επόμενη επταετία στους Διδύμους.Τον φορέα της επικοινωνίας και της πληροφορίας.

Πολλοί μασκαρεμένοι σύμμαχοι του καθεστώτος θα αποσύρουν την στήριξη σε ενα ακέφαλο σύστημα μηδαμινής υποστήριξης. Οι εχθροί θα γίνουν φίλοι και οι φίλοι εχθροί.

Η νευρικότητα και οι ανάγκες για αλλαγή θα γίνουν ορατές απο την αντίθεση της μαθητείας στον αστερισμό του Τοξότη.
Το καρμικό μαθημα θα είναι αυτοσκοπός για ατομική και συλλογική σωτηρία και όχι πλέον απειλή με την συμβολή του Κρόνου, του Άρη και του Ουρανού λίγο πριν την είσοδο του Δία μέσα στον Αύγουστο.
Και αφού αναφερόμαστε στα δίπολα των Καρκίνου-Αιγόκερου, με τις παραδόσεις και τους οικογενειακούς δεσμούς, τις σχέσεις κράτους και πατρίδα της καρδιάς, ετοιμαστείτε για μια πανσέληνο καταλυτική. Ο Πλούτωνας που πηγαινοέρχεται ανάδρομα θα επηρεάσει και τα παρορμητικά ζωδια.
Μέρος της διαδικασίας εποφθαλμιά και ο Ποσειδωνας με τον Κρόνο αφού το δίδυμο Ουρανού- Άρη δεν θ´αφήσει κανέναν ασυγκίνητο στην τετράδα των μεταβλητών ζωδίων και φυσικά τα σταθερά αλλά και τα παρορμητικά ζώδια, αφού ο Πλούτωνας και ο Ουρανός δεν έχουν αφήσει ακόμα ήσυχα και ανεπηρέαστα τα προηγούμενα ζωδια που κατείχαν.
Με λίγα λόγια ειναι μια πανσέληνος που ειναι αναιρετική αφου προηγείται στην 29η μοίρα του Αιγοκερου και δεν θα αφήσει καμμία ζωδιακή περιοχή ανεπηρέαστη.
«Η πίεση θα γίνει απελευθέρωση,
το μαθημα θα γίνει μαθητεία».
Όλοι οι άνθρωποι, που έχουν προσωπικά ζώδια σε αυτούς τους πλανήτες θα επηρεαστούν  σε πολύ μεγάλο βαθμό. Και πιο πολύ το πολιτικό, κοινωνικό και ανθρωπιστικό σύστημα που αναμένει καταιγιστικές δράσεις για αλλαγή σε έργα και όχι αλλα λόγια που μένουν μόνο λογια. Πολλοί παραγοντες που ωφελούνται απο την εξουσία, την πολιτική και το σύστημα θα ανελιχθούν σε πρωτοβουλίες που αφορούν την ανθρώπινη βούληση και ακεραιότητα, τις αξίες μιας και θα δουν σύντομα ότι η επιφάνεια ως ενα ανθρωποφάγο ρομπότ που διψάει για προβολή θα συγκριθεί με την αξία της ανθρώπινης ύπαρξης και τα αποτελέσματα θα φανούν εν καιρώ.
Μιας που βαφτίστηκε ως η σελήνη του ελαφιού, θα βρεις την το σπόρο μιας καινούριας  συνήθειας  να ψάχνει νέα εδάφη να εδραιωθεί και να απομακρυνθεί μακριά απο τα ετοιμόρροπα και τα εγκαταλειμμένα απο φροντίδα και καρποφορία.
Σύντομα θα διδαχθούμε όλοι, συνειδητά ή ασυνείδητα πως το κλειδί της αλλαγής, θέλει ανθρώπινο χέρι, αφού υποβληθεί σε ιερές δοκιμασίες αν μπορεί να το κρατήσει και να το παραδώσει με ασφάλεια στην νέα τάξη των πραγμάτων.
Στην νέα γενιά των ανθρώπων, που θα κοιτάζουν το συνάνθρωπο στο βλέμμα της ενσυναίσθησης και όχι στην γεμάτη τσέπη της μηδαμινής συνεισφοράς .
Εν κατακλείδι, μην ψάχνετε, ποιοι θα επηρεαστείτε αλλά ποιοι δεν θα επηρεαστείτε απ αυτήν την καταιγιστική, μεταμορφωτική αλλαγή που πλησιάζει.
Όλα τα ζώδια συμμετέχουν και επηρεάζονται ιδίως  τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού των τελευταίων ημερών, τα ζώδια του σταθερού σταυρού των πρώτων ημερών.  Κυρίως  λίγο πιο έντονα Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Τοξότες, Δίδυμοι.

Κάθε ψυχή που απέμεινε και παρέμεινε ζωντανή απο την δηλητηρίαση της ψεύτικης εικόνας του συστήματος , βρίσκεται εδώ στη γη που έχει επιλέξει αυτή την αλλαγή. Η χειραψία του παλιού με το καινούριο έχει πλέον ξεκινήσει.

Κωνσταντινα
To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.