Η Κωνσταντίνα Δήμου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε ΜΜΕ και επικοινωνίες στο University of Indianapolis, μεταξύ αυτών, ανθρώπινη επικοινωνία και Δημοσιογραφία. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα της γιόγκα, με ειδίκευση στη Κουνταλίνι γιόγκα της διδασκαλίας του Γιόγκι Μπάτζαν. Είναι πρακτικός SRT(θεραπεία πνευματικής ανταπόκρισης), αστρολογίας, σύμβουλος ψυχών στο σχέδιο της ζωής τους στο (human design), Αγγελικής Συμβουλευτικής και θεραπευτικής, Reiki Ryoho Master Teacher και κάτοχος Μεταπτυχιακού MA in media and Communication.Η ενασχόλησή της με το πνευματικό μονοπάτι έχει ξυπνήσει την μεταφυσική ευαισθησία της.
Έχει παρακολουθήσει μαθήματα γραφής, μεταξύ αυτών, μυθοπλασίας, δημιουργικής, διαδραστικής, θεατρικής , αυτόματης γραφής και αυτογνωσίας, στιχουργικής τέχνης και σεναρίου και η γνώση ολοένα και εξελίσσεται.
Για το θέατρο, έχει γράψει το μονόλογο “Εμμονή” τη μαύρη κωμωδία “Εφτά Ζωές”, το θεατρικό έργο “Αναπνοή”σε τέσσερις πράξεις με πηγή έμπνευσης το μεγαλείο της γέννησης. Το μονόλογο “Ορίζοντες” ως ιδέα και σύλληψη, ήρθε να ολοκληρώσει μέσα της, το κενό ανάμεσα στη ζωή και στο θάνατο και το χάσμα της γεφύρωσης αυτών, όπου αποτελεί ένα έργο αυτογνωσίας και αυτοπραγμάτωσης για την ίδια. Το μονόλογο. “ΜΟΝ-ΝΕΤ” για την φυλάκιση του αληθινού εαυτού σε μία ψεύτικη και ψηφιακή εποχή “Το φίλημα του Αγγέλου” για τον προορισμό των ψυχών στη γη και τα θεατρικά έργα, Σελιδοδείκτης, “Μία -δεύτερη -ευκαιρία” για έναν αληθινό καλλιτεχνη που ανεβαίνει στο Παράδεισο. “Πόντιος Πιλάτος:Η προφητεία”, τον μονόλογο μίας άδικης καταδίκης, “οι άνθρωποι του κόσμου” για μία εκστρατεία καλού ως παρακαταθήκη ενός εκλιπόντος.
Το Μαιο 2015 το νεοελληνικό θεατρικό της έργο A.F.R.A.I.D (Φοβάμαι), απέσπασε το 2ο βραβειο στο φεστιβάλ τρόμου. Στον αντίποδα των συναισθημάτων γράφεται το θεατρικό έργο L.O.V.E για να εκφράσει την αγάπη της σε ότι διαφορετικό που διχάζει την ευαισθησία της έναντι στη σκληρότητα της ρατσιστικής και ομοφοβικής εποχής.
Έχει παρακολουθήσει μάθημα θεατρικής σκηνοθεσίας το 2014 με την κυρία Ρέινα Εσκενάζυ και σκηνοθέτησε ένα μονόπρακτο-μονόλογο “το βλέμμα” της Άλκηστις Μαραγκουδάκη στο Αλτερα Παρς, τον Ιούνιο 2014, ως συμμετοχή σπουδαστών για το εργαστήρι δημιουργικής γραφής tabula rasa του Παναγιώτη Καποδίστρια .