Ξέρω πως όλο αυτό που ζούμε είναι κάτι που δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε κρι ας είχε προβλεφθεί από οραματικούς ανθρώπους!

Μπορούμε όμως να αναρωτηθούμε από που προέρχεται και πώς έχει προκύψει;

Κοιτάμε τον πόνο συλλογικά αλλά την έλλειψη ευθύνης διόλου ατομικά! Και όμως ήταν ένα κύτταρο από την συναισθηματική, υλική, πνευματική τοξίνωση όλων, που  έσπασε και γέννησε πλανητικά έναν ιό!!!

Ο γιος της κορώνας . Ο ιός του έβδομου τσάκρα, της λήψης ιδεών, εσωτερικής καθοδήγησης Μα και της  αναμετάδοσης των προσωπικών μας δεδομένων.

Έφυγαν ψυχές μαζικά και σε προσωπικό επίπεδο αναρωτιόμαστε μόνο πότε θα ολοκληρωθεί η καραντίνα !

Πότε θα ξαναγυρίσουμε στη δουλειά μας, πότε θα ξοδέψουμε τον υπέροχο, υπέρογκο μισθό μας, πότε θα ξαναδούμε τους φίλους μας, πότε θα πιούμε τον καφέ μας, και γενικά η ατζέντα των στόχων που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε έχει μεγάλη λίστα!

Φαντάζομαι πως δεν είμαι η μόνη που έχω λάβει ειδοποίηση οτι  στις 5 Απριλίου, στις 5.45 πμ Θα πραγματοποιηθεί συμπαντικός οραματισμός για τη θεραπεία του πλανήτη από τον κορονοϊό.

Η δική σου πρόθεση για αυτόν το διαλογισμό ποια είναι;

Να Οραματιστείς  συνειδητά ότι όλο αυτό που βιώνουμε είναι αποτέλεσμα κοινής συνεισφοράς στον πλανήτη και στην ανθρωπότητα; Να διώχνεις τα συμπτώματα του κορονοϊού έξω από την πόρτα σου ή να  αποδεχτείς ότι αν η βιολογία σου είναι πιο δυνατή από τον ιό μπορείς απλά να συμβαδίζεις μαζί του; Ποιος μπορεί να εγγυηθεί την χρονική λήξη της ασθένειας;

Να συντονιστείς σε αυτή την ομαδική προσφορά αλληλεγγύης χωρίς όμως να προσφέρεις και να παραδώσεις κάτι  πραγματικά δικό σου, ένα κομμάτι σου που θέλεις να θεραπευτεί, και να μην δοκιμάζεται αυτή την εποχή;

Άραγε πόσες  Θα είναι οι σκέψεις για θεραπεία και μετουσίωση και πόσες οι σκεπτομορφές για έλξη ιδανικών σύμφωνα με το νόμο της έλξης;


Είσαι σίγουρος για την πιο Φωτεινή σου σκέψη; Είσαι υπεύθυνος για την πιο γκρίζα φιλοδοξία σου που θα επιβαρύνει την πλειονότητα;

Ίσως να νιώθεις ότι κουνάω επιδεικτικά το δάχτυλο πίσω από την οθόνη που διαβάζεις όμως δεν είναι αλήθεια!

Το να συντονίζεσαι σε έναν διαλογισμό διαρκείας 11 μέχρι 31 λεπτά και να επιστρέφεις πίσω στη ζωή σου, στην κάθε στιγμή σου, στην κάθε σκέψη σου δεν είναι πραγματική βοήθεια για την ανθρωπότητα. Ο εγκλεισμός μας τόσες μέρες έχει φέρει μια σωρεία δώρων στον πλανήτη.

Η Βενετία είδε ξανά ζωή στα κανάλια της αφού δελφίνια και ψάρια, έκαναν την εμφάνιση τους!

Λόγω της ακύρωσης της καθιερωμένης γιορτής του Πάσχα, πολλά ζώα δεν θα χάσουν τη ζωή τους εξαιτίας αυτού του πανάρχαιου βανδαλισμού προς την δική μας ευχαρίστηση….

Ο πλανήτης ασφυκτιούσε κι εμείς του δίναμε ακόμα ένα λόγο να βυθίζεται σε καταστροφή!

Απρίλιο μήνα και αναμένουμε χιονοπτώσεις σύμφωνα με τα δελτία ειδήσεων!

Δεν πιστεύω στους ομαδικούς  οραματισμούς – διαλογισμούς όταν είναι απλά μία στιγμή μέσα στη ρουτίνα μας και δεν είναι μια αφορμή για εσωτερική ενδοσκόπηση!

Μπορούμε να ξυπνήσουμε στις 5πμ μεν και να αφουγκραστούμε τα θέλω της καρδιάς μας. Να ακούσουμε τη φωνή της και να και μεσα στα παράπονα όσων δεν έχουμε πραγματοποιήσει , να λάβουμε  αληθινά μηνύματα, για ποιον άνθρωπο έχουμε βλάψει σε αυτή την ενσάρκωση, επειδή δεν ήταν σύμφωνος με τις αξίες μας, τις προτεραιότητες μας, τα θέλω μας, τις ανάγκες μας ακόμα κι αν αυτός ο ίδιος ο άνθρωπος είναι ο εαυτός μας.

Αυτό το βάρος κουβαλάμε στους ώμους μας και το μοιραζόμαστε με τον πλανήτη Που υπομένει την συναισθηματική μας φωνή, το κάθε παράπονο μας ήρθε απλά η ώρα να φωνάξει με μία φράση…  ιός στο σύστημα

Να το σκεφτούμε όλο αυτό πριν  αγοράσουμε από το σουπερμάρκετ κάτι που να συμπληρώνει την ματαιοδοξία μας, αλλά  ας σκεφτούμε έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να φτάσει εκεί λόγω έλλειψης χρημάτων και όχι λόγων περιοριστικών μέτρων!

Μπορούμε να ξεκινήσουμε από αυτήν την Κυριακή και κάθε μερα, στις πέντε το πρωί, Χωρίς ανακοινώσεις στο facebook, στο ίνσταγκραμ  να συγχωρούμε εσωτερικά αυτό που δεν κατακτήσαμε και μας πόνεσε, αυτούς που δεν άντεξαν το χαρακτήρα μας και μας εγκατέλειψαν, Συγκρούσεις που μας σημάδεψαν, λόγια που μας χαράκωσαν αλλά και φράσεις που είπαμε και έφεραν χωρισμό!

Αφού δεν μπορούμε να βγούμε έξω ας μπούμε μέσα μας…. Και ας πούμε αλήθειες στον εαυτό μας, Που τις  κρύβουμε πίσω από τα like, τις αναρτήσεις μας, τις διαθέσεις  μας!  Για τους άλλους χωρίς να μπορούμε να της παραδεχτούμε στον ίδιο μας τον εαυτό.

Αυτή τη  Κυριακή λίγα λεπτά της ημέρας ας κάνουμε ακριβώς αυτήν την διεργασία για να βοηθήσουμε με το δικό μας τρόπο, ο καθένας από εμάς τον πλανήτη να θεραπευτεί, και τις ψυχές που έφυγαν να δικαιωθούν και να αναπαυθούν!

Οι μαζικές αναχωρήσεις ψυχών  στην Ιταλία, την Ισπανία Και οχι μόνο,  είναι πραγματικότητα και μπορούμε να δούμε τους εαυτούς μας σαν ευκαιρία για πραγμάτωση ιδανικών που δεν κατάφεραν εκείνες που έφυγαν να πράξουν.

Ας μην αναζητάμε τι θα γίνει στο μέλλον, αφού είναι η στιγμή για να γραφτεί Το τώρα και να διαφοροποιηθεί από το παρελθόν της κάθε πανδημίας και οικονομικής καταστροφής!

Ας δώσουμε μία βοήθεια σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στο νοσοκομείο, τους νοσηλευτές, τους ασθενείς, τους γιατρούς και στείλουμε όλη μας την αγάπη, μια σφαίρα λευκού και πράσινου φωτός να κατευθύνεται σε όλα τα νοσοκομεία ανά όλο τον κόσμο Από το κέντρο  της καρδιάς μας, της οικουμενικής αγάπης που ζει εκεί και όχι της εγωιστικής που ζει από την ύλη και μέσα σε αυτή .Αυτή είναι η πραγματική θεραπεία. Από τον εαυτό μας  να θεραπεύσουμε τους άλλους και αντιστρόφως.

Η ανάγκη για συγχώρεση και η αναζήτηση της λύτρωσης μέσα από αυτήν. Δεν θεωρώ καθόλου τυχαίο που όλα αυτό διαδραματίστηκε από την καθαρά Δευτέρα και μετά μέσα στην περίοδο της Σαρακοστής. Πόσα να κάνει ο θεός για μας Μέσα σε μια παραδοσιακή μεγάλη εβδομάδα;

Ας δράσουμε μέσω της αγάπης και της συγχώρεσης σε ένα πεδίο άγνωστο…

Εκεί που το εγώ μας είναι αμέτοχο αλλά η ψυχή μας πάντα ενεργή!!!

Και αυτό θα περάσει γιατί έχουμε δύναμη! Άς την  προσφέρο στον πλανήτη τώρα που τι χρειάζεται!

Κωνσταντίνα

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.