Είναι περίπου ένας μήνας που επισκέφτηκα την αισθητικό Αλίκη Μέρμηγκα, για να δοκιμάσω την πρωτόγνωρη, αναίμακτη εμπειρία αισθητικής ανόρθωσης, γλυπτικής προσώπου μέσα από μάλαξη με την βοήθεια των χεριών. Ένα ηλιόλουστο πρωινό Σαββάτου ταξίδεψα από τα Β.Π που μένω προς την Βουλιαγμένη και γνώρισα την δουλειά της,τα προϊοντα αισθητικής που φτιάχνει η ίδια σε πολύ προσιτές τιμές.

Έρχόμενη σε επαφή με την αύρα της και την γλυκυτήτα της, παραδόθηκα στα έμπιστα χέρια της και αφέθηκα για μία μοναδική στιγμή του sculptural face lifting σε συνδυασμό με την ενυδάτωση που μου προσέφεραν τα οργανικά καλλυντικά που συνδιάζονται μοναδικά για το σφριγηλό, ενυδατωμένο αποτέλεσμα που διέκρινε ο καθρέφτης μου αλλά και το βλέμμα των άλλων, που δεν ήξεραν τί άλλαξα αλλά έβλεπαν την διαφορά στο προσωπό μου.

Δανείζομαι απόσπασμα της περιγραφής της θεραπείας για να σας αφήσω με μία όμορφη αίσθηση

Το sculptural face lifting, είναι μία φυσική μέθοδος γλυπτικής προσώπου που δημιουργήθηκε από τον Ρώσο αισθητικό Dr Yakov Gershkovich και λειτουργεί ως μέθοδος lifting και ως συμπλήρωμα της οστεοπαθητικής διότι μπορεί να αποκασταστήσει δυσλειτουργίες των μυών του προσώπου που προέρχονται από εγκεφαλικό επεισόδιο ή από κάποιο χειρουργείο. Δουλεύει όλους τους μύες του προσώπου επιμένοντας στη διάτασή τους, ενώ στο δεύτερο μέρος γίνεται μασάζ μέσα στο στόμα, στους μύες της άνω και της κάτω γνάθου.  Προσφέρει έντονο αισθητικό αποτέλεσμα καθώς απαλλάσσει τους μύες του προσώπου και του αυχένα από τις εντάσεις ενώ ταυτόχρονα το ανασηκώνει. Βελτιώνει την οξυγόνωση του εγκεφάλου, τη κυκλοφορία του αίματος και του λεμφικού υγρού και συμβάλλει στην κυτταρική ανανέωση. Βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού, στα πρηξίματα των ματιών, σμιλεύει το πρόσωπο και ενεργοποιεί το κολλαγόνο το οποίο με τη σειρά του γεμίζει τις ρυτίδες. 

Είναι μια τελετουργία βαθιάς χαλάρωσης κατά την οποία αποβάλλεται ένα μεγάλο μέρος του στρες και ο δέκτης νιώθει απελευθερωμένος και ξεκούραστος. 

Στο πρόσωπο εφαρμόζεται μία κρέμα ειδικά σχεδιασμένη για τη θεραπεία του SCULPTURAL FACE LIFT που είναι παρασκευασμένη από βιολογικές πρώτες ύλες που ενυδατώνει και τρέφει το δέρμα. 

Η επανάληψη της θεραπείας, σε τακτα χρονικά διαστήματα φέρει και τα πιο εμφανή αποτελέσματα. Η αίσθηση μετά την θεραπεία είναι σαν να γυμνάστηκαν εκ βαθέων οι μύες του προσώπου και σαν το σχήμα του να μικραίνει και να υψώνεται. Συστήνεται περισσότερο σε επιδερμίδες που δεν εχουν δοκιμάσει ακόμη την τεχνική botox και έτσι ο οργανισμός είναι παρθένος στα συστατικά της θεραπείας.

H Αλίκη Μέρμηγκα έχει την δική της φιλοσοφία στην φυσική ομορφιά και οι θεραπείες μαζί με τα οργανικά καλλυντικά, προσφέρουν μία ανασύσταση του βιοργανισμού μας.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο site της αισθητικού και να κλείσετε το πακέτο της ίδιας θεραπείας, ή όποιας άλλης σας ενδιαφέρει.

Επισκέψου το site της holnatural.com

Εσύ τι δώρο θα κάνεις στον εαυτό σου και στο δέρμα σου;

Καλή απόλαυση

Κωνσταντίνα

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.