Ως ψυχικό διαισθητικό άτομο, δουλεύω τακτικά με ανθρώπους που προσπαθούν να δείξουν νέες ευκαιρίες και να γίνουν πραγματικά συν-δημιουργοί στη ζωή τους.
Ακολουθούν μερικές πνευματικές συμβουλές και τελετουργίες που έχω δει να είναι πραγματικά αποτελεσματικοί για να φέρω τους ανθρώπους στη νοοτροπία της υλοποίησης και να αγγίζουν τα όνειρά τους – είτε προσελκύουν οικονομική αφθονία είτε φίλους της ίδιας συχνότητας στην πραγματικότητα.

Μπορούν να σας βοηθήσουν να προσελκύσετε όλες τις υπέροχες ευκαιρίες που ακολουθείτε:

1. Είναι το μυαλό σας που εμποδίζει το υψηλότερο καλό σας;

Το μυαλό αγαπά να στρατηγικά και να αναλύσει. Η κατανόηση και η εκτέλεση ενός σχεδίου μπορεί να είναι η δεύτερη φύση για εσάς, αλλά όταν πρόκειται να εκδηλωθεί, είναι καλύτερο να παραδοθείτε και να αφήσετε το μυαλό σας να είναι ανοικτό σε όλες τις δυνατότητες. Ποιος ξέρει – το Σύμπαν θα μπορούσε να έχει κάτι καλύτερο από το μυαλό μπορεί να βρει! Όταν αρχίζετε να προσπαθείτε να εκδηλώσετε νέα δουλειά, νέους τρόπους ζωής, συνεργάτες, συγκάτοικους ή οτιδήποτε άλλο, μην αναλωθείτε με πάρα πολλές λεπτομέρειες. Παραμείνετε ανοικτοί και διανοητικά ευέλικτοι.

2. Παρακολουθήστε τα σημάδια.

Εκπαιδεύστε το μυαλό σας να είναι πιο παρόν και προσέξτε για σημάδια από το Σύμπαν. Όταν προσπαθείτε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή ή να φέρετε κάτι καινούριο στη ζωή σας, το Σύμπαν θα αρχίσει να σας στέλνει σημάδια καθοδήγησης. Παρακολουθήστε τη συγχρονικότητα από την εμφάνιση τους ή τις νόμιμες συμπτώσεις και τις σοφές λέξεις από φίλους, αγαπημένους και ακόμη και αγνώστους. Ακόμη και τα τραγούδια που παίζουν στο ραδιόφωνο όλως τυχαίως.
Διερευνάτε τι μπορούν να μοιάζουν σε βάθος.

3. Περιορίστε κρίσιμες ή αρνητικές σκέψεις.

Όταν εκμεταλλευτείτε τη συν-δημιουργική μαγεία του Σύμπαντος, θα πάρετε περισσότερη έκρηξη για το ευρώ σας, αν αποφασίσετε να είστε αισιόδοξοι και κοιτάξτε στη φωτεινή πλευρά.

Αν κάποιος ή κάτι προκαλεί πολύ και σας οδηγήσει σε μια μαύρη τρύπα αρνητικής σκέψης, προσπαθήστε να αποφύγετε τους ή την κατάσταση ή χρησιμοποιήστε την προσοχή για να ανακατευθύνετε τις σκέψεις σας. Δείξτε έλεος για τον εαυτό σας και για τους άλλους όταν μπορείτε, αφού ζητάτε έλεος από το Σύμπαν για να βοηθήσετε με την εκδήλωσή σας.

Εάν περνάτε από μία φάση μετάβασης, θυμηθείτε ότι μπορείτε να είστε θλιβεροί ή ακόμα καλύτερα πραγματικά ευγνώμονες για τις ευλογίες στη ζωή σας ακόμη και μέσα από τα λάθη σας.
Κάντε χώρο για να νιώσετε και να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας – ειδικά τα αρνητικά – και θα είναι ευκολότερο να σκεφτείτε θετικά.

4. Κρατήστε την πρόθεσή σας στο κέντρο του μετώπου σας.

Αφήνοντας ένα post it επάνω στον καθρέφτη του μπάνιου ως υπενθύμιση του στόχου σας. Αν ακολουθείτε κάποια δίαιτα απολαύστε τις γλυκές λέξεις αγάπης και συμφιλίωσης με το σώμα σας. Απολαμβάνω και αγκαλιάζω τον εαυτό μου σε κάθε του μορφή.

5. Μείνετε εστιασμένοι στις δικές σας ικανότητες.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε εκείνες τις ιδέες που φαίνονται να εμφανίζονται στο μυαλό σας “από το πουθενά” ή σε οποιαδήποτε μεγάλα κομμάτια πληροφοριών που εμφανίζονται γρήγορα.

6. Κρατήστε το νου σας απασχολημένο με μυστικά τελετουργίας.

Είναι ο καλύτερος τρόπος όταν τα απολαμβάνετε, οπότε αν διαβάσετε για μια τελετουργία, μην φοβάστε να την εξατομικεύσετε με κάποιο τρόπο. Εδώ είναι δύο για να ξεκινήσετε!

7. Δημιουργήστε έναν βωμό στη φύση.

Βγείτε έξω και συλλέξτε οτιδήποτε σας καλεί – μπαστούνια, βράχια, φύλλα, λουλούδια, πούπουλα και φτερά από πουλιά. Στη συνέχεια, βρείτε ένα σημείο στη βεράντα ή στο κατώφλι σας όπου μπορείτε να συναρμολογήσετε ένα βωμό. Εάν είστε κάτοικος πόλης, αγοράστε ένα μπουκέτο με μια δέσμη διαφορετικών τύπων λουλουδιών και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα πέταλα, τα φύλλα για να δημιουργήσετε την ανθισμένη σας επιφάνεια ζωής. Καθώς οργανώνετε τα φυσικά αντικείμενα σε ένα όμορφο ή ενδιαφέρον σχέδιο σκεφτείτε το στόχο εκδήλωσής σας και σιωπηλά ζητήστε από την ενέργεια της γης να έρθει στο πεδίο σας. Αφήστε το βωμό σας έξω για την εβδομάδα και κάθε φορά που το κοιτάτε, ευχαριστήστε τη γη για τη βοήθειά της στην εκδήλωσή σας, ακόμη και μόνιμα υιοθετώντας μια νέα πράσινη συνήθεια. Εμπνευστείτε από τους βωμούς άλλων ανθρώπων.

Αφιερώστε λίγο χρόνο.Περάστε μερικά λεπτά παίρνοντας μερικές βαθιές αναπνοές και σιωπώντας το μυαλό σας. Ανάψτε ένα κερί για να ανοίξετε το τελετουργικό και πατήστε για να απολαύσετε τη φλεγόμενη φλόγα. Βγάλτε το ημερολόγιό σας, αλλά αντί να γράφετε αυτό που κάνατε νωρίτερα μέσα στη μέρα ή τι έχετε σκέφτεται, συνεχίστε να αφήσετε το μυαλό σας κενό. Σιωπηλά ζητήστε από το Σύμπαν ή την ψυχή σας αυτό που πρέπει να ξέρετε τώρα για τις προσπάθειες εκδήλωσής σας. Προσπαθήστε να αφήσετε τις ιδέες και τις λέξεις να έρθουν μέσα από σας, όπως και με την αυτόματη γραφή.

Θα πρέπει να δείτε μερικές εκπλήξεις στη σελίδα όταν τελειώσετε, πράγματα που σας κάνουν να πείτε, “Ποτέ δεν το σκέφτηκα αυτό!” Μπορεί να δείτε κάποιες επιθυμίες ή φόβους που γνώριζες, αλλά δεν θέλατε να παραδεχτείτε τον εαυτό σας ή άλλους. Μόλις τελειώσετε, καθίστε και κοιτάξτε ξανά τη φλόγα του κεριού και, στη συνέχεια, ανασηκώστε το για να κλείσετε το τελετουργικό. Σιγουρευτείτε ότι σιωπηλά ευχαριστείτε το πνεύμα και τους οδηγούς σας για οποιεσδήποτε ιδέες ή λόγια σοφίας που πέρασαν.

Τα λεπτά του χρόνου που αφιερώνουμε στον εαυτό μας , είναι επένδυση για όλα τα θαύματα που αξίζει.

Κωνσταντίνα

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.