Η πανσέληνος του Υδροχόου της 1ης Αυγούστου φέρνει νίκες συνεργασίας στο προσκήνιο. Επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού, ταύροι, σκορπιοί μαζί με τους λέοντες και τους υδροχόους που βιώνουν πιο έντονα την επιρροή της πανσελήνου. Τι χρειάζεται για να μετατρέψετε τα αρνητικά της vibe σε θετικά;Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθείτε για τη νίκη!

Αυτή η μοναδική πανσέληνος στον Υδροχόο βοηθά τις συνεργασίες σας να εκτιναχθούν. Κάποιο σχέδιο ακτιβισμού ή ένα κοινοτικό έργο θα μπορούσε να έχει ισχυρό αντίκτυπο στη ζωή σας όσο και στη ζωή των άλλων, στο σπίτι σας ή στο σπίτι του πλανήτη;

Αναζητήστε συγγενικά πνεύματα της ενέργειας και της δράσης σας και ανθρώπους που σκέφτονται έξω από τη στενή τους λογική και μετά ενώστε την σκέψη σας μαζί για έναν κοινό σκοπό.Αξίζει μια συγκεκριμένη γνωριμία να προαχθεί σε «αληθινή φιλία» ή να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι μίας ομάδας; Αυτές οι επιρροές του φεγγαριού, θα σας βοηθήσουν να διακρίνετε αν πρέπει να ανοίξετε αυτήν την πόρτα ή να τις κρατήσετε κοντά σε απόσταση αναπνοής.

Ο υδροχόος που πρωτοστατεί και πρωτοπορεί θα διδάξει ένα καρμικό μάθημα στον λέοντα που θέλει να κυριαρχεί παντού και ατομικά. Η πιο όμορφη εικόνα δράσης μπορεί να αποτελείται από πολλά ενωμένα κομμάτια στο παζλ και όχι απαραίτητα από μία ενιαία.

Άραγε είστε ήδη μέλος μίας ελίτ ομάδας;

Τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα μπορούσατε να γιορτάζετε μαζί μια σημαντική νίκη ή ένα δυνατό ξεκίνημα.Προσπαθήστε να δημοσιοποιήσετε κοινές αποστολές για να παροτρύνετε κι άλλους μαζί σας και να τους εμπνεύσετε. Καλό θα είναι να μην μείνετε μόνο στην ιδέα της υλοποίησης αλλά να επιστρατεύσετε ένα καλά οργανωμένο πλάνο προς την επίτευξη του κοινού στόχου ή λίγη χειρωνακτική εργασία ως κομμάτι προσφοράς.Ίσως μία οργανωμένη σκέψη για μελλοντικούς συνεργάτες;

Με το πνεύμα του υδροχόου στο επίκεντρο αυτης της σεληνιακής επίδρασης καλό θα ήταν να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να περιορίστε τις παγιωμένες σκέψεις. Με την πανσέληνο να τετραγωνίζει τον παγκόσμιο πρεσβευτή Δία, αναζητήστε πολυφωνικό ένα τραγούδι ως αντίκτυπο στο κόσμο, όπως μια δυναμική χορωδία μοναδικών φωνών, όχι μια αίθουσα μόνο με ηχώ.

Το εγώ σας, δεν είναι με το μέρος σας κάτω από την επιρροή τετραγώνου  Ήλιου-Δία.Και επειδή οι τάσεις εγωισμού θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν σήμερα ως μία σημαντική επιλογή αλλά αρκετά απαρχαιωμένη, η καρδιά θα βοηθήσει στην σύνδεση με τον αυθορμητισμό και τις συνδέσεις συμπαντικής αποστολής!. Η αίσθηση της εναρμόνισης ή της δυσαρμονίας πίσω από το κοινό σκοπό θα είναι ο οδηγός περιήγησης στο όνειροή το εμπόδιο που  σας απομακρύνει.

Ο Ήλιος και ο σκληρός Δίας τετραγωνίζουν και διογκώνουν την αίσθηση των ανθρώπων που εστιάζουν στο εγώ τους. Όλοι ξέρουν καλύτερα και κανείς δεν ακούει κανέναν άλλον.Αυτή μπορεί να μην είναι η ημέρα για να ορθές αποφάσεις, εκτός φυσικά εάν κάνετε έκκληση στην ανάγκη των συνεργατών να αισθάνονται ξεχωριστοί. Και αν συμβαίνει αυτό, υιοθετήστε μια τακτική: Κάντε τους να πιστεύουν ότι ήταν η δική τους ιδέα.Αν δεν σας πειράζει να αφήσετε το δικό σας εγώ στην άκρη για αυτό, ίσως μπορέσετε να ξεπεράσετε τις κόκκινες σημαίες και να πάρετε αυτό που πραγματικά θέλετε.

Ίσως πάλι να ακούσεις και σειρήνες ολοκληρωσης μίας συνεργασίας μιας και στο πέρας κάθε πανσελήνου ολοκληρώνεται ένας κύκλος.

Αν ακολουθήσετε την ροή της ενέργειας και τα θέλω της καρδιάς θα βιώσετε μία όμορφη πανσέληνο.

Κωνσταντίνα

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.