Πρίν από ένα χρόνο και κάτι, πλησίαζε φθινόπωρο και βγήκα για καφέ με την φίλη μου Σοφία, ένα τρυφερό πλάσμα στα χαρακτηριστικά του κολιμπρί, πολύχρωμη ψυχή, που ξέρει να ταξιδεύει μες το χωροχρόνο προς όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς δισταγμό και κόπο. Μέσα στις συζητήσεις μας, ήρθε στην επιφάνεια ένα δικό μου θέμα που μου έφερνε συγκρούσεις και μου πρότεινε να μου προσφέρει θεραπεία μέσα από τον Σαμάνικο αρχετυπικό τροχό, και αν ήμουν συνειδητή θα άλλαζε η ζωή μου προς το καλύτερο.

Με την ολοκλήρωση της θεραπείας ένιωσα τόσο όμορφα που της ζήτησα να με συστήσει στον δασκαλό της τον Κώστα και να διδαχθώ και εγώ με την σειρά μου, αυτή την μαγεία της θεραπείας, όχι μόνο ως γνώση αλλά και ως ένα εργαλείο αυτογνωσίας, συμπεριλαμβανομένου των 5 στοιχείων αλλά και των αρχετύπων που τον αποτελούν και τον ολοκληρώνουν.

Από την 1η Δεκεμβρίου 2017 έφερε τόσα δώρα στη ζωή μου, που τώρα ξετυλίγεται αυτή κορδέλα στη μεριά σου!!! Ίσως να ήρθε η σειρά σου να το ξετυλίξεις.

Είναι μία μοναδική συγκυρία να ενωθείς με το Σαμάνικο Πνεύμα, ιδίως αν δεν γνώριζες το γεγονός ότι για να αγγίξεις αυτή την γνώση έπρεπε κάποιος στην οικογένεια σου να είναι ήδη Σαμάνος ή να σε έχει χτυπήσει δυο φορές κεραυνός και να επιζήσεις.

Ίσως αυτό το ταξίδι γύρω και μέσα από τον εαυτό ν’απευθύνεται και σε σένα αν…

Αναζητάς μία αλήθεια για την δική σου φύση έξω από το κόσμο της elite και της επιφάνειας.

Αναζητάς πέρα από τους φίλους και τους συγγενείς, μία πνευματική οικογένεια…

Αναζητάς την αλλαγή όπως το φίδι αποβάλλει το δέρμα του, την αφοβία του Ιαγουάρου, το φτέρουγισμα προς το ταξίδι της ψυχής σου όπως το κολιμπρί και την σοφία της παρατηρητικότητας μέσα από το βλέμμα του Αετού.

Βλέπεις στο δρόμο σου φτερά, σχεδόν κάθε φορά που θες να επιλέξεις ένα σημαντικό μονοπάτι για την εξέλιξή σου.

Αγαπάς τον Ουρανό, τον ήλιο, τη σελήνη, τα αστέρια την μητέρα γη, και νιώθεις ένας σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα του Όλου.

Έχεις ανάγκη από θεραπεία και ανασύσταση στη ζωή σου.

Θέλεις να προσφέρεις μέσα από τα χέρια σου μία αγκαλιά βοήθειας και υποστήριξης σε όποιον τη χρειάζεται.

Έβλεπες ταινίες με ινδιάνους και σαμάνους και ένιωθες μία σύνδεση με το μεγάλο πνεύμα.

Έχεις ανάγκη από καθοδήγηση σε αδιέξοδα της ζωής σου …

Πάτησες κλικ πάνω σε αυτό το άρθρο και διαβάζεις όλα τα παραπάω με περιέργεια αλλά και ανυπομονησία.

Ο Ενεργειακός Θεραπευτικός Τροχός , συμβολίζει το ατομικό ταξίδι που πρέπει να κάνει ο καθένας μας, για να βρει τον αυθεντικό του εαυτό. Αυτό που πραγματικά είναι , πέραν του ονόματος του, του παρελθόντος ,των σκέψεων και των συναισθημάτων του.
Είναι ο δρόμος που μας οδηγεί στις απαντήσεις των μεγάλων ερωτημάτων της ζωής.
Είναι τό μυθικό ταξίδι της ψυχής.
Μας επιτρέπει να μπούμε σε ανοιχτή συνειδητότητα .
Νά δημιουργήσουμε τή δική μας πραγματικότητα!!!
Ο Ενεργειακός Θεραπευτικός Τροχός είναι μια αναζήτηση…
Το ταξίδι του ήρωα, μια περιπέτεια του νου, του σώματος και του πνεύματος. Βαδίζοντας αυτό το μονοπάτι η ψυχή σας θα βιώσει τη Μεγάλη Αλχημεία .
Ξεκινώντας πάντα από την κατεύθυνση του Νότου δουλεύουμε θέματα που σχετίζονται με το πληγωμένο κομμάτι του εαυτού μας, την παιδική μας ηλικία και τις σχέσεις μας με τους γονείς μας.
Θα αλλάξουμε τα μοτίβα που μας μπλοκάρουν συστηματικά, θα απαλλαγούμε από δεσμευτικές αντιλήψεις και θα μετατρέψουμε τις πηγές πόνου σε πηγές δύναμης!!!

Παρακαλώ δηλώστε την συμμετοχή σας παρακάτω.

Για τους συμμετέχοντες στο νέο κύκλο θα προηγηθούν η δωρεάν ομιλία παρουσίασης του Θεραπευτικού Τροχού Λαμβάνει χώρα στο χωρο yoga for the people, Παυλου Μελα 19-21, στο κορυδαλλο στις 18:00, ενώ η κατεύθυνση του Νότου ξεκινάει στις 31 Μαίου έως τις 2 Ιουνίου!!!

Θα ειμαστε ολοι εκει!!! Εσυ θα λειπεις;

Αδερφέ μου/αδερφή μου, σε περιμένουμε σε αυτό το ταξίδι.

Αχό.

Κωνσταντίνα

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.