Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου έχουμε το τελευταίο φεγγάρι για το 2017.Μιας και το 2017 ήταν πολύπλοκο. Για πολλούς από εμάς.  Με μια βαθιά εισπνοή μπορούμε να ευχηθούμε τι θέλουμε να έρθει και μια αποδεσμευτική εκπνοή να διώξουμε ότι θέλουμε να φύγει ως ανάμνηση. Μα και με ένα τελετουργικό μπορούμε να ενεργοποιήσουμε λίγο τον ενθουσιασμό μας για να ανακτήσουμε καλύτερες στιγμές μέσα στο 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΟΥΣΙΩΔΗ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Εάν το 2017 ήρθε να μας υπενθυμίσει τίποτα ελάχιστα πράγματα στην συνειδητότητα μας, κάτι τουλάχιστον μας άφησε. Ότι το μέλλον δεν είναι ποτέ βέβαιο, αλλά η κοσμική υπογραφή του νέου φεγγαριού στο Τοξότη υποδηλώνει μια πολύ αναγκαία μετατόπιση αυτής της άποψης τις ερχόμενες εβδομάδες. Ο κόσμος είναι όπως είναι, αλλά η ικανότητά μας να είμαστε αισιόδοξοι και να δείξουμε πίστη και θετική σκέψη, πρόκειται να προωθηθεί.

Ο Κρόνος, ένας πλανήτης από σκληρά μαθήματα και ανακτημένη σοφία μέσα από σκληρή μαθητεία, ταξιδεύει από το Τοξότη, που μπήκε από τον Δεκέμβριο του 2014. Αυτό σημαίνει τρία χρόνια προκλήσεων σε όλους τους τομείς της ζωής όπως προκλήσεις στις πεποιθήσεις και την ηθική μας, τις ελευθερίες μας, την αισιοδοξία μας και την πίστη μας ότι η αλήθεια θα επικρατήσει ουσιαστικά.

Μπορούμε να δούμε πώς αυτό έχει παίξει σε παγκόσμια γεγονότα. Και όταν γυρίζουμε προς τα μέσα, θα δούμε πιθανώς ότι αντιμετωπίζουμε παρόμοιες προκλήσεις στην προσωπική μας ζωή. Ίσως ξεκινήσατε μια επιχείρηση και εργαστήκατε πυρετωδώς ενώ σαν Επιχειρηματίες Τοξότες, περιμένατε περισσότερη ελευθερία.

Ίσως το να γίνεις γονέας, σε έκανε να αμφισβητήσεις τα πάντα για το ποιος είσαι ως άνθρωπος, ή να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που αποδείχθηκαν καλές, δεν ταιριάζει πάντα στο κακό και σε έκανε να δεις πέρα ​​από τη δυαδικότητα της ζωής.

 

Ναι, ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ!

 

Καθώς ο Κρόνος επιστρέφει στον οίκο του Αιγόκερου στις 20 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά το νέο φεγγάρι του Τοξότη, είναι μια πρόσκληση για να κάνετε επανεκκίνηση σε ότι χρειάζεται.

Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι επίσης ανάδρομος αυτή τη στιγμή και η ενέργεια της ασάφειας, σας καλεί να απαλλαγείτε απ’ ότι δεν χρειάζεστε. Έτσι δεν έχουμε τίποτα άλλο από το να απολαύσουμε αυτό το Κρόνιο δώρο της απελευθέρωσης από τα καρμικά μαθήματα των παλιών συνηθειών μας.

Οι κρύσταλλοι της σοφίας από τα μαθήματα που έχουμε ζήσει.

Χρησιμοποιήστε το ακόλουθο τελετουργικό για να αποκαλύψετε αυτούς τους πολύτιμους λίθους και ετοιμαστείτε να χαιρετήσετε το 2018 ασφαλές στη γνώση ότι έχετε αυτό.

 

ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΓΙΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Αυτή είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να ενεργοποιηθεί πλήρως. Είτε ζείτε σε ένα κρύο ή ζεστό μέρος, θα αισθανθείτε την δόνηση της ενέργειας μέσα σε κάποιους τομείς της ζωή σας. Μην πολεμάτε το συναίσθημα. Οδηγηθείτε από αυτό. Ακόμη και όταν διασκεδάζετε μέσα στις γιορτές, επιστρέψτε στο σπίτι σας και σιγουρευτείτε ότι παίρνετε εκείνο τον ήσυχο χρόνο για περισυλλογή και ενδοσκόπηση.

1. Συνιστούσαμε πρώτα και κύρια τη δημιουργία μιας λίστας αναπαραγωγής για αυτή την εποχή του χρόνου, συμπληρώνοντας τις όποιες εμπλοκές σας φέρνουν μέσα σας.

2. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης μέχρι την Πανσέληνο, μπορείτε να αρχίσετε να γράφετε καθημερινά στο ημερολόγιο σας για τα πράγματα που ρίχνετε από το 2017. Αυτό σας δίνει δύο εβδομάδες μέχρι το νέο έτος για να συλλέξετε αυτές τις γνώσεις. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της νέας σελήνης για να τραβήξετε αυτά τα αντικείμενα από σας.

3. Εάν η καταγραφή δεδομένων δεν είναι το στυλ σας, γράψτε ένα πράγμα που αφήνετε πίσω σε ένα κομμάτι χαρτί κάθε βράδυ και τοποθετήστε τα σε ένα μπολ δίπλα στο κρεβάτι σας ή στο βωμό διαλογισμού σας( αν έχετε ένα). Αν το κάνετε μια ημέρα, καθώς η σελήνη γεμίζει την 1η Ιανουαρίου, θα είστε έτοιμοι να αφήσετε όλα να πάνε κατ’ ευχή μέσα σε ροή.

4. Στις 31 Δεκεμβρίου, πάρτε όλο το χαρτί από το μπολ και να το κάψετε ή το θάψετε στο χώμα. Κρατήστε τη λίστα αναπαραγωγής σας, κάψτε λίγο θυμίαμα, ανάψτε ένα κερί, πιείτε ένα χαλαρωτικό ζεστό τσάι με ιβίσκο ή θυμάρι με μέλι για να ανοίξετε την ζεστασιά της καρδιάς σας ή κάνετε οτιδήποτε άλλο σας κάνει να αισθάνεστε ήρεμοι μέσα στα συναισθήματα σας . Μην βιάζεστε να το τελειώσετε. Αν έχετε λάδι κέδρου ή τυχόν χειμωνιάτικα βότανα, τοποθετήστε τα στα χέρια σας μετά την απελευθέρωση και εισπνεύστε για να νιώσετε καθαρισμένα και ανανεωμένα.

5. Αφεθείτε σε ένα λουτρό αλατιού ή σε κάποιο δωμάτιο για να καθαρίσετε την ενέργεια και το τελετουργικό σας είναι πλήρες!

Καλή αρχή στα θαύματα του 2018.

Από την Κωνσταντίνα Δήμου

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.