Σου έχει τύχει και εσένα να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που νιώθεις στα κατάβαθα της ψυχής σου ότι τον ξέρεις. Μιλάς μαζί του για ελάχιστα δευτερόλεπτα και η αίσθηση της καρδιάς σου φτερουγίζει αλλά νιώθεις ότι σας ενώνουν πολλές στιγμές μαζί.

Μα βρίσκονται πολλοί αναμεσά μας που δεν πιστεύουν στην ύπαρξη προηγουμενων ζωών. Μα τότε πως το εξηγείς να νιώθεις ότι γνωρίζεις από πάντα έναν άνθρωπο που μόλις σου συστήθηκε, σου έδωσε χειραψία και η χαρά είναι ανείπωτη σε όλο το μεγαλείο.

Και εκείνη την στιγμή νιώθει η ψυχή ότι βρήκε μία όμοια της να μοιραστούν ένα κοινό σκοπό που έχει καθορίσει την υπαρξή τους. Ο λόγος αυτής της σύνδεσης είναι για έναν ανώτερο σκοπό που ο νους δεν μπορεί να εξηγήσει μα η καρδιά γνωρίζει και συνδέεται βαθιά με το πεδίο της άλλης.Η δίδυμη φλόγα είναι μία αντανάκλαση της ψυχής ως προς το φως, την ακτινοβολία, το χάρισμα που εκπέμπει και όχι τόσο στην εμφάνιση αν και κάποιες φορές μοιάζουν.

Για εμένα είναι συγκλονιστικό να βλέπω μία κοινή μορφή έκφρασης σε ζευγάρια που σαφώς τους συνδέει η κοινή ενέργεια που μοιράζονται κατά την ένωσή τους μα υπάρχουν και φιλίες, sσυνεργασίες, συγγένειες, σχέσεις ζωής που είναι σαν δυο σταγόνες νερό. Και όμως η θέληση δεν παίζει κάποιο ρόλο για αυτή τη γνωριμία. Η γνωριμία γίνεται πάντοτε τυχαία.

Πόσο μοιάζει η Ευανθία Ρεμπούτσικα με την Ελένη Ζιώγα; Στο δίσκο της πρώτης, το αστέρι και η ευχή φαίνεται ξεκάθαρα!!!

Η σχέση κάποιες φορές όμως εκτός από την έντονη συνδέση των ποιοτήτων των ψυχών που εμπεριέχονται σε δυο φορείς, κρύβει πολύ αγάπη, πάθος μα και απεριόριστο πόνο.

Όταν αντανακλάται μία επιφάνεια του καθρέφτη της ψυχής σου με μία άλλη, έρχεσαι αντιμέτωπος με ποιότητες που δεν γνωρίζεις για τον εαυτό σου και η παρουσία της δίδυμης φλόγας στην υπενθυμίζει. Και αυτό φέρει μία ξαφνική αλλαγή στην όποια ψυχοσύνθεση!

Σύμφωνα με τους μελετητές της μεταφυσικής οι δίδυμες φλόγες είναι η ίδια ψυχή σε ενσαρκωμένα διαφορετικά σώματα. Όμως για να συμβεί αυτό πρέπει να έχουν προγηθεί άλλες σημαντικές συγκυρίες.

Έτσι ας κρατήσουμε μία σημαντική θεωρία του Ρόμπερτ Ντέτζλερ από το μονοπάτι της ελευθερίας στο κόσμο της SRT.

Ας υποθέσουμε ότι οι ανθρώπινες σχέσεις των ψυχών γεμίζουν τα κλαδιά ενός δέντρου. Κάποια κλαδιά είναι γειτονικά στο δικό μου κλαδί ως ψυχή. Η σχέση που έχω με τα φύλλα απ΄το κλαδί μου είναι οι σχέσεις των αδερφών ψυχών, έχοντας κοινές ρίζες πολλών επιθυμίων και στόχων ενώ σε ένα φύλλωμα υπάρχουν οκτώ διακλαδώσεις, 4 ζεύγη από δύο διαφορετικές μεριές. Όταν ενσαρκώνεται το ένα ζευγαρι έχει άλλες 6 επιλογές σχέσων δίδυμης φλόγας όμοιου ή διαφορετικού φύλλου.

Οπότε κάθε ψυχή θα συναντήσει 7 δίδυμες φλόγες μέσα στην ενσάρκωση της και αλλεπάληλες αδερφές ψυχές μέσα στο μονοπάτι.

Οι σχέσεις αυτές δεν είναι παντοτινές αλλά θα ήταν όμορφο να απαρτιζόμασταν από έναν αριθμό αξιόλογων εμπεριών.

Α θέλετε να συναντήσετε τις αδερφές ψυχές αουγκραστείτε τα θέλω της καρδιάς και αναζητήστε τρόπους να κυνηγήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες.

Γραφτείτε σε ένα σεμινάριο πνευματικής βελτίωσης, αστρολογίας για να μελετήσετε κοινούς αστρολογικούς χάρτες και συναστρίες με άλλες ψυχές.   Θα βρείτε κοινές πλανητικές θέσεις, αντιθέσεις, ομοιότητες και διαφορές σε μέρες γενεθλίων, σημαδιακών γεγονότων, μα σίγουρα κοινά κομμάτια αξιών και χαρακτήρων θα έχουν μοιραστεί μέσα στο άγνωστο μίας κοινης ζωής.   Να είστε σίγουροι ότι βρίσκονται ανάμεσα σας και εμφανίζονται στη ζωή σας για να σας φέρουν σε εναρμόνιση με την αποστολή της ψυχής στη Γη. Τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Με ένα ταυτόχρονο βλέμμα, η σπίθα της μίας ψυχής θα συστηθεί με την άλλη. Και είναι αυτή η μαγεία της ζωής μέσα στο σύμπαν.

Ολοκληρώνοντας αυτό το άρθρο είμαι πραγματικά ευγνώμων που έχω συναντήσει τόσες πολλές ψυχές δίδυμης και αδερφής φλόγας μέσα στο πνευματικό μονοπάτι και ιδίως στο σαμάνικο θεραπευτικό τροχό.

Και για να κατανοήσετε τι εννοώ, αφήνω για υπενθύμιση ένα όμορφο βιντεάκι από τα φιλαράκια

Σας εύχομαι μία όμορφη ανακάλυψη

Κωνσταντίνα

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.