Χτες είχα την χαρά να επισκεφτώ(και πάλι) τον υπέροχο χώρο της φίλης μου Σοφίας Δεληγιάννη και του συζύγου της Σταύρου Γλυκού στα Βόρεια Προάστια. Κάθε φορά που ένας πόνος ξεκινάει τον κύκλο του, απευθύνομαι στο Σταύρο για κινέζικη ιατρική θεραπεία και στη Σοφία για μασάζ και αισθητική.

Ο λόγος της μηνιαίας μου επίσκεψης, για άλλη μία ακόμη υπέροχη θεραπεία αισθητικού βελονισμού που μετά την επόμενη ημέρα δίνει λάμψη στο προσωπό μου και όλοι οι φίλοι αναρωτιούνται, τί έχω κάνει μιας και τα αποτελέσματα είναι εμφανή αλλά ο τρόπος άγνωστος. Σχεδόν αμέσως παρατηρώ το σφίξιμο της επιδερμίδας και την όμορφη αίσθηση που ξεδιψάει την επιδερμίδα.

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που επικροτώ τις αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο τύπου botox που προκαλούν ένα ψεύτικο και όχι φυσικό αποτέλεσμα. Για το λόγο πως το παρα μικρό λάθος δεν είναι απλά ορατό αλλά παίρνει μεγάλη διάσταση και  ένα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα είναι μη αναστρέψιμο. Γι’αυτό αφέθηκα στα έμπειρα χέρια της φίλης μου Σοφίας για να απαλύνω το άγγιγμα του χρόνου από το προσωπό μου. Δεν υπάρχει τιποτα πιο ουσιαστικό από μία όψη ανανεωμένη. Και άλλωστε οι ρυτίδες είναι μία ανέκτιμητη περιουσία του δικού μας τρόπου ζωής.

Τι είναι ο αισθητικός βελονισμός στην κινέζικη ιατρική;

Ο Αισθητικός Βελονισμος είναι μια μη επεμβατική μέθοδος η οποία ενεργοποιεί την ικανότητα ανάπλασης του δέρματος του προσώπου και ελαττώνει τα σημάδια του γήρατος.
Πέρα απο την συνολική αναζωογόνηση ολόκληρου του προσώπου τα οφέλη του βελονισμού στην υγεια μας είναι πολύ σημαντικά.

Ποιά είναι τα οφέλη του;

1. Βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

2. Βελτιώνει την λειτουργία όλων των συστημάτων του σώματος μας, αφού δεν δρα μονο τοπικά.

3. Μειώνει την χαλάρωση του δέρματος και προλαμβάνει τον σχηματισμό των ρυτιδων.


4. Αυξάνει το κολλαγόνο βελτιώνοντας έτσι την ελαστικότητα του δέρματος.


5. Μειώνει τους μαύρους κύκλους και το οίδημα κάτω απο τα μάτια.


6. Βελτιώνει την υφή του δέρματος.

Είναι πολύ σημαντικο να επιλεγουμε φυσικες λυσεις σε θέματα ομορφιάς. Και βέβαια ουσιαστικός είναι και ένας υγιής τρόπος ζωής, μακριά από τοξίνες και καταχρήσεις.

Αν επιθυμείς και εσύ έναν φυσικό τρόπο αντιγήρανσης και ομορφιάς, εστιασμένο στην κινέζικη φιλοσοφία, επισκέψου το χώρο της Σοφίας και του Σταύρου, Tree of life, Θαλή Μιλησίου 11, στη Νέα ερυθραία και κλείσε τα ραντεβού σου. ( mob: 6936936498).Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα.

Για όποιον/όποια ενδιαφέρεται να μάθει αυτή την υπέροχη θεωρία και να μυηθεί στην πρακτική του αισθητικού βελονισμού, τέλη Σεπτεμβρίου 2020 θα ακολουθήσει ένας κύκλος διδασκαλίας. Ελπίζω να σας δω εκεί!!!

Σοφία και Σταύρο σας ευγνωμονώ.

Κωνσταντίνα

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.