Λίγο το γυμναστήριο, λίγο η πολύωρη χρήση του air condition ξύπνησα την Δευτέρα το πρωί πιασμένη στον αυχένα. Ήταν όμως εκείνη η ημέρα που απολαμβάνω το μπάνιο μου στη θάλασσα μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και από πολυσύχναστα μέρη.

Η πρώτη βουτιά στα γαλανά νερά, μου ξύπνησε λίγο πόνο παραπάνω κα δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι την στιγμή που θα επστρέψω στο σπίτι για να βάλω θερμαντική αλοιφή.

Παρεσυρα τον εαυτό μου μακριά από τα κύματα και έξω από το νερό και έκατσα αναπαυτικά στην πετσέτα μου στην ακτή. Και τότε συνέβη κάτι μαγικό….

Καθώς κοίταγα τα βότσαλα, όντας ερωτευμένη με τις πέτρες στην ακρογυαλιά. Μετά το σαμάνικο θεραπευτικό τροχό που χρειάστηκαν όλα τα βότσαλα που μάζευα κατά καιρούς, απαραίτητα για να προσφέρεις θεραπείες, αυτή τη φορά, αφέθηκα στην θεραπεία της ζεστής πέτρας από τον ήλιο. Ελέγχοντας την θερμοκρασία τους για να μην προκαλέσω τα αντίθετα αποτελέσματα, βρήκα τρεις μεσαίες πέτρες, ζεστές από την παρουσία του ήλιου και τις τοποθέτησα κατά μήκος του αυχένα μου και μία πίσω στη πλάτη. Νιώθωντας ιδιαίτερα ανακουφισμένη μιας που ένιωθα ότι επιδρούν στη ψύξη που ένιωθα να υποχωρεί, επανέλαβα τη διαδικασία πέντε φορές, μη λησμονώντας να ρίξω τις πέτρες που χρησιμοποίησα μέσα στη θάλασσα, για να καθαριστούν από την ενεργειά μου και να γίνουν ωφέλιμες για κάποιον άλλον μετέπειτα, λέγοντας σε κάθε μία “|ευχαριστώ” για την θεραπεία της. Ακούστηκαν περίπου 15 φορές οι ευχαριστίες.

Μπορεί να γελάς αλλά όχι μόνο ανακουφίστηκα αλλά από βουτιά σε βουτιά, είχα θεραπευτεί από το δικό μου πόνο και απολάμβανα πλέον τη μαγεία του θαλασσινού μπάνιου!

Δεν υπάρχουν καλύτεροι θεραπευτές από την θάλασσα, τις πέτρες (βότσαλα) και τον καυτό ήλιο.

Ελπίζω να μην σας συμβεί το ίδιο αλλά να έχετε στο νου αυτήν την υπέροχη θεραπεία.

Γιατί να πληρώνουμε τόσα χρήματα σε ινστιτούτα αισθητικής για να μας τοποθετήσουν ηφαιστειογενείς πέτρες στη σπονδυλική μας στήλη, με τεχνητό τρόπο της καυτής θερμοκρασίας αλλά και μία αμφισβήτηση για το αν οι πέτρες ήταν ενεργειακά καθαρές πριν έρθουν σε εμάς;

Το καλοκαίρι είναι η εποχή να περιπλανηθούμε στη θάλασσα και να ευεργετηθούμε από όποια θεραπεία θέλει να μας προσφέρει, όπως περπάτημα στα βότσαλα που ευεργετούν τα πέλματα μας, κάτι σαν τη ρεφλεξολογία, αμμόλουτρο, απολέπιση με άμμο από το βυθό της θάλασσας και οραματισμούς, όπου στέλνουμε στη θάλασσα, κύμα στο κύμα, όλα αυτά τα βάρη που θέλουμε να φύγουν από τη ζωή μας μα και όσα δώρα θέλουμε να μας φέρει….

Holy Nature is the best spa for the soul….

Κωνσταντίνα

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.