Καλό μήνα σε όλους.

Ευτυχισμένο Σεπτέμβρη με μία δυναμική πανσέληνο στον άξονα Παρθένου- Ιχθύ.

Η πανσέληνος πραγματοποιήθηκε στον αστερισμό των ιχθύων, σήμερα 2 Σεπτεμβρίου γύρω στη 8:22. Κατά την διάρκεια της ο Ουρανός (που βρίσκεται ανάδρομος στο Ταύρο δρα καταλυτικά στο να ξυπνήσει τις αισθήσεις και τις συνειδήσεις που βρισκόντουσαν σε λήθαργο και μας επιστρέφει στη πραγματικότητα).

Αναλόγως την προδιάθεση στον οραματισμό ή την προσγείωση στο ρεαλισμό θα φέρει ρίχτερ συνειδησιακών αλλαγών στο καθένα μας.

Ίσως είναι ένα χρονικό διάστημα μεγάλων αλλαγών που κρυβόντουσαν κάτω από το χαλί και έφτασε η στιγμή να ξετυλιχθει για να τα παρατηρήσουμε και όχι μόνο τα δούμε. Ο Ερμής που κινεί τις ισορροπίες βρίσκεται στη Παρθένο και ο Πλούτωνας της εξερεύνησης στον Αιγόκερω, έρχονται να διαλύσουν τα συννεφάκια και τις αμφιβολίες σε γεγονότα του παρελθόντος, ενώ η συναισθηματική- συγκινησιακή φόρτιση θα είναι παρούσα, έτσι ώστε να συναισθανθούμε γεγονότα που μας άφηναν ασυγκίνητους μέχρι πρότινος.

Θυμήσου να είσαι ευγενικός με το εαυτό σου αλλά και με τους άλλους. Ίσως τα δάκρυα που φύλαγες στην άκρη των ματιών σου, όπως το καλό σερβίτσιο σε κάποιο ράφι, να βγουν μιας και κάτι ξαφνικό που μαγειρευόταν καιρό να έρθει στο φως σήμερα και να δανειστείς τα χαρτομάντιλα που δεν πίστευες ποτέ ότι θα χρειαστείς.
Θα επηρεαστούν τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και ιχθύες στο να έρθουν στο κέντρο τους και να μετατρέψουν τις δευτερεύουσες ανάγκες σε πρώτης προτεραιότητας.

Ενώ με την επιρροή του Ουρανού στο Ταύρο, οι Σκόρπιοι και οι ταύροι (που γενικά αυτομαστιγώνονται) θα έχουν όμορφες ερωτικές εκπλήξεις.

Με μία πανσέληνο στον άξονα της Προσφοράς και της υπηρεσίας, καλό θα ήταν να κάνουμε τον απολογισμό μας ως προς την σωματική, ψυχική υγεία και φροντίδα σε όλους τους τομείς. Η Πανδημία που δεν υποχωρεί είναι μία σημαντική στιγμή να μας φορέσει την μάσκα για το συλλογικό καλό ή να μας την αφαιρέσει από το βλέμμα που έβλεπε μόνο την τελειότητα σε όλα. Τι θυσιάσαμε στο συλλογικό καλό για να κυριαρχήσει το προσωπικό καλό και να το αντιστρέψουμε και φυσικά να φροντίσουμε όσους αδικήσαμε εν γνώσει ή εν αγνοιά μας . Όλα τα παραμύθια κάποτε τελειώνουν ή αφήγηση τους αλλάζει ύφος, ρόλους στη πλοκή.

Καλό φθινόπωρο!

Κωνσταντίνα

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.