Και αν ήταν χτες η γιορτή της μητέρας, η ανθρωποτήτα, η πλάση, η Γαία, η γυναίκα την γιορτάζει κάθε μέρα γιατί η μήτρα μέσα της έχει σκοπό και παρουσία.

Σας έχω ένα ξεχωριστό δώρο. 3 αντίτυπα από το πρώτο μου βιβλίο Άλμα(ψυχή) για τους φανατικούς αναγνώστες του site.

Υπόθεση

Η ιστορία εξελίσσεται στην Βαρκελώνη, όπου μία γυναίκα, νηπιαγωγός πέφτει θύμα εμπορίου βρεφών την ημέρα που γέννησε την κόρη της Άλμα στο μαιευτήριο. Μπορεί η φερόμενη εξουσία να αλλάξει την μοίρα της ψυχής; Μπορεί να αναγνωρίσει μία μητέρα την ψυχή που έφερε στη ζωή μέσα από τις συμπτώσεις της μοίρας;

Απόσπασμα από το βιβλίο.

« Καρδούλα μου, ειλικρινά δεν μπορώ να σε καταλάβω. Ότι περίμενες διακαώς τόσα χρόνια, ένα παιδάκι δικό μας να το μεγαλώσεις, να το διδάξεις και να το κακο μάθεις κυοφορείται πάλι μέσα σου! Επιτέλους, γιατί φέρεσαι με τόση αδιαφορία και ψυχρότητα για ένα γεγονός που άλλες γυναίκες δεν είχαν την ευλογία να αποκτήσουν και θα έκαναν τα πάντα για να το καταφέρουν; Είδες; Ο θεός θυμήθηκε τη διεύθυνση μας και μπορούμε ακόμη να ονειρευόμαστε! Η Σεσίλια τον κοιτούσε ενοχλημένη που δεν ταυτίζονται με όσα ένιωθε. Μη θέλοντας να φανεί η δυσαρέσκεια της, δύο γνώμες μέχρι πρότινος συμφωνούσαν απόλυτα, ενώ τώρα διόλου, εκείνη συμπλήρωσε: όλα είναι φαινομενικά απόλυτα μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο. Σαφώς και μας διαλέξε μια ακόμη ψυχή, όμως σε καμία περίπτωση δεν θέλω να ξαναπεράσω μια παρόμοια δοκιμασία στο μέλλον δεν αξίζω να αγκαλιάσω σαν μητέρα το παιδί μου, το δικό μου παιδί και όχι μόνο τα παιδιά των άλλων που μου τα εμπιστεύονται να τα φροντίσω; Από το παιδί που χάσαμε, θα είναι για πάντα το πρώτο παιδί τίποτα που θα είναι το ίδιο για μένα στην καρδιά μου»!

Καλή Επιτυχία σε όλους

Για όσους το κερδίσουν, θα χαρώ να μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας στα σχόλια της ανάρτησης.

Κωνσταντίνα Δήμου

 

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.