Είναι μέρες που διαβάζω για την είσοδο του Ουρανού στο ζώδιο του Τάυρου. Ο κυβερνήτης των αιφνίδιων αλλαγών, εκπλήξεων, οικονομικών ευκαιριών,επαφών και συναλλαγών με το εξωτερικό, διάδοση φήμης μέσω διαδικτύου, επέκταση και αλλαγές σε όλα τα επιπέδα, μετακόμιση, μετανάστευση, θα φέρει άνοδο και εξελίξεις σε όσους έχουν αφήσει την ζώνη άνεσής τους και μεγάλες αναταρραχές σε όσους δεν το έχουν επιχειρήσει ακόμη.

Ο Υδροχόος ο οραματιστής και ο ανθρωπιστής, ξέρει καλά την συνταγή της επιτυχίας από τον κυβερνήτη του τον Ουρανό που από σήμερα θα βιώσει δύσκολη εποχή από την όψη τετραγώνου.

Κανένα ζώδιο δεν θα μείνει ασυγκίνητο στην είσοδο του Ουρανού. Με πρώτο τον ταύρο που θα αναγκαστεί να αλλάξει πεποιθήσεις σε ότι αφορά την αξία των χρημάτων, τον Σκορπιό που συνδέεται με τους πόρους των άλλων, την μεταμόρφωση και την αλλαγή. Τον Υδροχόο και τον Λέοντα, ή αλλιώς τα ζώδια του σταθερού σταυρού . Όσους έχουν ωροσκόπο και σελήνη στα ζώδια που προαναφέρθηκαν.

Κάποιοι μιλούν για μικρές δόσεις ηλεκτροπληξίας μέχρι ένα μεγάλο ταρακούνημα.Μα πως μπορείς να εγκλωβιστείς από την είσοδο του Ουρανού, όταν τον έχεις στο σκορπιό στο 1ο οίκο στον αστρολογικό σου χάρτη; Νέα ξεκινήματα και νέοι προσανατολισμοί καθόριζαν πάντα την ζωή μου. Θάνατος και αναγέννηση κάθε φορά που τείνω να ανακαλύψω πιο βαθιά τον εαυτό μου. Έτσι γνώριζα πάντα την τρικυμία της ζωής, μέσα από τα κύματα του Ουρανού, του κεραυνού. Μα πάντα το χαμόγελο στα χείλη καρφωμένο όσο και αν το απειλούσε η αστραπή.

Ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται. Κάπου στα 9 έπαθα ένα μεγάλο σοκ ηλεκτροπληξίας που παραλίγο να μου κοστίσει την ζωή. Αλλά αφού συνεχίζονται να γράφονται οι παρακάτω γραμμές όπως και εκείνες που υπάρχουν στην παλάμη μου και να γίνονται πιο έντονες μέρα με την ημέρα, μπορώ να νιώθω τυχερή.

Ωστόσο πάρα πολλές αστρολογικές προβλέψεις έχουν καταφέρει να ταράξουν τα νερά της πρόβλεψης αυτή την εποχή και δεν είναι όμορφο μα ούτε συνετό να εγείρεται ο φόβος ως προπομπός της κάθε αλλαγής.

Η ελεύθερη βούληση παίζει καθοριστικό ρόλο και καθορίζει την τροπή των γεγονότων μα και το κάρμα της κάθε ψυχής. Δες εδώ.

Αν αφεθείς στην αλλαγή και επιτρέψεις να συμβεί μόνο η κορυφή σε περιμένει.

Ας δούμε οι Ταύροι την είσοδο του Ουρανού σαν έναν θαρραλέο Αετό που έρχεται με τα φτερά του να μυήσει τα δικά σου και να σε συμπαρασύρει σε πέταγμα μετουσίωσης και ωρίμανσης προς τον Ουρανό που περιμένει το δικό σου βλέμμα.Με το κεφάλι σε ταβάνι και τα πόδια σε τσιμέντο, η ώθηση σίγουρα θα σε πονέσει αλλά δεν θα είσαι πια ποτέ ο ίδιος.

Η φράση κλειδί από εδώ και στο εξής, με την είσοδο του Ουρανού από το Κριό στο Ταύρο μέχρι το 2025 θα είναι το έτσι ξαφνικά και η ζωή θ’ ακολουθεί.

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Ουρανός χαμογελάει.

Μα επειδή ο Σοφός τ’άστρα κυβερνάει, ο Ουρανός πάντα θα του γελάει.

Καλή αρχή στην νέα εποχή από το άγγιγμα του Ουρανού.

Χάδι ή χαστούκι απλά θα δείξει.

Από την Κωνσταντίνα Δήμου

 

 

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.