Όλοι αγαπούν να μιλάνε για αγγέλους. Θέλουν να ξέρουν το όνομα του φύλακα του αγγέλου τους. Θέλουν να μάθουν τι σημαίνει το όνομα του.

Μπορούν να μιλάνε με τον φύλακα άγγελο σαν φίλο ή πρέπει να προσεύχονται;

Μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε προσευχή, ή πρέπει να είναι μία που προορίζεται ειδικά για τους αγγέλους;

Μπορούν να μιλάνε με άλλους αγγέλους εκτός από τον άγγελο φύλακα; Πως?

Εν όψει των γιορτών και ιδιαίτερα των Χριστουγέννων οι άνθρωπινες ψυχές αναζητούν έντονα την παρουσία ενός φύλακα αγγέλου, προσεύχονται, ανοίγουν την καρδιά τους να εκμυστηρευτούν όσα τους πλήγωσαν προς ανταλλαγή ενός στιγμίαιου θαύματος και όταν καθυστερεί, κλείνουν τον εαυτό τους και θωρακίζουν την πόρτα έναντι στην όποια πίστη τους.

Αν δεν εκφράσεις κάτι που αναζητάει θεραπεία, δεν θα την λάβεις αφού ανάμεσα στα δύο ενεργειακά πεδία το δικό σου και του αγγέλου δεν εμπεριέχεται η δόνηση της μετάνοιας, της αλλαγής, της υπόσχεσης, της έκφρασης. Και αντί να επιτευχθεί σύνδεση, επέρχεται άγχος και σύχγυση εντέλλει και δυστυχώς παραπληροφόρηση.

Τις προάλλες στο μάθημα της αγιογραφίας προσπαθούσα να καθοδηγήσω μία συμμαθητριά μου να βάλει τα κατάλληλα χρώματα στα άμφια του αρχαγγέλου που επιθυμούσε να επεικονίσει μίας που δεν αναφερόμαστε απλά σε χρώματα και αποχρώσεις αλλά σε χρωματικές ενεργειακές δονήσεις. Ο Αρχ. Μιχαήλ έχει κόκκινη ή μπλε ενέργεια, ο Αρχ. Γαβριήλ, λευκή, γαλάζια, ο Αρχ. Ραφαήλ, πράσινη, σμαραγδί κ.ο.κ

Και αντί να δεχτεί την συμβουλή προερχόμενη από την εμπειρία μου στην αρχαγγελική επικοινωνία με προσέβαλλε λέγοντας μου, να συνεχίσω το δικό μου έργο και να σιωπήσω καλύτερα για να ακούσει το δασκαλό μας να την καθοδηγήσει με τον πιο υποτιμητικό τρόπο. Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ που ήθελε να απεικονίσει με προέτρεψε απλά να σιωπήσω αντί να δρομολογήσω κάποια απάντηση. Και ίσως η χάρη Του να με καθοδήγησε πολύ περισσότερο στο να μην αναλώνομαι να μοιραστώ την θεία χάρη  με έναν ερμητικα κλειδαμπαρωμένο Νου.

Οι άγγελοι θα προτιμούσαν να εισχωρήσουν στο πεδίο της καρδιάς και να ενεργοποιήσουν την ψυχή που βρίσκεται σε ανάγκη αντί σε μία ξύλινη επιφάνεια με χρυσόσκονη και διθυράμβους επίκλησης της χάρης Τους. Οι άνθρωποι που συνδέονται μαζί τους, τους έχουν μέσα τους και νιώθουν μία ανεξήγητη χαρά. Θα είναι οι τελευταίοι που θα ομολογήσουν την σύνδεση που έχουν με την χάρη της Αγάπης, της συμπόνοιας και της ενσυναίσθησης.

Ίσως το παραπάνω να είναι ένα παράδειγμα καθοδήγησης στην αναζήτηση της επικοινωνίας μίας ψυχής με έναν άγγελο.

Το πεδίο που ζουν οι Άγγελοι δεν είναι τόσο τοξικό όσο το δικό μας που θέλουμε να λαμβάνουμε τα πάντα δίχως να προσφέρουμε κάτι προς ανταλλαγή. Ωστόσο με τα φτερά τους μηδενίζουν την απόσταση που μας χωρίζει από το φως, την χάρη τους, την αγαπη και την αγνότητα που εκείνοι φέρουν.Γελάω τόσο συχνά όταν βλέπω ανθρώπους να περιφέρουν την τοξίνη και την εξάρτηση τους προς τους άλλους και επειδή απλά φόρεσαν λευκή ή ροζ αποχρώση στα ρούχα τους ή ανάβουν ένα αρωματικό στικ ξαφνικά έχουν συνδεση μαζί τους, και πολλές επισκέψεις στο χώρο τους.

Οι άγγελοι του Φωτός αναζητούν επίκληση πριν από όποια σύνδεση μαζί Τους, διότι τιμούν και σέβονται την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου. Αν όμως γίνει επίκληση και έρθουν στην συντροφιά σας, το άρωμα, η δόνηση του φωτός θα είναι διάχυτη στο χώρο.

Θυμάμαι πως όταν παρέλαβα τις κάρτες του Αρχαγγέλου Ραφαήλ και τις ενεργοποίησα ανάμεσα στις παλάμες μου, με προσευχή ως επίκληση στον Αρχάγγελο γέμισε όλο το σπίτι μυρωδιά από μαστίχα και μύρρο. Τόσο πολύ που το σκυλάκι μου πηγαινόερχονταν στο χώρο του σπιτιού και κοίταζε ψηλά μιας και είχε αισθανθεί την παρουσία της ενέργειας της συγκεκριμένης αγγελικής συχνότητας. Αυτό για εμένα ήταν μία πολύ όμορφη απόδειξη της δικής τους παρουσίας.

Οι άνθρωποι εύκολα εμπιστευόνται μα δύσκολα υποπτεύονται το ψέμα και την κοροιδία των επιτήδειων μέντιουμ που γεννήθηκαν με το χάρισμα. Είναι εντονότερο όταν πρόκειται για σημάδια και μηνύματα που υποτίθεται ότι προέρχονται από αγγέλους. Έχουν χίλιες ερωτήσεις σχετικά με το νόημα πίσω από το χρώμα του φτερού που βρήκαν.

Είναι πραγματικά ένα σημάδι από έναν άγγελο; Τι σημαίνει?

Η εύρεση ενός κόκκινου φτερού σημαίνει ότι θα μείνετε υγιείς καθ ‘όλη τη διάρκεια του χειμώνα ή μήπως υποδηλώνει ότι υπάρχει πάθος στο μέλλον σας; Το πάθος αναφέρεται σε μια νέα σχέση ή σε ένα χόμπι ή μια αιτία που θα ανακαλύψετε στο εγγύς μέλλον και θέλετε να αφιερώσετε μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας προς την επιδίωξη; Ποιοι είναι άλλοι τρόποι με τους οποίους ο φύλακας άγγελος σας αφήνει μηνύματα;

Είναι αυτό το τραγούδι που έχει κολλήσει στο κεφάλι σας ένα σημάδι που πρέπει να δώσετε προσοχή ως ένα μήνυμα από το αγγελικό πεδίο;

Μερικοί άνθρωποι είναι πιο περίεργοι για το πόσοι άγγελοι υπάρχουν. Πόσοι Αρχαγγέλοι υπάρχουν; Ποιοι από τους λαϊκά αποδεκτούς αρχαγγέλους βρίσκονται στη Βίβλο; Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε έναν αρχάγγελο και έναν κανονικό άγγελο; Πώς είναι οι άγγελοι φύλακες διαφορετικοί από τους απλούς αγγέλους; Είναι άγγελοι φύλακες στη Βίβλο; Η λίστα συνεχίζεται …

Παρά τη συντριπτική ποσότητα πληροφοριών που φαίνεται να υπάρχουν στους αγγέλους, τις συνήθειες των αγγέλων, τα μηνύματα αγγέλου και όλα όσα τους συνδέουν, ελάχιστοι φαίνεται να παρατηρούν τους αγγέλους που συναντούν στην καθημερινότητά τους. Όχι, αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε φτερωτό περιστέρι που βρίσκεται  στο έδαφος είναι αντιπροσωπευτικό ενός αγγέλου που σας ακολουθεί. Στην πραγματικότητα, οι άγγελοι που βλέπετε δεν αφήνουν φτερά, για την ακρίβεια δεν έχουν ούτε φτερά. Τουλάχιστον, δεν έχουν το είδος των φτερών που κανονικά βλέπετε στις πλάτες των αγγέλων. Αντ ‘αυτού, κάθονται στο θάλαμο δίπλα σας ή κρατάνε το χέρι σας όταν κλαίτε. Στα ανθρώπινα μάτια σας φαίνεται να είναι συνηθισμένοι άνθρωποι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τους απορρίπτετε. Ωστόσο, δεν είναι συνηθισμένοι.

Είναι θνητοί, ναι, αλλά είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Είναι ζωντανοί άγγελοι και πιθανότατα δεν έχετε καν παρατηρήσει πόσο σας βοηθούν να περάσετε από δύσκολους καιρούς ή να σας αυξήσουμε κατά τη διάρκεια περιόδων επιτυχίας.

Οι ενσαρκωμένοι άγγελοι μπορούν να εμφανιστούν οπουδήποτε στη ζωή σας και ανά πάσα στιγμή. Μπορεί να είναι κάποιος που γνωρίζετε εδώ και χρόνια, ή θα μπορούσε να είναι ένα άτομο που σας τράβηξε απότομα στην άκρη για να μην σας χτυπήσει το αυτοκίνητο που σας πλησίαζε απειλητικά.
Ως εκ τούτου, μπορεί να είναι δύσκολο να δείτε τη στιγμή που ζουν οι άγγελοί σας στη ζωή σας. Ωστόσο, υπάρχουν συνήθως ενδείξεις ότι ο φίλος σας, το μέλος της οικογένειάς σας ή ο περίεργος φιλικός barista στο Starbucks έχει ένα κρυμμένο φωτοστέφανο.
Οι ενσαρκωμένοι άγγελοι είναι εκείνοι οι άνθρωποι που φαίνεται να φέρνουν στο φως τον καλύτερο κόσμο γύρω τους. Ακόμη και όταν η ζωή σας φαίνεται να καταρρέει, είναι εκεί για να σας βοηθήσουν. Ξέρουν πώς να σας κρατήσουν στα πόδια σας, και ξέρουν πότε θα σας αφήσουν να κλάψετε, να εξοργίζεστε ή απλά να καταρρεύσετε.

Αυτά είναι, ωστόσο, όλες οι ιδιότητες που θα μπορούσαν να βρεθούν σε έναν φίλο. Οι ενσαρκωμένοι άγγελοι, όμως, το κάνουν ένα βήμα πιο μακριά και σε βάθος. Οι συμβουλές που δίνουν μέσω της συμπόνοιας, της έμπνευσης, φαίνεται να συντονίζουν τη ψυχή με κάποιο είδος θεϊκής αλήθειας. Αυτό το είδος προσώπου είναι ένας ενσαρκωμένος άγγελος. Είναι κοντά σας λίγο πριν από τις μεγαλύτερες πνευματικές σας στιγμές ή φαίνεται να έχουν σχέση με αυτές τις αδύνατες και απόλυτα χρονομετρημένες συμπτώσεις. Μπορεί να είναι ένα μόνιμο κομμάτι της ζωής σας ή κάποιος που κινείται μέσα και έξω, αλλά όταν έχετε κάποιον τέτοιο στη ζωή σας, βεβαιωθείτε ότι ακούτε αυτό που λένε.Ίσως και να τους δείτε μόνο μία φορά.

Μπορεί να μην μπορούν να δουν το δικό τους φωτοστέφανο, αλλά ξέρουν καλύτερα από οποιονδήποτε ακριβώς τι χρειάζεται να πουν.

Και αν δεν έχετε βιώσει κάτι ανάλογο ή δεν έχετε συνδεθεί με κάποιον Ουράνιο ή γήινο άγγελο απλά αποφορτιστείτε από αρνητικές επιρροές στην ζωή σας και ίσως ενεργοποιηθεί ένα κομμάτι εντός σας που θα αναζητήσει την παρουσία τους.

Καλά Χριστούγεννα με αγάπη

Κωνσταντίνα

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.