Ξημέρωσε η γιορτή του Ταξιάρχη αγγέλου Μιχαήλ και πολλών αγγέλων και το site μας έχει την τιμητική του την σήμερον ημέραν!!

Και πριν προσφέρω το διπλό μου δώρο σε δύο αναγνώστες που αγαπάνε όχι μονο την πληροφορία αλλα και τα αγγελικά μηνύματα, θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

Αλήθεια πόσο πιστεύουμε στους αγγέλους; Πόσο διατεθειμένοι είμαστε να ανοιχτούμε στην αγγελική ενέργεια, στην ανώτερη επικοινωνία, στην υψηλή συχνότητα τους, παραχωρώντας κάποια κομμάτια του εαυτού μας που δεν μοιάζουν εναρμονισμένα και μας προκαλούν σύγχυση στην καθημερινότητα μας;

Πόσο ενεργοποιημένοι είμαστε στην αέναη προσπάθεια των αγγέλων να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω μικρών οιωνών, όπως η επανάληψη της αριθμητικής συχνότητας 11:11, 12:12, 12:34, των τραγουδιών που παίζουν στο ραδιόφωνο ως απάντηση σε μία ερωτησή μας, τα μικρά κομμάτια απο χνούδι φτερών στις διασταυρώσεις του μονοποτιού που θέλουμε να ακολουθήσουμε κ.ο.κ;

Έχουμε αναρωτηθεί τί θα συνέβαινε αν μια μέρα τους επιτρέπαμε να μας καθοδηγήσουν για να βρούμε την προστασία, αρμονία, την ευδαιμονία, την θεραπεία, την αγαπη και την ευτυχία στη ζωή μας;

Ίσως το εν λόγω άρθρο να το αναμένατε ίσως πάλι και όχι!!!

Σήμερα θα ήθελα να ζητήσω λίγο από Ουρανό να υπάρχει στη ζωή μου!!!

Λίγη χρυσόσκονη από λεπτοφυείς συμπεριφορές τρυφερότητας, ενσυναίσθησης, συγχρονικότητας, αρμονίας, μαγείας, χαράς, γαλαξιακής συντροφικότητας! Με άλλα λόγια θεικούς τρόπους και ενα τεράστιο φάσμα μπλε όασης και επίγνωσης οτί η ενσάρκωση μου έχει κάποιο λόγο ύπαρξης χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις, χωρίς δράμα και περιττές ανησυχίες!!! Όλα να γίνονται για κάποιο ανώτερο λόγο μέσα στην κατάλληλη ψυχική οικογένεια!!!

Εύχομαι σε όλους να χωράμε περισσότερο Ουρανό μέσα στη ζωή μας, γιατί τα αγγελικά πλάσματα θέλουν την ενσαρκωσή μας να μοιάζει με όνειρο!!!

Η φράση « αυτός ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος» ειναι μία υπέροχη δικαιολογία για την μή εκκίνηση του πλάνου μας!!! Μα όσο πιο πολυ εισπνέουμε Ουρανό, δεχόμαστε περισσότερη αγγελική επικοινωνία και θαυμαστούς τρόπους εσωτερικής επικοινωνίας μαζί τους!!!

Βρίσκουμε τη δύναμη να ανοίξουμε τα φτερά μας και να πετάξουμε με την ελαφρότητα του πούπουλου, χωρίς να απαγκιστρωνόμαστε σε εξαρτημένες σχέσεις και αντιξοότητες!

Αν θέλεις και εσύ, ένα αγγελικό μήνυμα από μία ανώτερη και φωτεινή δύναμη που σε παρακινεί να ζεις μέσα στην ψυχή σου και να πορεύεσαι εν αρμονία, εν ειρήνη, άνευ φόβου και δισταγμου, τότε είναι μία όμορφη στιγμή ιερής συγχρονικότητας!!!

Πώς θα σου συμβεί αυτό το θαύμα;

Κάνε like &share το πόστ! Άφησε σχόλιο απόψε κάτω από την ανάρτηση το ονοματεπώνυμο και το μέηλ σου και στους δύο πρώτους αναγνώστες θα κάνω μία αγγελική επικοινωνία δώρο απο το πεδίο των αγγέλων!!!

Ειναι μόνο για σήμερα και η απαντησή Τους μέχρι αύριο

Μήπως ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις με τον φύλακα αγγελό σου; Μήπως ήρθε η ώρα να εισακουστεί η ευχή σου για οπτι καλύτερο θέλει η ψυχή να έλξεις μέσω αγγελικής επικοινωνίας;

Να θυμάσαι οτί οι Άγγελοι ακούνε την κάθε σου σκέψη μα τα αγγελικά όντα του φωτός δεν επεμβαίνουν στην ελεύθερη βούληση του ανθρώπου!!!

Χρόνια πολλα αν γιορτάζεις μαζί τους! Είσαι και εσύ ένα πλάσμα του φωτός και της αγάπης!!! Άπλωσε τα χέρια σου σε όποιον σε έχει ανάγκη και γίνε η αγκαλιά Τους!!!

Είσαι η Πνοή του Θεού στο πλανήτη!!! Είσαι ευλογημένος και προστατευμένος!!!

Με αγάπη και ευδαιμονία,

Κωνσταντίνα

Αφιερωμένο στην Καίτη Φαρμάκη!!! Έναν επίγειο άγγελο που έχω στη ζωή μου!!!

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.