Το Γρηγοριανό ημερολόγιο μπορεί να εγκαινιάζεται κάθε χρόνο στην 1η Ιανουαρίου. Στις 26 Ιουλίου όμως σύμφωνα με το Ημερολόγιο των Μάγιας έχουμε Πρωτοχρονιά.

Τι είναι το Ημερολόγιο των Μάγιας,

Το ημερολόγιο των Μάγιας, γνωστό ως Τζόλκιν, είναι ένα Πανάρχαιο σύστημα που άνθισε ως φήμη το 2012. Αν και η επιρροή του ξεκίνησε πίσω στο χρόνο τον 5ο αιώνα.

Δεν είναι απλά ένα ημερολόγιο, μα μία πυξίδα ενεργοποίησης της ψυχής από μέρα σε μέρα σύμφωνα με την περιφορά της Αφροδίτης γύρω από τον Ήλιο.

Περιλαμβάνεται από 20 γαλαξιακές σφραγίδες 4 χρωμάτων, κόκκινη, κίτρινη, λευκή και μπλε και ανάλογα την ημερομηνία γέννησης μας, ενεργοποιούνται κάποιες διαγαλαξιακές ποιότητες της ψυχής μας που ο Πολεμιστής εντός ακολουθεί.

Η ΡΟΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η χρονιά λοιπόν που ξεκινάει έχει τις ποιότητες της σελήνης, της θηλυκής ενέργειας, της διαίσθησης που μας ενεργοποιεί να ακολουθήσουμε την ροή και τα γεγονότα για να οδηγηθούμε στο ατομικό μα και συλλογικό πεπρωμένο.  Το δώρο αυτής της κοσμικής ταυτότητας, είναι να πλοηγηθούμε στα κύματα της ζωής μας. Να οδηγηθούμε μέσω της ροής, να γίνουμε ένας πομπός αυτογνωσίας και ευαισθησίας . Με λίγα λόγια, ένα κανάλι αγάπης, ενσυναίσθησης μα και μυστηρίου. Η ενέργεια της κόκκινης σελήνης μοιάζει με μια πύλη ενεργοποίησης στην συνειδητότητα που ολοένα και αφυπνίζεται. Μαθαίνουμε πώς να δεχόμαστε μα και να στέλνουμε μηνύματα μίας λεπτοφυής επικοινωνίας, μέσω των αισθήσεων μα και άυλων κόσμων που συνυπάρχουν μέσα από έναν κοινό. Να μάθουμε να αποκωδικοποιούμε αυτά που δεν αντιλαμβάνονται πολλοί και να ενσωματωθούμε στην Σοφία τους.

Η Σελήνη στην ολότητα της απορροφά τους κραδασμούς μα και το υδάτινο στοιχείο του νερού κοσμικά και ατομικά. Το υδάτινο κόσμο του απόκρυφου και του μυστηρίου.

Μα πως ενσωματώνεται ένας υποσυνείδητος κόσμος μέσα στον συνειδητό μέχρι να μην υπάρχουν κύματα και κραδασμοί στο πεδίο των συναισθημάτων;

Αυτό το διαγαλαξιακό φεγγάρι, είναι μία κοσμική ευκαιρία για κατάδυση στον θεϊκό μας εαυτό για αναγέννηση στο να κατακτήσουμε και να αφομοιώσουμε τον υλικό μέσα από κάθε μικρή ή μεγάλη πρόκληση.

Μαθαίνοντας να είσαι η σταγόνα, μία μέρα θα γεννηθείς Ωκεανός και θα οδηγηθείς στην κοσμική σοφία…

Η τροχιά του ημερολογίου είναι κυκλική και πολλοί έλεγαν ότι μετά την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012, στο υποτιθέμενο τέλος του κόσμου, θα αναδυθούν μα και θα βιωθούν πολλά ίδια γεγονότα για μετουσίωση και αλλαγή διότι ξεκινάμε από τα τέλος και οδηγούμαστε πάλι στην αρχή.

Κάπως ανορθόδοξα παίρνει την σκυτάλη από τη περσινή χρονιά του Σπόρου που θερίστηκε και είδαμε τα αγκάθια της σοδειάς του αυτήν θλιβερή χρονιά της δοκιμασίας και της καταστροφής. Μα αν μάθουμε να κολυμπάμε στο άγνωστο, όπως αυτό το Φεγγάρι διδάσκει, δεν μπορεί κανένας να μας πνίξει στα κύματα του γνωστού φόβου.

2 τυχεροί νικητές που θα κάνουν like & share την ανάρτηση μέχρι τις 3/8, και θα  αφήσουν το ονοματεπώνυμο και το mail τους στα σχόλια, θα κερδίσουν την δική τους ανάλυση Γαλαξιακής Σφραγίδας στο ημερολόγιο των Μάγιας για να μάθουν το κοσμικό μήνυμα που τους στέλνει η ψυχή τους.

Στην αγαπημένη μου δασκάλα Κάλλη Σκαρλάτου που μου δίδαξε τα μυστικά του Ιερού Ημερολογίου των Μάγιας.

Καλή Χρονια με όμορφες συνειδητοποιήσεις.

Κωνσταντίνα

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.