Με το που η άνοιξη μπαινει στην ζωή μας, η εξόρμηση στην φύση είναι συνηθισμένη. Η φύση φοράει τα καλά της,οι μέλισσες, οι πεταλούδες, οι λιβελούλες και οι πασχαλίτσες μας κυκλώνουν. Εστιάζοντας στην πασχαλίτσα, θα δούμε τι σημαίνει η εμφανισή της.

5 πνευματικές έννοιες πίσω από την πασχαλίτσα.

Η πασχαλίτσα έχει πολλές διαφορετικές έννοιες, αλλά εδώ είναι πέντε από τις πιο κοινά αποδεκτές:

1. Καλή τύχη

Εάν έχετε πασχαλίτσες στην ιδιοκτησία σας, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι βοηθούν να κρατήσετε τα φυτά σας ζωντανά και υγιή. Ως εκ τούτου, οι πασχαλίτσες θεωρούνται ως σημάδι καλής τύχης και ευημερίας. «Αν κάποια προσγειωθεί πάνω σου, λέγεται ότι είναι ένα φιλί καλής τύχης», προσθέτει.

2. Γονιμότητα & αναγέννηση

Καθώς ο καιρός είναι πιο ζεστός την άνοιξη, το ίδιο συμβαίνει και με τις πασχαλίτσες, έτσι θεωρείται επίσης ότι είναι σημάδι τόσο γονιμότητας όσο και αναγέννησης.

3. Προστασία

Και πάλι, οι πασχαλίτσες έχουν μια ισχυρή σχέση με την προστασία και έχουν αγαπηθεί από καιρό στους αγρότες. «Επειδή συχνά διώχνουν τα αρπακτικά από άλλα φυτά, θεωρούνται προστάτες και ζωοδότες

4. Αληθινή αγάπη

Νιώθεις την αγάπη και συνεχίζεις να βλέπεις πασχαλίτσες; Μαζί με τις συσχετίσεις τους με τη γονιμότητα και την αναγέννηση, οι πασχαλίτσες μπορούν επίσης να είναι σημάδι αληθινής αγάπης,είτε μόλις γνωρίσατε την αληθινή σας αγάπη είτε κάποιος νέος κατευθύνεται προς το μέρος σας.

5. Προσαρμοστικότητα

Και τέλος, οι πασχαλίτσες θεωρούνται επίσης σημάδια προσαρμοστικότητας, ανθεκτικότητας και ακόμη και μεταμόρφωσης, χάρη στα πολλά στάδια της ζωής τους και την ικανότητά τους να βγαίνουν από τη χειμερία νάρκη μετά από έναν μακρύ χειμώνα ανάπαυσης.

Τι να κάνετε αν βλέπετε συνέχεια πασχαλίτσες.

Το κύριο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν βλέπετε πολλές πασχαλίτσες είναι να καταλάβετε ποιο είναι το μήνυμα για εσάς. Αν τις βλέπεις μόνος σου, είναι ένα προσωπικό μήνυμα, αν και αν οι πασχαλίτσες εμφανίζονται γύρω από μια ομάδα ανθρώπων, είναι ένα συλλογικό μήνυμα.

Η κατανόηση του μηνύματος καταλήγει στο πλαίσιο στο οποίο είδατε την πασχαλίτσα, τι συμβαίνει στη ζωή σας εκείνη την εποχή, ακόμη και τι σκεφτόσασταν ή μιλούσατε τη στιγμή που εμφανίστηκε η πασχαλίτσα(ες).

Για παράδειγμα, ίσως νιώθατε στραγγισμένος/η από τον καιρό του χειμώνα, αλλά τα σημάδια της άνοιξης αρχίζουν επιτέλους να εμφανίζονται. Σε αυτήν την περίπτωση, το να δείτε μια πασχαλίτσα θα μπορούσε να είναι λίγο ενθάρρυνση για να αξιοποιήσετε αυτό το ανθεκτικό πνεύμα πασχαλίτσας και να συνεχίσετε να πιέζετε για τις πιο ζεστές μέρες.

Ή ίσως μόλις γνωρίσατε κάποιον νέο που σας άρεσε πολύ, και μετά από λίγο, 
μερικές πασχαλίτσες προσγειώνονται πάνω σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι 
ότι μόλις κάνατε μια νέα, στοργική σχέση στη ζωή σας και ότι θα συνεχίσετε να την επιδιώκετε.
Ή καθώς οι πασχαλίτσες αντιπροσωπεύουν την καλή τύχη, 
θα μπορούσε κανείς να προσγειωθεί πάνω σας ακριβώς πριν από μια συνέντευξη για δουλειά, 
προσφέροντάς σας μια επιπλέον δόση καλής τύχης και καλής τύχης.

Σε κάθε περίπτωση, αξιοποιήστε τη διαίσθησή σας και ρωτήστε το σύμπαν τι θέλετε να μάθετε από τις συναντήσεις σας με πασχαλίτσες.

 

 Καλή ανοιξιάτικη εβδομάδα σε όλους.

Κωνσταντίνα

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.