Τι είναι οι αριθμοί αγγέλων;

Οι αριθμοί αγγέλων είναι σύνολα επαναλαμβανόμενων αριθμών (δηλαδή 333 ή 888) που φέρουν διαφορετικές σημασίες, ανάλογα με τον εν λόγω αριθμό, συνήθως εμφανίζονται σε ομάδες των τριών, αλλά μπορούν επίσης να εμφανίζονται ως “χωρισμένοι” αριθμοί, όπως ο 3303.Αυτοί οι αριθμοί θα εμφανίζονται σε στιγμές που φαίνονται σαν μια θαυματουργή σύμπτωση (συγχρονικότητα).

“Μερικές φορές αυτό που κάνετε ή σκέφτεστε τη στιγμή που βλέπετε τον αριθμό είναι πιο σημαντικό, όπως το να πιστεύετε ότι πρέπει να επεκτείνετε την επιχείρησή σας και στη συνέχεια να κοιτάξετε σωστά ως το ρολόι στο γραφείο σου γυρίζει 1:11».Τι αντιπροσωπεύει κάθε ψηφίο του 1234.

1

Έχετε την ικανότητα να δημιουργείτε, ο κόσμος σας διαμορφώνεται και μεταβάλλεται από τις σκέψεις και τα λόγια σας. Αυτή τη στιγμή δημιουργείτε και οι ισχυρές δυνάμεις του σύμπαντος συνεργάζονται μαζί σας.

2

Το νούμερο δύο, έχει να κάνει με το να εμπιστεύεσαι τη μεγάλη εικόνα και να χτίζεις τη ζωή σου με ευγνωμοσύνη. Όλα τα μικρά πράγματα στη ζωή που βοηθούν τη μεγάλη εικόνα να ενωθεί, επομένως είναι σημαντικό να δίνετε προσοχή σε αυτά τα πράγματα.«Δεν είσαι ποτέ μόνος και οι άγγελοί σου υπενθυμίζουν ότι τόσα πολλά μικρά πράγματα μαζί δημιουργούν ένα θαυματουργό και σωρευτικό αποτέλεσμα.

3

Όταν σκέφτεστε “τρία”, σκεφτείτε την αρμονία, προσθέτοντας ότι αυτός ο αριθμός σημαίνει ότι το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας λειτουργούν (ή προσπαθούν να λειτουργήσουν) ως ένα. “Αν κάτι στη ζωή σας αγνοηθεί ή παραμεληθεί, όλα υποφέρουν. Η υγεία του νου, του σώματος και της σύνδεσης του πνεύματος είναι απαραίτητη για να ζήσετε μια ολοκληρωμένη ύπαρξη σε ολότητα .Αυτός ο αριθμός είναι μια υπενθύμιση για να γαλουχήσετε όλα τα μέρη σας και να επικεντρωθείτε στο πού μπορείτε να τα πάτε καλύτερα στο να ακούτε τα πράγματα που έχετε αφήσει παραμελημένα μέσα σας.

4

Υπάρχουν πράγματα που, αν αφεθούν ανεπαρκώς, μπορεί να καταστραφούν.Βλέποντας τον αριθμό τέσσερα σας υπενθυμίζει να πηγαίνετε στα θεμέλια του εαυτού σας και να κάνετε απολογισμό αυτού που λείπει».Δεν μπορείτε να φτιάξετε τον εαυτό σας χωρίς να διατηρήσετε όλη την καλή δουλειά που έχετε ήδη κάνει».

1234

Βρίσκεστε σε ένα ξεχωριστό μονοπάτι.Μπορείτε να σκεφτείτε το 1234 ως έναν αριθμό «σκαλοπατιού». «Βλέποντάς το, σε ενημερώνει ότι βρίσκεσαι σε ένα ξεχωριστό μονοπάτι.

Η ηχηρή ερμηνεία για το 1234,  είναι ότι τελικά, κάτι καλό κατευθύνεται προς την κατεύθυνση σας—συγκεκριμένα, κάτι προς το οποίο ήδη εργάζεστε.

Τι να κάνετε όταν το δείτε:

Μείνετε στο δρόμο σας, συνεχίστε να εργάζεστε προς τους στόχους σας και προσέχετε τις λεπτομέρειες. Όταν το κάνετε, αυτός ο αριθμός υποδηλώνει ότι μπορείτε να προετοιμαστείτε για την επιτυχία. 1234 που σημαίνει αγάπη:

Αν είσαι σε σχέση:

Εάν είστε σε σχέση και συνεχίζετε να βλέπετε το 1234,ότι μπορεί να υποδηλώνει ότι η σχέση σας ανεβαίνει με κάποιο τρόπο, σχήμα ή μορφή.Ίσως είναι καιρός να μιλήσουμε για τα επόμενα βήματα, όπως η μετακίνηση μαζί ή η απόφαση για παιδιά. Είναι μια ώθηση από το σύμπαν για να δημιουργήσουμε ένα κοινό όραμα για το μέλλον».

Αν είσαι ελεύθερος/η:

Εάν είστε ελεύθεροι, υποδηλώνει ότι μπορούν να γίνουν βήματα για να το αλλάξει αυτό. «Μπορεί να φαίνεται σαν να κάθεσαι και να περιμένεις πολύ, και αν είναι έτσι, αυτός ο αριθμός έρχεται να σε διώξει από αυτή τη νοοτροπία.Τι να κάνετε για αυτό: Το να βλέπετε το 1234 σας ενθαρρύνει να κάνετε κάποια βήματα για κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό σας. «Αν περιμένεις από κάποιον άλλο να κάνει μια κίνηση, ήρθε η ώρα να το σταματήσεις εντελώς και να το κάνεις μόνος σου»,

Κάποιες φορές το 1234 σου ζητά να πάρεις τον έλεγχο.

1234 ως η δίδυμη φλόγα

Η ιδέα με τις δίδυμες φλόγες είναι ότι μια ψυχή χωρίζεται σε δύο σώματα, δημιουργώντας μια ισχυρή ψυχική σύνδεση μεταξύ δύο ανθρώπων στη Γη. Αυτοί οι άνθρωποι λειτουργούν ως καθρέφτες ο ένας για τον άλλον, διευκολύνοντας τη σημαντική ανάπτυξη και την ανύψωση – αν και δεν είναι πάντα εύκολες σχέσεις μιας που αφορούν την αναγέννηση, την ανανέωση και το να βλέπεις τον εαυτό σου σε ένα άβολο και παθιασμένο πλαίσιο, ώστε να μπορείς να εξελιχθείς πνευματικά.

Εν κατακλείδι, όταν βλέπετε αριθμούς αγγέλων να εμφανίζονται συνεχώς, ειδικά αν είναι ο ίδιος αριθμός  ξανά και ξανά, το σύμπαν, οι άγγελοί σας ή οι οδηγοί σας θα μπορούσαν να σας ζητήσουν να δώσετε προσοχή και να αναλάβετε δράση ανάλογα.

Και με το 1234, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο και οι ευθυγραμμισμένες ενέργειές σας θα φέρουν μεγάλες ανταμοιβές εγκαίρως.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι ότι δεν είσαι μόνος/η και οι άγγελοι έχουν συνεχώς το βλέμμα τους πάνω σου και σε προστατεύουν.

Καλή Ανάσταση

Κωνσταντίνα

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.