Τόσο συχνά είμαστε απασχολημένοι με την αποστολή αγάπης και θεραπείας στους άλλους, που ξεχνάμε να στείλουμε θεραπεία στον εαυτό μας.Οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν τους δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσουν κάποιον που έχει ανάγκη, είναι πρόθυμοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να είναι χρήσιμοι.

Όσοι από εμάς επιλέξαμε να κάνουμε τη θεραπεία του κόσμου προσωπική απασχόληση, είμαστε ευγνώμονες για κάθε ευκαιρία να στείλουμε φως και αγάπη σε ανθρώπους στις άμεσες σφαίρες επιρροής μας και πέρα ​​από αυτήν. Καθώς εφαρμόζουμε το πάθος και τις αρχές μας σε αυτήν την αλτρουιστική προσπάθεια, συχνά ξεχνάμε να στείλουμε στον εαυτό μας τα ίδια πλούσια δώρα ευεξίας, αν και εμείς οι ίδιοι μπορεί να το έχουμε απόλυτη ανάγκη.

Προσπερνάμε τον εαυτό μας, όχι επειδή ξεχνάμε, αλλά επειδή φοβόμαστε ότι η εστίαση σε εμάς είναι δείκτης εγωισμού. Επιπλέον, είναι πολύ πιο δύσκολο να θεραπεύσει κανείς τον εαυτό του παρά να θεραπεύσει τους άλλους, επειδή οι σπόροι της αβεβαιότητας εξαφανίζονται πιο εύκολα όταν ενεργούμε για λογαριασμό του άλλου. Όταν στέλνουμε θεραπευτικό φως στον εαυτό μας, είναι σημαντικό οι προθέσεις μας και η αυτοπεποίθησή μας να είναι ισχυρότερες από ποτέ για να αντιμετωπίσουμε την αμφιβολία.

Καθώς ευλογούμε τους εαυτούς μας με αυτόν τον τρόπο, λειτουργούμε τόσο ως ενεργό κανάλι όσο και ως παθητικός δέκτης. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με την πολύτιμη ενέργεια που επιθυμούμε να λάβουμε. Αν και μπορεί να μπούμε στον πειρασμό να κατευθύνουμε συνειδητά ή να επηρεάσουμε τον τρόπο με τον οποίο το φως επηρεάζει τη ζωή μας γνωρίζοντας τον εαυτό μας πιο πολύ, δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε την ροή της ενέργειας. Όταν φέρνουμε το λευκό φως της προστασίας και της αγνότητας στο σώμα μας, παίρνοντάς το μέσα μας με κάθε εισπνοή, η πίστη μας στο γεγονός ότι θα κινηθεί φυσικά προς τις περιοχές δυσλειτουργίας θα εξασφαλίσει ότι ρέει μέσα από κάθε μυ και όργανο. Και όταν γεμίζουμε τους χώρους μας με αυτό το φως, το περιβάλλον μας καθαρίζεται από όλη την αρνητική ενέργεια που μπορεί να υποτιμήσει τη δύναμή μας και το πνεύμα μας. Περιτριγυρισμένοι μέσα και έξω με θεραπευτικό φως, νιώθουμε ασφαλείς και προστατευμένοι, υγιείς, χαλαροί και ικανοποιημένοι, όπως ακριβώς κάνουν εκείνοι που λαμβάνουν τακτικά τέτοια στοργικά δώρα από εμάς.

Εάν πιστεύετε ειλικρινά ότι υπάρχει ένα μέρος του εαυτού σας που υπάρχει ανεξάρτητα από αναστάτωση και ασθένεια, η αγάπη και το φως που στέλνετε στον εαυτό σας θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε μαζί του. Θα δείτε τον θετικό αντίκτυπο αυτής της σύνδεσης σχεδόν αμέσως όταν συμπεριλάβετε τον εαυτό σας στους αποδέκτες των θεραπευτικών σας δώρων, καθώς οι απογοητεύσεις της ζωής γίνονται πιο ανεκτές και η ευδαιμονία σας γίνεται όλο και πιο αισθητή.

Και μία πολύτιμη συμβουλή, άγγιξε με τις παλάμες το σημείο που νιώθεις ότι έχεις δυσφορία και άφησε το σώμα σου να σου δείξει που χρειάζεται αυτό το θεραπευτικό άγγιγμα. Άκου την φωνή του που επικοινωνεί με την καρδιά σου!

Κωνσταντίνα

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.