Ίσως να είναι ένα διαφορετικό άρθρο απ’όσα έχω γράψει και σας έχω συνηθίσει μα έχω λόγο και αιτία που θέλω να το μοιραστώ. Φαντάζομαι πως δεν είμαι η μόνη, που παρακολουθώ την τρομοκρατική παρέμβαση των ΜΜΕ ως προς την γρίπη και τα εμβόλια αυτές τις μέρες. Φαρμακοβιομηχανία εμπορίου ανακτά ξαφνικό ενδιαφέρον για την υγεία του συνόλου, που έχει αναποθέσει στα γεμάτα Ράφια των φαρμακείων απούλητα εμβόλια θανατηφόρας γρίπης, που πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιηθούν, δια ελέου και φόβου μέσω των ειδήσεων.

Είναι αρκετά παρεμβατική η τοποθετηση τους με το να χρησιμοποιούν ανθρώπους που πέθαναν κάποια στιγμή μέσα στην προηγούμενη χρονιά και να τους εκμεταλλεύονται ως νεκρούς προς συμμόρφωση των άλλων. Δεν είναι τίποτα άλλο, από ένα στρατευμένο σύστημα υγείας που προμοτάρει συμβουλές από δημοσιογράφο σε γιατρό και αντιστρόφως που γνωρίζει μία ατζεντα, προφυλάσσεται, μα πυροβολάει ευπαθείς ανθρώπους με φόβο έναντι αμοιβής.

Αν ο καθένας μας αν είναι τόσο δειλός που όντας υγιής,  επιτρέπει σε ένα μαύρο κουτί πάνω στο καθιστικό του να του υποβάλλει αν είναι άρρωστος και κατά πόσο τον πανικοβάλλει, είναι δικό του θέμα.

Πολλοί άνθρωποι παίρνουν εχινάκεια, πρόπολη, θυμάρι, θρούμπι και ρίγανη και οχυρώνουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Έχουν αντιβακτηριακά χαρτομάντηλα στην τσάντα τους και δεν και δεν έρχονται σε επαφή με ανθρώπους που νοσούν για κάποιο χρονικό διάστημα.

Κάθε φορά που αρρωσταίνω τρίβω τα χέρια μου με οινόπνευμα, βάζω αιθέριο έλαιο, ευκαλύπτου και  t- tree, επιφανειακά με μια μπατονέτα στα ρουθούνια μου και στα αυτιά μου και θωρακίζω τις θύρες εισχώρησης του όποιο ιού στο συστημά μου.

Και είναι να συμβουλευτείτε γιατρό, ας είναι κάποιος ομιοπαθητικός ή βελονιστής για εσάς και τα παιδιά σας.

Μα αντί αυτού,  άνευ λόγου και αιτίας, συγκαταλέγουμε τους εαυτούς μας μέσα στις ευπαθείς ομάδες επειδή είναι πάντα της μόδας να έχουμε δράμα στην ζωή μας για να έλξουμε την προσοχή των άλλων για να κερδίσουμε κάτι.

Πηγαίνουμε σε εστιατόριο, για ένα φαγητό που θα απεκκριθεί εντός 8ωρου και ρωτάμε τον σεφ τα συστατικά του κάθε πιάτου μήπως και προκαλέσει δυσανεξία και για το εμβόλιο που θα μπει μέσα μας για πάντα, με τις όποιες παρενέργειες που μπορεί να παραλύσει το νευρικό και ανοσιοποιητικό σύστημα και να μας αφαιρέσει την ζωή, ουδέν λόγος και καμμία αντίδραση. Σε μία κοινωνία που δεν μιλάμε με τον διπλανό μας, ξαφνικά γινόμαστε υποχόνδριοι με το ποιος θα μας αγγίξει. Αποκταμε ανοσία στην τρυφερότητα μην τυχόν και μολυνθούμε από αγάπη. Μα ο ιός της αλλαγής μέσω του φόβου έχει ήδη μπει στο συστημά μας. Τα θεμέλια του, ένας άνθρωπος εύθραυστος συναισθηματικά και ψυχολογικά που η οικονομική κρίση τον έχει λυγίσει,δημιουργώντας φόβο, ανεπάρκεια και πανικό.

Όμως αυτη η ασθένεια του Η1Ν1 που φτιάχνεται στα εργαστήρια από ανθρώπους, που εκδηλώνεται με υψηλό πυρετό και πνευμονική διαταρραχή, που συσχετίζεται με την συλλογική θλίψη,  έχει άλλες αιτίες εξάπλωσης.

Είχα την χαρά χτες να μιλήσω με έναν πολύ αγαπημένο μου δάσκαλο που μας διδάσκει αγιογραφία και εκμυστηρεύτηκε στα πλαίσια της τάξης, ότι αυτός ο ιός βρίσκεται στο χοιρινό, στα εντόσθια, τον νωτίαιο μυελό των ζώων,των μοσχαριών και στη μεμβράνη των ποδιών της χήνας, της πάπιας, των πελεκάνων κ.ο.κ.  και μπαίνει παρεμβατικά στην μαγιά από το ψωμί, και μοιράζεται σε φούρνους, εκεί κοντά στην εαρινή ισημερία στις 21 Μαρτίου, μέσα στην Σαρακοστή. Όποιος θέλει να φτιάξει προζύμι, αντί του ζυμομύκητα της μαγιάς, να βάλει σε ένα ποτήρι νερό εμφιαλωμένο, ένα κοτσανάκι βασιλικού απόβραδίς, και μετά από 24 ώρες να το σουρώσει και να προσθέσει αυτό το αγιασμένο νερό, στην ζύμη του ψωμιού που φτιάχνει, και να ακολουθήσει κανονικά την διαδικασία να φυλάξει το προζύμι για το επόμενο καρβέλι. Η όψη του θα είναι λίγο κίτρινη και η γεύση του ξινή αλλά αξίζει τον κόπο. Η υγεία δεν έχει πάντα τέλεια γεύση ενώ η χημεία έχει.

Προτιμήστε να τρώτε γεύματα χορτοφαγικά και αν αναζητάτε πρωτεινη, επιλέξτε τα μανιτάρια, τους ξηρούς καρπούς, το αυγό και αποβάλλετε την τοξίνη του ζώου, μαζί και την πιθανότητα ασθένειας από τον οργανισμό σας. Εμπλουτίστε την διατροφή σας με μπαχαρικά, τζίντζερ, κρεμμύδι, σκόρδο που είναι οι τρεις ιερές ρίζες της μακροβιότητας και μην ξεχνάτε την βιταμίνη c στα πορτοκαλια, στα ακτινίδια και στις πιπεριές.

Δεν είναι μόνο ο ιός που έχουν ευθύνη οι αεροψεκασμοί αλλά είναι ένα οργανωμένο σύστημα εξόντωσης των ανθρώπων, που αγαπάνε, που πιστεύουν, που ξεχωρίζουν, που έχουν αξίες για να ασθενήσει και να φύγει από τη μέση γιατί χαλάμε τα σχέδια της όποιας πολιτικής ατζέντας. Για να γίνουμε η επιλεκτη μαζα που θέλουν να αναμορφώσουν με έλλειψη ήθους και ιδανικών. Να γίνουμε οι ακίνδυνοι και οι ανιστόρητοι. Τα ανεξίθρησκα πρόβατα που βοσκούνε όποιες αλήθειες φυτρώνουν από εδώ και εκεί. Δεν το έχω διόλου απίθανο να απαγορεύσουν και την Θεία κοινωνία για άλλους λόγους που θα ακουστεί ως πρόληψη μετάδοσης ασθένειας. Σε τι στην αγάπη, μέσω της συγχώρεσης; Μας θέλουν όμως πάντα υγιής κοντά στην περίοδο των εκλογών μα στο πέρας κάθε κρίσιμης ψήφου, είμαστε εμπόδια στην φιλοδοξία τους.

Αν δεύτερες και τρίτες σκέψεις εναντίωσης στα λεγόμενα μου ίσως κυβερνούν τώρα το νου σου, ίσως το άρθρο αυτό να μην είναι για εσένα, οπότε διέγραψε την ανάρτηση και συνέχισε την εκ- πληκτική σου μέρα. Αν πάλι, είναι για εσένα, προοωθησέ το στους άλλους για αφύπνιση και προβληματισμό.  Έτσι και αλλιώς, στο τέλος της ανάρτησης, υπάρχει η υπογραφή μου που αναλαμβάνει την ευθύνη να εκφραστεί και να ξυπνήσει, ανθρώπους ξεχωριστούς που νιώθουν αδιάφοροι και συνηθισμένοι σε ένα σάπιο star system. Ότι μαθαίνουμε, το φιλτράρουμε, το ερευνούμε, που το προκείμενο άρθρο μπορεί να σε παραπέμψει και στην Βίβλο και το μεταδίδουμε. Δεν το κρατάμε για τον εαυτό μας.

Αγνοείστε τους στρατευμένους γιατρούς, δημοσιογράφους ενός συστήματος που δεν πρέπει να έχει ρίζες μέσα μας και καταρρέει. Ας εμβολιαστούμε με αγάπη, χαρά, ευτυχία, ενδιαφέρον, φροντίδα. Κανένας ιός δεν μπορεί έτσι να διαπεράσει το συστημά μας. Η υγεία πρέπει πάνω από όλα να είναι ψυχική.

Κωνσταντίνα Δήμου

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.