Η αστρολογική εποχή του Σκορπιού ξεκινάει με όλη τη σαγηνευτική του φαντασία αυτή την Τρίτη, 23 Οκτωβρίου. Κάθε πτυχή της ζωής μπορεί να αισθάνεται γεμάτη ένταση από τώρα μέχρι και την 21η Νοεμβρίου. Ο Δίας είναι επίσης στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, ολοκληρώνοντας μια περιήγηση που ξεκίνησε 10 Οκτωβρίου 2017.

Και μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον Σκορπιό, η οποία θα μπορούσε να φέρει κάποιους περίπλοκους αλλά και τολμηρά προκλητικούς ανθρώπους πίσω, από το πρόσφατο παρελθόν μας. Ότι σχετίζεται με το Σκορπιό θα φέρει αλλαγές μα και το βλέμμα προσοχή μας για αυτή την εβδομάδα:

Πώς επενδύουμε τα χρήματά μας, ποιόν προσκαλούμε στα ερωτικά μας παιχνίδια και πώς αντιμετωπίζουμε τη δυναμική εξουσίας.

Με τον τολμηρό Δία σε συνδυασμό, μπορεί να αισθανόμαστε φωτοβολίδες και έτοιμοι να μιλήσουμε για πράγματα που αισθανόμασταν ανέτοιμοι. Ωστόσο, με τη διπλωματική Αφροδίτη σε μια αναδρομική ανάκαμψη, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σχετικά με την απλή τοποθέτηση όλων εκεί έξω.

Η αλλαγή πρέπει να εφαρμοστεί στρατηγικά τώρα, ώστε να υπάρξει το ελάχιστο ύψος των παράπλευρων απωλειών που έχουμε βιώσει, οπότε βεβαιωθείτε ότι χτυπάτε όσο το σίδερο είναι ζεστό. Δηλαδή, κρατήστε αυτές τις φαντασιώσεις εκδίκησης υπό έλεγχο!

Η καταπολέμηση της δικαιοσύνης είναι ένα πράγμα, αλλά όπως μας υπενθύμισε ο Γκάντι, “Ένα μάτι για ένα μάτι αφήνει απλώς τον κόσμο τυφλό”.

Η πανσέληνος της Τετάρτης στον Ταύρο μας ζητά να απολαύσουμε όλα τα γήινα πράγματα.

Την Τετάρτη, η πανσέληνος με αργούς ρυθμούς, στον αισθησιακό Ταύρο, μας θυμίζει τη δύναμη της παρουσίας. Το παρελθόν είναι το παρελθόν και το μέλλον που δεν περιγράφεται – αλλά τόσο συχνά χάνουμε “τη δύναμη του τώρα” κατοικώντας και στα δύο. Μειώστε την ταχύτητά σας την Τετάρτη και απολαύστε τη γήινη και φυσική ατμόσφαιρα αυτής της πανσέληνου. Απολαύστε την ομορφιά της φύσης: Περιπλανηθείτε στην αγορά των φρέσκων λαχανικών στο μεσημεριανό σας διάλειμμα και παραλάβετε εποχιακά προϊόντα για ένα ειδικό σπιτικό φαγητό.
Εάν οι ψηφιακές συσκευές σας αρχίζουν να γόνονται η προέκταση των χεριών σας, βάλτε τις στη σίγαση ή απομακρύνετε τες από το μαξιλάρι σας και το τραπέζι που τρώτε με ευλάβεια (όσο το δυνατόν περισσότερο) Απολαύστε μία ιεροτελεστία που δεν θα σας κοστίσει τόσο, όσο ένα αφρρόλουτρο στο μπάνιο σας ή ένα χαλαρωτικό μασάζ. Καθίστε για καφέ πρόσωπο με πρόσωπο αντί να απασχολείστε με το κινητό σας. Περπατήστε ξυπόλητοι στο σπίτι ή στο κήπο σας, παρακολουθήστε μία βραδινή τάξη γιόγκα … και ίσως εγγραφείτε στο εργαστήριο δημιουργίας χειροτεχνών το Σαββατοκύριακο αν αισθάνεστε δημιουργικά. Φτιάχνοντας τα πράγματα με τα χέρια μπορεί να σας συνδέσει με το γήινο αισθησιασμό σας – ο Ευαίσθητος Ταύρος μας θυμίζει επίσης ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν – ή τουλάχιστον είναι δυνατόν να αγοράσετε σε μια χονδρική έκπτωση.

Την Παρασκευή, ένα σπάνιο αστρολογικό γεγονός φέρνει τα αγαπημένα δώρα.

Αν έχεις ήλιο στο Σκορπιό, στο ταυρο, σελήνη ή ωροσκόπο σε αυτα τα δύο ζώδια μα και τα ζώδια του σταθερού σταυρού, λέοντα, υδροχόου θα ευνοηθείς ιδιαίτερα.

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, σηματοδοτεί μια μεγάλη μέρα για αγάπη. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό, κάνοντας μια “κατώτερη σύνοδο”, ένα γεγονός που συμβαίνει μόνο κάθε 584 μέρες, στα μέσα της κάθε Αφροδίτης. Όπως μια νέα σελήνη, αυτή η κοσμική σύζευξη μπορεί να θεωρηθεί ως μια αναγέννηση της Αφροδίτης, μια στιγμή που τα πάντα σκοτεινιάζουν στον ουρανό και έχουμε έναν εντελώς κενό καμβά πάνω στον οποίο θα χαρτογραφηθούν τα όνειρά μας.

Αν βρίσκεστε σε μια τοξική κατάσταση, κάντε ένα τελετουργικό καθαρισμού του χώρου με κάπνισμα φασκόμηλου και του σώματος σας με χοντρό αλάτι και ελαιόλαδο για να αλλάξετε την ενεργειακή φόρτιση. Αυτή την εβδομάδα, η Αφροδίτη είναι αόρατη στον ουρανό, αφού ολοκληρώσει τη φάση της ως «βραδινό αστέρι» (ορατό στον ουρανό κοντά στο ηλιοβασίλεμα).

Την επόμενη εβδομάδα, η Αφροδίτη θα εμφανιστεί και πάλι ως «πρωινό αστέρι», αποκαλύπτοντας τη φωτεινή της μαγεία λίγο πριν την ανατολή. Χρησιμοποιώντας αυτό μεταφορικά, που θα θέλετε να βρίσκεστε όταν σας χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας; Και, ποιόν θα θέλατε τελικά να παρασύρετε στο κρεβάτι σας; Σκεφτείτε το – και καταγράψτε το πριν από την Παρασκευή – έτσι το όραμά σας για την αγάπη μπορεί να υλοποιηθεί.

Κωνσταντίνα

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.