Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ

Εμπειρίες

Πιστεύω στη δύναμη του ιδρώτα. Πιστεύω στη δύναμη των γυναικών. Πιστεύω σε σένα και σε εμένα..
Η σημασία και η ομορφιά του τι μπορεί να συμβεί όταν οι γυναίκες βρίσκονται μαζί είναι μαγικό και η σημασία αυτής της υποστήριξης μέσα στον κόσμο της φυσικής κατάστασης είναι πρωταρχικής σημασίας.
Ο στόχος μου κάθε μέρα είναι να δημιουργηθεί ένας υποστηρικτικός τρόπος όπου οι γυναίκες μπορούν να εκφράσουν τον εαυτό τους, είτε αυτό είναι μέσω της γιόγκα και της αναπνοής, είτε κουνώντας τις ανησυχίες σας στο πάτωμα. Ανεξάρτητα από το ποιοι είστε και τι μοιάζετε, αξίζετε να αισθάνεστε υπέροχα για το σώμα σας, να φοράτε ρούχα που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά και να έχετε κίνητρα να νιώσετε το προσωπικό σας μονοπάτι, μέσα από την αγκαλιά της χαράς, του σώματος και της δύναμης.
Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν πρόκειται για την παρακίνηση του εαυτού σας να ταιριάζει σε μια προπόνηση στην ήδη γεμάτη μέρα σας.

Εάν δεν είστε έτοιμοι να χωρέσετε σε μία πιο αθλητική δραστηριότητα και σιλουέτα, αν ανησυχείτε για το πώς θα αισθανθεί στο σώμα σας, ενώ βάζετε την καρδιά και την ψυχή σας να αναμετρηθεί με τον ιδρώτα σας, είστε πολύ λιγότερο πιθανό να βγείτε στην πόρτα και στη δραστηριότητα της επιλογής σας.
Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι τις συμβουλές μου μαζί σας και ελπίζω ότι θα σας διευκολύνουν να εργαστείτε για να εργαστείτε έξω.

1. Φόρεσε την πρόκληση στο είναι σου

Χρόνια χορού επαγγελματικά έστησαν μια εκτίμηση για την κίνηση και την εμμονή μου με τη μουσική, αλλά μετά από μια σειρά από τραύματα που σχετίζονται με το χορό, βρήκα τον δρόμο μου στη γιόγκα. Από τότε, η γιόγκα έχει γίνει το θεμέλιο μου που με κρατά γειωμένη και επικεντρωμένη στη ζωή. Είναι σημαντικό για μένα να αισθάνομαι άνετα και να στηρίζομαι στο ματ μου, ως μία προσπάθεια υψηλής ποιότητας άσκησης που με κρατά άνετη, ετοιμοπόλεμη και γειωμένη, ενώ εξακολουθώ να υποστηρίζω την δική μου πρακτική. Μου αρέσει μια καλή, προκλητική πρακτική της γιόγκα όπως η κουνταλίνι και η Αστάνγκα για την ικανότητά της να ηρεμήσει το μυαλό μου ενώ παράλληλα φέρνει ισορροπία στο σώμα μου, αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να μείνεις παρόν και να επικεντρωθείς στην αναπνοή σου αν ανησυχείς για το αν οι γκέτες σου πέφτουν, ή το αθλητικό σου σουτιέν δείχνει περισσότερα μέρη της θηλυκότητας απ’όσα χρειάζεται. Όταν βρίσκω ένα υποστηρικτικό αθλητικό σουτιέν ή ένα ζευγάρι γκέτες γιόγκα που αισθάνονται εκπληκτικές, χαίρομαι διπλά για την προσπάθειά μου.Ρυθμίστε την ενδυμασία της προπόνησής σας τη νύχτα πριν ή διατηρήστε ένα ζευγάρι παπούτσια και μια στολή στο αυτοκίνητό σας ή στο γραφείο, ώστε να μην έχετε δικαιολογίες για να παραλείψετε τον πολύτιμο ενεργό χρόνο σας!

2. Χώρεσε τον εαυτό σου όπου μπορείς

Ένα από τα αγαπημένα μου αποσπάσματα είναι του Swami Vivekananda: “Ο κόσμος είναι το γυμναστήριο όπου φτάνουμε να κάνουμε τον εαυτό μας ισχυρό.” Για μένα αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να δούμε κάθε ευκαιρία ως ευκαιρία να κινηθούμε, να απολαύσουμε ό, να κάνει, και να θυμάστε τη χαρά στο παιχνίδι! Ο κόσμος είναι μια παιδική χαρά και παντού βλέπετε ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να κινηθείτε.

Αυτή την εβδομάδα, σας προκαλώ να δοκιμάσετε ένα από τα μίνι workouts:
• Πρωινό καταλήψεων κατά το βούρτσισμα των δοντιών σας για να ξεκινήσετε την ημέρα σας.
• Πάρτε τις σκάλες αντί του ανελκυστήρα (ξέρω, το έχετε ακούσει ένα εκατομμύριο φορές, αλλά λειτουργεί).
• Πρόκληση τηλεόρασης: Λίγα σετ από push-ups και τις σανίδες κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων.
• Δοκιμάστε και πιέστε τα μίνι διαλείμματα για κίνηση όταν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή. Όπως περιστροφές της σπονδυλικής στήλης δεξιά και αριστερα με συνειδητή αναπνοή.
Αυτές οι ευκαιρίες είναι γύρω μας και γρήγορα γίνεται ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να δείτε πού μπορείτε να χωρέσετε στο παιχνίδι και λίγη προπόνηση. Τοποθετήστε το από όπου μπορείτε να το πάρετε!

3. Χόρεψε στο ρυθμό της αλλαγής

Είναι τόσο εύκολο να κάνετε δικαιολογίες για να παραλείψετε το γυμναστήριο αλλά αν βρείτε μια δραστηριότητα που φέρνει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας και να δημιουργήσετε σταγόνες από ιδρώτα, έχετε βρει το χρυσό εισιτήριο fitness σας ! Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για εκείνη την ειδική ευκαιρία, ζητήστε από έναν φίλο να δοκιμάσει μερικές διαφορετικές τάξεις μαζί σας. Ίσως απλά να εκπλαγείτε με το πόσο ενθουσιασμένοι παίρνετε για την ευκαιρία για προπόνηση μόλις βρείτε τον ιδρώτα σου ψυχή ιδρώτα. Για μένα, είναι χορός. Ο χορός είναι και πάντα θα είναι, η πρώτη μου αγάπη. Δεν υπάρχει τίποτα τόσο συναρπαστικό και απελευθερωτικό, όπως αφήνοντας όλα να πάνε και να φεύγουν σε μία κυκλική τροχιά, ή ό, τι μπορεί να νιώσετε σε ένα απίστευτο τραγούδι. Ο Χορός μου επιτρέπει να εκφράσω αυτό που δεν μπορεί να μπει σε λόγια και είναι η προτιμώμενη μορφή μου της ιατρικής.
Ως γυναίκες, έχουμε αρκετά πράγματα να ανησυχούμε για μέρα και μέρα. τα ενεργά ρούχα σας δεν πρέπει να είναι πρόσθετο άγχος. Αφήστε την διάθεση σας να κάνει την επιλογή.
Μπορείτε να αγοράσετε από μαγαζί με ρούχα μία φόρμα παντελόνι και ένα χρώμα σε αθλητικό κορμάκι που θα σας ενεργοποιεί να γυμναστείτε και να μην μένετε αδρανείς.

Και θυμηθείτε κάτι πολύ σημαντικό… Excuses are self abuses.

Από την Κωνσταντίνα Δήμου

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.

Αφήστε Σχόλιο