Πόσο καιρό εχεις να διαλογιστείς;

Είναι δυο μήνες τώρα που έχω προσφέρει ένα πολύ όμορφο δώρο στον εαυτό μου. Την ευκαιρία να διαλογίζομαι καθημερινά, πρωί, βράδυ, σκανάρωντας όχι μόνο την ενέργεια του σώματός μου αλλά και την ενέργεια της διάθεσης και των συναισθημάτων μου!

Με ένα πάτημα στον υπολογιστή μου ή στο κινητό και με την χρήση των ακουστικών μου, μπορώ να απομονώνομαι σε ένα δικό μου ιερό μέρος και να βρίσκω το χρυσό μου σημείο. Εκεί που όλα είναι σε ισορροπία, λουσμένα στο φως, βυθισμένα στη χαρά και στον ενθουσιασμό, στη βεβαιότητα πως όλα είναι καλά, στην μαγεία της καλοσύνης και στην ηρεμία.

Εκατομμύρια άνθρωποι διαλογίζονται καθημερινά στο πλανήτη. Σε κάποιους είναι λίγο πιο εύκολο να συγκεντρωθούν και σε κάποιους λίγο πιο πολύπλοκο. Όμως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Ακόμα και με 5′ διαλογισμό μπορείς να επιτύχεις ένα όμορφο πνευματικό επίπεδο ισορροπίας για να είναι όλα καλά στη ζωή σου!

Η φίλη μου Καίτη Φαρμάκη αλλά και η δική της φίλη, Άννα Κάσο,δημιούργησαν ένα υπέροχο site με τίτλο dialogismos.gr   (ο διαλογισμός στη γλώσσα σου)

Αν ενθουσιάστηκες με το concept, μπορείς να περιηγηθείς, να κάνεις όσους διαλογισμούς παρέχονται δωρεάν, να αγοράσεις την συνδρομή σου και να βυθιστείς στο πιο όμορφο κομμάτι του εαυτού σου !

Το Angel whispers σου κάνει δώρο τη premium συνδρομή για δύο μήνες, για να εισέλθεις στο όμορφο σύμπαν του διαλογισμού καθοδηγούμενη από την βελούδινη και όμορφη φωνή της Καίτης Φαρμάκη, για να δεις το κόσμο σου να αλλάζει, την συχνότητα σου να αναβαθμίζεται και τους ορίζοντες σου να πολλαπλασιάζονται.

Διεκδίκησε την ευκαιρία να κερδίσεις αν θέλεις τόσο πολύ αυτό το δώρο κάνοντας like & share το post σε 5 φίλους μέχρι τη 1 Οκτωβρίου.

Μέχρι τότε…

“Μακάρι να είσαι χαρούμενος/η

Μακάρι να είσαι υγιής,

Μακάρι να είσαι ασφαλής

μακάρι να έχεις ευκολία

Ολοκληρώνοντας, δανείζομαι τα σοφά λόγια του Deepak Chopra για την μαγεία του διαλογισμού.

Ο διαλογισμός δεν είναι ο τρόπος να κάνεις το νου σου να σιωπήσει. Είναι όμως ο τρόπος να εισέλθεις ο ίδιος σε αυτή την ηρεμία και γαλήνη. Για αυτό, σταμάτησε τώρα ότι κάνεις, πάρε τρεις βαθιές εισπνοές και χαμογέλασε σε κάθε κύτταρο σου παρατηρώντας σε ότι συμβαίνει τώρα, μέσα σου, γύρω σου. Ήρθε η στιγμή.Προχωρήστε τώρα με καλοσύνη και κατανόηση.

 

Καλή επιτυχία

Κωνσταντίνα

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.