Και ποιος δεν έχει ταξιδέψει στην μαγεία της θαλάσσας σε κάθε απίθανο μέρος;

Και ποιος δεν έχει εξαγνιστεί κολυμπώντας στα βάθη της;

Και ποιανού τα δάκρυα δεν έχει καταπιεί μα και καθαρίσει με τα κυματά της;

Και ποιος δεν αναπολεί τις καλοκαιρινές διακοπές από τον Σεπτέμβριο μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναβουτήξει;

Φέτος είχα τόση ανάγκη την συντροφιά της και συναντηθήκαμε ανέλπιστα νωρίς. Σε ένα μαγαζί στο κέντρο της πόλης. Μέσα από ένα άρωμα με κύματα δροσιάς. Για το λόγο αυτό, αγόρασα ένα υπέροχο άρωμα από το indie scent,  με τίτλο, η θάλασσά μου, και φόρεσα την μαγεία των διακοπών, τις Κυκλάδες, τις βουκαμβίλιες, τα beach bar, τα μπαλκόνια στο Αιγαίο, την μυρωδιά από τα φύκια, το βαμβάκι, το λευκό τσάι, white musk και την άμμο στην ακτή ανακατεμένη με τον άνεμο και το αλάτι. Με κάθε σταγόνα, μεθάς από καλοκαιρινές διακοπές. Βυθίζεσαι στο απέραντο γαλάζιο της γαλήνης.

Μέχρι να πάω στην Αίγινα αργότερα, να κολυμπήσω μέσα της και να λησμονήσω όλα μου τα προβλήματα. Τα σαρώνει και τα παρασέρνει όλα.Κάποιες φορές είναι θεραπευτική και μόνο που την κοιτάζεις. Είναι λυτρωτικό που είναι πάντα εκεί. Για το βλέμμα σου. Να σε γεμίζει δίχως ποτέ να αδειάζει. Δίχως να περιμένει ένα ευχαριστώ απλά να λαμβάνει και να μετουσιώνει.Ήρεμη ή άγρια, ανάλογα με τα δικά σου κύματα εντός.

Καρφιτσώστε το βλέμμα σας στο επετειακό άρθρο 1 χρόνος φτερουγίσματα και 3 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν το άρωμα “Η θάλασσά μου”σε συσκευασία των 50ml.

Καλές διακοπές στην θάλασσα των αισθήσεων.

Κωνσταντίνα Δήμου

 

 

 

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.