Μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα νέο site με τον τίτλο Angel Whispers και να μην δημιουργήσουμε ένα μοναδικό άρωμα για αυτό το σκοπό; Δεδομένου ότι ο δικός μου Ανώτερος Εαυτός ως δόνηση προστασίας σχετίζεται με την συχνότητα των αρωμάτων και των οσμών, ο αγαπημένος μου σχεδιαστής αυτής της ψηφιακής προσπάθειας λέγεται Άγγελος Φίλλιπς το να αντισταθώ στην παραπάνω πρόκληση ήταν απλά αδύνατον.

Όπου πρόκληση, όπου ιδέα για άρωμα αλλαγής σχετίζεται στο νου μου με ένα μοναδικό μαγαζί με την επωνυμία indie scent. Αν δεν το έχετε πάρει ακόμη μυρωδιά, στεγάζεται στην οδο Αγίας Ειρήνης 3 στο κέντρο της Αθήνας.

Η Ειρήνη, η Έφη και η Χαρά, τρεις υπέροχες αδερφές μα και δικές μου φίλες, έχουν εμπνευστεί όχι μόνο τον μοναδικό χώρο που ξεκίνησε από μία μικρή αποθήκη αλλά και τις προτάσεις για την δημιουργία ενός ξεχωριστού αρώματος με την δική τους υπογραφή αποκλειστικά για εσένα .  Δεν έχεις παρά να τους μαρτυρήσεις τις γλυκές σου επιθυμίες, σε φρουτώδη. Ξυλώδη, λουλουδένια, εσπεροειδή αύρα σου ταιριάζει. Συνδυάζουν ότι πιο πιθανό για να δημιουργήσουν ότιδήποτε απίθανο πρρορισμένο μόνο για εσένα.

Υπάρχουν ήδη αρώματα από τους γνωστούς οίκους που μπορούμε να τα αγοράζουμε σε πολύ προσιτές τιμές και πάντα τόσο φρέσκα, όσο διαρκεί η ανάμνηση της πρώτης φοράς που τα ανοίξαμε για να τα μυρίσουμε. Κακά τα ψέμματα, η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει πολύ την ανάμνηση εκείνης της οσμής του αρώματος αφού άλλες προτεραιότητες το απαμακρύνουν από την πανδαισία των επιλογών μας. Ενώ δεν θα έπρεπε γιατί το άρωμα, είναι η σταγόνα της προσωπικοτητας μας.

Στις 9 Ιουνίου την τελευταία μέρα της εξεταστικής μου περιόδου βρέθηκα εκεί, και ακολούθησα την καθοδήγηση της Έφης Τσιρογιάννη, μία εκ των τριών ιδιοκτητριών και συνθέσαμε ένα άρωμα που να μυρίζει μα και να θυμίζει ανθοφορία, νέα ξεκινήματα, αγγελική αύρα, ιερότητα και φρεσκάδα.

Έτσι επιλέξαμε ως αγγελικη ιεροτητα τη μυρωδια του Σανδαλοξυλου, την φρεσκαδα του lemon lime και την ανθοφορια του orange blossom!!!Ο φυλακας αγγελος της πληροφορίας, της επικοινωνίας και της χαράς, κρυμμενος μέσα σε ενα μπουκαλι!!!  Όσο κυλάει το άρωμα του  χρόνου πάνω στην  επιδερμίδα μου διαφορετική η πρώτη αίσθηση μα σίγουρα πια μία ιδιαίτερη συχνότητα ανανέωσης.

Και αφού συνθέσαμε το άρωμα Angel Whispers και το καταχωρήσαμε ως κωδικό αέρινου πελάτη πια στο χώρο, άκουσα μία φωνούλα χαράς  μέσα μου να μου ψιθυρίζει“ Το indie scent, είναι ο ναός της χαράς, του φωτός και της αύρας μου”.

Έφη μου, γλυκιά μου νεραϊδα πόσο σε ευχαριστώ για το δικό μου αγγελικό άρωμα.

Κωνσταντίνα Δήμου

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.