Υπήρχε κάποτε ένα γνωστό ρεφραίν τραγουδιού με την φωνή της Βίκυς Μοσχολιού, που δεν μπορεί κανείς να λησμονήσει… “δεν είμαστε στην ίδια την συχνότητα δεν είμαστε στον ίδιο τον σταθμό, τα όνειρά μου έχουνε ταυτότητα τα όνειρά σου έχουν αριθμό” …..

Ακόμη και αν ξεχάστηκε στο πέρασμα του χρόνου ο παραπάνω στίχος, αυτό δεν σημαίνει ότι η προσωπική συχνότητα σου δεν αλλάζει στην διάρκεια του. Πως μπορείς να συνειδητοποιήσεις ότι βρίσκεσαι σε μία φάση ενεργειακής αλλαγής;

Όμως ποια μπορεί να είναι αυτά;

Ένα εσωτερικό σκίρτημα για αφύπνιση και ενασχόληση με την ψυχή σου.Ξαφνικά δεν σε αφορά οτιδήποτε παλιό αλλά αναζητάς διαφυγή σε ότι καινούργιο.

Επαναλαμβάνονται συνεχώς στο καντράν του τηλεφώνου σου, οι ίδιοι αριθμοί όπως 11:11, 12:12, 12:34, 5:55, όπως και στις πινακίδες των μπροστινών αυτοκινήτων… (αυτή την στιγμή στον υπολιγιστή μου αναγράφεται 15:55. Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι);

Αποκτάς  μία τάση εσωστρέφειας και κλίνεις το ενδιαφέρον σου σε θέματα εσωτερισμού που δεν σε απασχολούσαν στο παρελθόν, όπως για την αριθμολογία,την ψυχολογία, για τις προηγούμενες ζωές και το κάρμα.

Δηλώνεις εθελοντής σε μικρές ομάδες υποστήριξης ειδών προς εξαφάνιση ή βοηθάς ανθρώπους που βρίσκονται στην ανάγκη.

Έχεις έναν εκνευρισμό μέσα στην καθημερινότητα σου όταν αντιμετωπίζεις, τους ίδιους ανθρώπους, με τα ίδιο προβλήματα και τις ίδιες συμπεριφορές και νιώθεις ότι τοξινώνεσαι.

Επιζητάς έναν άνεμο αλλαγής και θέλεις μία ανανέωση στο προσωπικό σου στυλ και στον αέρα που αποπνέεις.

Ξαφνικά το αγαπημένο σου ρούχο ή το άρωμα σου που ανυπομονούσες να φορέσεις σε κάνει να νιώθεις ασφυξία και αναζητάς κάτι καινούργιο.

Ξεκινάς Διαλογισμό  για νοητική ενδυνάμωση και ανάκτηση γαλήνης

Φίλοι και συγγενείς αρχίζουν και απομακρύνονται από κοντά σου. Γιατί το πεδίο του συσχετισμού τους με την δική σου ενέργεια δεν έχει πια κοινά σημεία επαφής. Ο κύκλος γνωριμίας κλείνει και το μάθημα που είχε η μία ψυχή να διδάξει στην άλλη βρίσκεται στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου.

Ανάγκη για αλλαγή διατροφής και εξισορρόπησης του οργανισμού. Ξαφνικά ότι ζωικό κυριαρχούσε στην διατροφή μας και μας γέμιζε φόβο, επιθετικοτητα και θυμό τείνει να αντικατασταθεί από πιο ήπιες επιλογές σε φυτοφαγία,ωμοφαγία και φρουτοφαγία για να νιώθεις ευεξία και αρμονία.

Βρίσκεις ενδιαφέρον στην στροφή του εαυτού εκ των έσω και αποπροσανατολίζεις το ενδιαφέρον σου απ’ότι υλικό και συνδεδεμένο με το lifestyle των έσχατων καιρών.Αισθάνεσαι ότι γεννήθηκες για αυτη την εποχή της κρίσης και επιθυμείς να αφήσις το προσωπικό σου αποτύπωμα στο χώρο και χρόνο.

Από την  Κωνσταντινα Δήμου

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.