Πολλοί άνθρωποι ανάμεσά μας, γιατί όχι και εμείς δεν αναζητούν ένα θαύμα μέσω της προσευχής; Πολλοί δεν αναζητούμε την επικοινωνία με ότι θεϊκό μέσω της πρακτικής του διαλογισμού; Πολλοί δεν διαλογίζονται τόσο επικεντρωμένα σε ένα στόχο που ξεχνάνε να αναπνεύσουν!

Ίσως ήρθε η στιγμή να συνδυαστούν όλα τα παραπάνω! Ελάχιστα πράγματα γνωρίζω που μπορούν να αλλάξουν τη ροή των γεγονότων, και ακόμη και αυτά μερικές φορές δεν κάνουν τίποτα ως προς την αλλαγή γιατί η ροή των γεγονότων είναι μια χαρά ακριβώς όπως είναι.

Ένα από τα πράγματα που έχουν τη δύναμη της μετάλλαξης, είναι η ευγνωμοσύνη.

Ένα άλλο είναι η προσευχή.

Όταν περιμένεις ένα συμπαντικό δώρο δώσε πρώτος εσύ ένα στον εαυτό σου!  Ήγγιγκεν για εμένα η στιγμή!
Όσοι γνωρίζετε μυστικά της γιόγκικης παράδοσης και πρακτικής ξέρετε ήδη πως να χρησιμοποιείτε την αναπνοή για να προσευχηθείτε. Οι υπόλοιποι, καθίστε αναπαυτικά και αρχίστε απλά να αναπνέετε βαθιά.

Όχι όπως πριν, γιατί τώρα πια ξέρετε ότι η αναπνοή σας δίνει ζωή κάθε στιγμή – άρα μπορεί να σας δώσει τα πάντα. Αυτή είναι η δύναμή της.Η ζωτικότητά της μέσα από την χαλάρωση!Η ροή της κίνησης μέσα απο την ακινησία!

Ο αέρας που αναπνέετε είναι ζωντανός, έξυπνος και συνεργάσιμος. Έχοντας αυτό κατά νου, πάρτε μία βαθιά εισπνοή και κρατήστε τη για λίγο. Όσο την κρατάτε, ζητήστε της αυτό που χρειάζεστε. Και μετά αφήστε την απαλά να φύγει για να μεταφέρει το μήνυμά σας προς το Άγνωστο πραγματοποιήσημο αποτέλεσμα μιας γνωστής Πηγής!

Επαναλάβετε όσες φορές θέλετε. Κάθε αναπνοή θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

     “Όταν προσεύχεσαι πας στο Θεό μα όταν διαλογίζεσαι έρχεται ο Θεός σε εσένα”.

Πηγή: Prana Pranee Pranayam book. (Yogi Bhajan)

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.