Πριν από 7 χρόνια έπαθα ένα κάταγμα στο αριστερό-βασικό μου-χέρι!!! Έχασα την ισορροπία μου, γλίστρησα και όχι μόνο ράγισα την αριστερή μου φτερούγα αλλά υποβλήθηκα σε εγχείρηση ανάταξης και κατάφερε ο γιατρός να μου βάλει ομοιόμορφα το γύψο σε όλη την επιφάνεια του χεριού μου!!!

Σε όλο αυτο το χρονικό διάστημα επέβαλλα τον εαυτό μου στην διαδικασία της φυσικοθεραπείας για να ανακτήσω την ευλυγισία του χεριού μου αλλα και την ανάλογη κίνηση αυτού!!!

Θυμάμαι εκείνη την εποχή σχετιζόμουν συναισθηματικά με κάποιον άνθρωπο στο ζώδιο του σκορπιού!Μόλις έβγαλα το γύψο και ανάρρωνα και χρειαζόμουν το χέρι του για να πιαστώ και να νιώσω ασφάλεια εκείνος με εγκατέλειψε με την πιο φτηνή δικαιολογία τρυπώντας με φυσικά με το κεντρί του!!!

Και έτσι δεν  ήξερα εκείνη την εποχή για ποιο κομμάτι μου που ράγισε να εκδηλώσω ανάλογο ενδιαφέρον να το περισώσω!!! Ο καιρός όμως περνούσε και άφηνε το σημάδι του στο δέρμα μου μα και στην ευαισθησία των οστών μου!!!Δοκίμασα αλοιφές, εναλλακτικές θεραπείες δίχως κανένα αποτέλεσμα!!!

Ο γιατρός που με  παρακολουθούσε μού είχε εκμυστηρευτεί πως δεν θα απέφευγα στο μέλλον την τενοντίτιδα στην καλύτερη των περιπτώσεων και αρθρίτιδα στην χειρότερη αυτων!!

Πώς θα μπορούσα να το ρισκάρω και να επιτρέψω στον πόνο να γίνει ακροβάτης πάνω στο τεντωμένο σχοινί της άρθρωσης μου; Η λύση ήταν μία και ήρθε δια στόματος μιας αγαπημένης μου φίλης που ακολουθούσε την ίδια μέθοδο ούσα πρακτικός μάλαξης!!!

 

Τσίμπημα με το κεντρί  της μέλισσας σε συγκεκριμένους μεσημβρινούς και εστιασμένα σημεία στο χέρι και σε άλλα μερη του σώματος!!! Το δηλητήριο της μέλισσας είναι άκρως ευεργετικό κατευθείαν από το κεντρί της καθώς αποδεσμεύει άγνωστες ουσίες που καταλαγιάζουν όχι μόνο τους μυικούς πόνους  αλλά προλαμβάνουν μελλοντικές παθήσεις του οργανισμού όπως τα αυτοάνοσα νοσήματα που το Νευρικό Σύστημα του ανθρώπου γεννάει και δεν είναι προβλέψιμη πηγή πληροφορίας στην αποκωδικοποιήση του DNA.

Το πρώτο τσίμπημα ήρθε σαν δοκιμαστική προσπάθεια για να ανιχνεύσω αν είμαι αλλεργική στο τσίμπημα της μέλισσας!Τέσσερα χρόνια σε σχέση με σκορπιό είχα αποκτήσει την ανοσία που χρειαζόμουν για να θεραπευτώ απο την νέα μέθοδο του μελισσοβελονισμου αν και φοβόμουν  για την τύχη της μέλισσας!!!

Τα τσιμπήματα έγιναν συχνότερα και δεν εστίαζαν μόνο στην περιοχή του χεριού μου μιας και πάντα μία ένδειξη πόνου έχει σύμμαχο κάποια άλλη παλιού τραύματος! Στην περίπτωση που είναι κάποιος αλλεργικός προτού χορηγηθεί ενέσιμη δόση αδρεναλίνης θα του δοθεί ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο  apis melifica που δεν μπορώ να κρύψω οτί δεν το κατάπια αμέσως λόγω φόβου αλλεργικού σοκ!

Ο μελισσοβελονισμός Αντεδεικνεται σε περίοδο εγκυμοσύνης, καρδιακής ανεπάρκειας και υπερθυρεοειδισμού μιας που η αποφυγή της αδρεναλίνης ως έγκαιρη μορφή αντίδοτου μπορεί να επιφέρει μέχρι και θάνατο! Μπορω να πω με ευκολία όμως οτι η μέλισσα μετά το πέρας της θεραπείας απομακρύνεται από το χώρο της θεραπείας πετώντας με τα φτερά της δίχως να της αφαιρεθεί η ζωή αφού έχει προσφέρει το μέλι της αγάπης και της προσφοράς της σε μία ψυχή που είχε ανάγκη την θεραπεία με τον πιο απαλό τρόπο χωρίς να της αφαιρεθούν τα άντερα απο βεβιασμένο και έντονο τσίμπημα

Απο την Κωνσταντίνα Δημου

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.