«Μάλλον μου έχουν κάνει μάγια. Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί με δέρνει τόση κακοτυχία».
Δυστυχώς είναι μία έκφραση που όλοι οι άνθρωποι θα την ξεστομίσουν σε δύσκολες φάσεις της ζωής τους. Είτε γιατί νομίζουν ότι τους πάνε όλα στραβά επειδή το Σύμπαν τους στριμώχνει να βγουν από την ζώνη άνεσης τους και όπως θα έλεγαν κάποιοι αστρολόγοι, να εκμεταλλευτούν τα τετράγωνα στον αστρολογικό τους χάρτη και να μην απομυζούν άλλες ευκολίες από τις όψεις των τριγώνων. Να δουν τη πρόκληση της ζωής τους κατάματα και να αφήσουν τις δικαιολογίες κατά μέρους.

Γιατί οι δικαιολογίες για μη μεταμόρφωση και αλλαγή είναι οι πιο συνηθισμένες όψεις στο χάρτη της ανθρωπότητας.
Συμβαίνει όταν αποδεχόμαστε να δούμε μία διαφορετική οπτική γωνία σε κάποιο πρόβλημα μας.
Ωστόσο υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις όπου η κακοτυχία, το κλείσιμο δρόμου είναι συμπτώματα από μία αδιαμφισβήτητη επιτυχία με αλυσιδωτές προοπτικές, ανοίγει τις πύλες της κολάσεως από πολύ φιλικά πρόσωπα να ασχοληθούν με την μαύρη μαγεία και να την σπρώξουν στο περιβάλλον που τους μπήκε στο μάτι.
Είναι πολλά χρόνια που η δυσφορία και η γλωσσοφαγιά χτύπησε και την πόρτα της οικογένειας μου. Πολλά τα σημάδια. Πυρκαγιές στο σπίτι, κατάγματα στα οστά σε οικογενειακό πλαίσιο. Ατυχίες στη δουλειά. Απώλεια περιουσίας. Ατυχήματα. Χωρισμοί υπόλοιπων μελών μέσα στο περιβάλλον. Προβλήματα και τσακωμοί. Από νέα σελήνη σε πανσέληνο και αντιστρόφως.
Κάποια ψυχή που δεν μπορούσε να πλάσει ένα κάστρο ευτυχισμένης σχέσης με την άμμο που της δόθηκε, και τα χέρια που πλάθουν μόνο δυσκολίες, έφερε τα κύματα πιο κοντά για να γκρεμίσει, ότι νόμιζα ως οικογενειακός θεσμός ότι ήταν φτιαγμένο από ατσάλι. Και διαβρώνεται καλύτερα από τον πιο φανατικό θεατή που απολαμβάνει να κοιτάζει την ζωή του άλλου και να την παρατηρεί καλύτερα από εκείνον που τον περικλείει.
Η ενασχόληση μου όμως με τους αγγέλους έφεραν καθοδήγηση στα όνειρά μου και ήμουν πάντα ένα βήμα μπροστά από τον εχθρό μου, όπως με την εκκλησία και τη σχέση μου με έναν υπέροχο πνευματικό άνθρωπο με βοήθησε να βρω τα δικά μου φτερά και να επικεντρώνομαι μόνο σε ότι φωτεινό. Να παρατηρώ και να μην αντιδρώ. Και αν κάτι έπρεπε να κάνω ήταν να δρω μέσα από το φως και την συγχώρεση και όχι το σκοτάδι.
Τα μάγια ως επί το πλείστον έχουν θηλυκό φορέα αντί αρσενικό. Οι άντρες μεταξύ τους έχουν πιο καλές σχέσεις αν τους συγκρίνεις με γυναίκες. Μία φίλη που μόλις χώρισε και μία άλλη που αρραβωνιάστηκε πλην του φθόνου και της αντιζηλίας ανοίγουν μεταξύ τους, τους ασκούς του Αιόλου σε εχθρότητα και αποστολή κακιάς ενέργειας.
Η μεγαλύτερη εκδίκηση που μπορείς να κάνεις σε κάποιον που θέλει το κακό είναι η αδιαφορία και η αποστολή θετικής ενέργειας αντί αρνητικής. Σκέψου μόνο ότι για να πράττει κατά αυτό τον τρόπο, πλέει σε πελάγη δυστυχίας και μιζέριας. Μόνο λύπη προκαλεί και όχι άσχημες σκέψεις.Έτσι η αποστολή της μαύρης μαγείας δεν έχει αποδέκτη την επιθετικότητα και μένει σε χαμηλά επίπεδα δραστηριοποίησης.
Και αν πεθαίνουν άνθρωποι στο οικογενειακό περιβάλλον, όπως η γιαγιά μου, τα δύο σκυλιά μου πολύ κοντά χρονικά, γιατί το δαιμονικό κακό που εστάλη κατά παραγγελία με αντάλλαγμα την δυστυχία, επιθυμεί ψυχές και θα έρθει να τις πάρει για να αποζημιώσει τον ηθικό αυτουργό με ότι ζήτησε να πάθεις. Μα και πάλι πως πρέπει να αντιδράσεις;
Απλά, με ενεργοποίηση εσωτερικής προστασίας.

Με προσευχές και ψαλμούς.

Με μάντρα ψυχικής άμυνας στην κουνταλίνι γιόγκα.

Με σαμανικες θεραπείες

Με θεραπείες πνευματικής ανταπόκρισης (SRT) όπου καθαρίζονται προγράμματα και φραγμοί από προηγούμενη ζωώ, από προγονική αλυσίδα με βαρύ κάρμα και δεν σε αιχμαλωτίζουν σε γόρδιους δεσμούς φιλίας και εχθρότητας ενώ μέχρι πρότινος έτυχε να με αφορούν και να με συνδέουν.
Αν κάτι συμπτωματικά συνέβη σε κάποιον άνθρωπο, να προσανατολιστεί στο δρόμο της Εκκλησίας, με την Θεία κοινωνία, τους εξορκισμούς. Όσο ρέει το καλό εντός, δεν υπάρχει τόσος χώρος να κυκλοφορήσει το κακό.Αν κάποιος πληρώσει άνθρωπο για να λύσει μαύρη μαγεία, απλά μία ενέργεια, απλά μία σκέψη που την φέρει θα πληγωθεί ανεπανόρθωτα από το κύκλο του Κάρμα. Γιατί η κοροϊδία μα και η αυταπάτη δεν γυρίζουν το ποτάμι πίσω απ’ ότι συνέβη για να ενεργοποιήσει αλλαγή.

Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και δεν είναι άλλος από την προσωπική ενδυνάμωση και την διάκριση για την καλύτερη επιλογή.

Όποιος ανακαλύπτει την φύση του, βλέπει και με την πιο κρυφή ματιά την φύση των κύκλων από τους ανθρώπους της ζωής του.
Δεν υπάρχουν αληθινοί εχθροί μα πλάσματα που επινοήσαμε στην προσδοκία μας να εξελιχθούμε σαν ψυχές, ώστε να μοιάζουμε σαν όντα της αγάπης στο βλέμμα του Θεού.

Από την Κωνσταντίνα Δήμου

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.