Κάθε γυναίκα μπορεί να φαίνεται ένα έπτεπίλεπτο πλάσμα και όμως επί της ουσίας είναι 9 φορές που ανθεκτική στο πόνο και 16 φορές πιο διαισθητική από τον άντρα λόγω της φύσης.

Την δύναμη της ξέρει και την κρύβει πίσω από αντίξοοες συνθήκες και την μαγεία της ομορφιάς της την καλύπτει με πολλά μυστικά. Ένα από αυτά είναι το κονσίλερ.

Αυτή η κρεμώδη λευκή υφή που τοποθετείται κάτω από την βάση των ματιών και έχει την ιδιότητα να κρύψει τα μυστικά ευτυχίας ή μη ευτυχίας μίας γυναίκας.

Γιατί δεν αφαιρούμε το concealer της τυπικής συναισθηματικής ισορροπίας από την ομορφιά της καθημερινότητας στο κόσμο της λεπτομέρειας.

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την χρήση του με το νερό αφού ενυδατώνει την επιδερμίδα, το γέλιο αφού αναζωογονεί την διάθεση, το χαμόγελο αφού προσδίδει στιγμές ευτυχίας.Απλά κοιταζόμαστε στο καθρέφτη μας και εστιάζουμε στην ομορφιά της ύπαρξης μας χωρίς τεχνική κάλυψη. Χωρίς concealer αντικατοπτρίζεις τον αληθινό λόγο της ευτυχίας από την σοφία των ματιών.Ακόμη και αν προσποιούμαστε για λίγο την χαρά, στα σίγουρα θα την φέρουμε μες τη ζωή μας.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό και όμορφο στο κόσμο των αντρών από μία γυναίκα που έχει αποδεχτει την φύση της δικής της γοητείας. Αν προσφέρουμε ομορφιά θα εισπράξουμε ευτυχία.

Στην αγαπημένη μου φίλη Σοφία Καρμανιόλα που γίνεται σοφότερη και ομορφότερη γύρνωντας το χρόνο προς τα πίσω???

Από την Κωνσταντίνα Δήμου

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.