Αυτός ο διαλογισμός, που δόθηκε αρχικά από τον Yogi Bhajan για τις γυναίκες,

Και έχει τη δύναμη να μαγνητίζει την αύρα σου και να την μετατρέπει σε χρυσό. Χτίζει την εσωτερική χάρη, τη δύναμη και την ακτινοβολία κάθε γυναίκας.

Αυτός ο διαλογισμός διδάσκεται στις γυναίκες για 25 χρόνια στα γυναικεία ιατρεία γιόγκα γυναικών Womanheart®. Ωστόσο μπορούν να τον κάνουν και οι άντρες αλλάζοντας μία μικρή φράση.

Κάνετε αυτότο διαλογισμό  δύο φορές την ημέρα για 40 ημέρες και δείτε πώς έχετε αλλάξει! Κάντε το για 1000 ημέρες για να γίνεις η χαριτωμένη, ευγενής γυναίκα που γεννήθηκες να είσαι. Οι άνδρες στη ζωή σας θα γίνουν αφιερωμένοι σε εσάς και οι γυναίκες και τα παιδιά θα σας βλέπουν ως θεία αγάπη για να είστε στην ζωή τους σαν θεραπευτική σας παρουσία.Καλούμε τους άνδρες να κάνουν αυτό το άσμα και μόνο, ή με άλλους άνδρες και γυναίκες. Όταν ένας άνθρωπος κάνει αυτό το διαλογισμό, ψάλλει”Είμαι στη χάρη του Θεού.”Έτσι η αύρα του καλύπτεται επίσης από τη Θεία Χάρη.

Οι ειδικότητες των δαχτύλων από το τέλος προς την αρχή είναι:

Το μικρό του Ερμή: επικοινωνία, λήψη αποφάσεων

Δαχτυλίδι (Κυρ): φυσική υγεία, ομορφιά, χάρη, ηλιακός λόγος

Μέση (Κρόνος): κανάλι συναίσθημα σε αφοσίωση, υπομονή, κάρμα, μαθητεία

Δείκτης (Δίας): σοφία, επέκταση, ανοιχτή για αλλαγή

Αντίχειρας: (Γη) Εγώ

 

 

Πως να τον κάνετε

1. Ξαπλώστε ανάσκελα με τα χέρια σας ανοιχτά στο πλάι με παλάμες επάνω, τα μάτια κλειστά. Αναπνεύστε μακριά και βαθιά με τον αφαλό. Στη συνέχεια, εισπνεύστε, κρατήστε, και ψάλλετε διανοητικά 10 φορές:

Είμαι η χάρη του Θεού (για τις γυναίκες)

Είμαι στην χάρη του Θεού (για τους άντρες) 

Εκπνεύστε, κρατήστε την αναπνοή έξω ( στην άπνοια), και ψάλλετε τη παραπάνω φράση ξανά 10 φορές. Συνεχίστε τη διαδικασία, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας για να παρακολουθήσετε, μέχρι να ολοκληρώσετε πέντε κύκλους εισπνοής και πέντε κύκλους εκπνοής για 100 επαναλήψεις “Είμαι η χάρη του Θεού” (άνδρες – “Είμαι στη χάρη του Θεού”).

2. Στη συνέχεια, κρατώντας τα μάτια σας κλειστά, ελάτε στην καθιστή (εύκολη θέση). Στηρίξτε το δεξί σας χέρι στο δεξί σας γόνατο, τα δάχτυλα στη Γκύαν Μούντρα (ενωμένος δείχτης και αντίχειρας).

Λυγίστε το αριστερό σας χέρι στον αγκώνα στο πλάι σας, με την αριστερή παλάμη στραμμένη προς τα εμπρός σαν παίρνετε έναν όρκο.Τώρα πάρτε μια μεγάλη εισπνοή, βάλτε την ένταση στο μικρό δάχτυλο, εστιάζοντας στις ιδιότητές της και ψάλλετε τη φράση δυνατά 5 φορές. Επαναλάβετε αυτό για κάθε ένα από τα άλλα τέσσερα δάχτυλα, ενώ εστιάζετε στις ιδιότητές τους. Με τελευταίο τον αντίχειρα. Για να τελειώσετε, πάρτε μια μεγάλη εισπνοή, βάλτε την ένταση στα πέντε δάχτυλα και, στη συνέχεια, χαλαρώστε.Αφού τελειώσετε: Καθίστε σε μια διαλογιστική στάση ή ξαπλώστε για λίγα λεπτά και ακούστε τους ήχους που αντηχούν μέσα και γύρω σας. Παρατηρήστε τι επίδραση έχει η φράση στη ψυχοσύνθεση σας. 

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!

 

Από την Κωνσταντίνα Δήμου

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.