Τι μπορεί να συμβεί πλανητικά όταν ο αστερισμός των Διδύμων βρίσκεται υπό την επιρροή της ηλιακής έκλειψης, η σελήνη εισπνέει υποσχέσεις για μία καλύτερη επικοινωνιακή στιγμή και ο Ερμής εκπνέει προσδοκίες με την ανάδρομη τροχιά του;

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η έκλειψη της νέας σελήνης πέφτει στον τρίτο οίκο επικοινωνίας σας. Ως εκ τούτου, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνδεθείτε με τους άλλους, να κάνετε νέους φίλους και ακόμη και να εξερευνήσετε μια ρομαντική σύνδεση με έναν άνθρωπο που η στάση του σας άφηνε ερωτηματικά. Είναι επίσης μια υπέροχη στιγμή για ακτιβιστική δράση. Και παρεμπιπτόντως, εάν έχετε δουλέψει σκληρά για κάτι, τα καλά νέα έρχονται στο δρόμο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά είναι στην πρώτη γραμμή για τον Ταύρο καθώς η έκλειψη φωτίζει το δεύτερο σπίτι σας, που σχετίζεται με όλα τα οικονομικά και υλικά. Και τα καλά νέα είναι ότι φέρνει κάποια θετική ορμή μαζί του, την οποία μπορείτε σίγουρα να επωφεληθείτε. Συνιστούν τη χάραξη μιας μακροπρόθεσμης στρατηγικής για εξοικονόμηση κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης της σελήνης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή είναι ουσιαστικά η νέα έκλειψη της Σελήνης,  «τα όνειρα στα οποία εργαζόσασταν τον τελευταίο χρόνο θα μπορούσαν τελικά να υλοποιηθούν». Απλώς θυμηθείτε, αν δεν ρωτήσετε, δεν θα λάβετε. Η επιρροή της σελήνης προτείνουν να τολμήσετε κάτι που  θεωρούσατε ελαφρώς απρόσιτο και να εκμεταλλευτεί αυτήν την ισχυρή ενέργεια έκλειψης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η νέα έκλειψη του φεγγαριού αφορά όλα όσα κάνετε καλύτερα, με μία λέξη, αυτο-φροντίδα! Η νέα σελήνη θα πέσει στον 12ο οίκο θεραπείας σας, οπότε κάντε ότι είναι αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε φροντίδα και γαλήνη. Μπορεί αυτή την εποχή να αισθάνεστε αποστραγγισμένοι, οπότε αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα αφήσετε όλα πίσω και να χαλαρώσετε. Καλέστε το δίκτυο υποστήριξής σας καθώς επεξεργάζεστε όλα αυτά τα ταραχώδη συναισθήματα και αφεθείτε στην σιωπή.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε καινοτόμοι, Λέων; Αυτή η νέα ηλιακή έκλειψη φωτίζει τον 11ο οίκο συνεργασίας και καινοτομίας, σύμφωνα με τους διδύμους οπότε αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Οι λύσεις θα μπορούσαν να βγουν έξω από το πλαίσιο της εκλογίκευσης και να αφεθείτε στον ροή του αυθορμητισμού που σας γεμίζει δημιουργικότητα. Παρατηρήστε που χρειάζονται μικροδιορθώσεις στα πλάνα και στα σχεδιά σας και, στη συνέχεια, πάρτε μια βαθιά ανάσα και διευρύνετε τον οραματισμό των νέων στόχων σας! Πέρα από την προοπτική, θα μπορούσατε να αποκτήσετε ένα εντελώς νέο πλήρωμα συμπαίκτων!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη στιγμή καριέρας για εσάς, καθώς η νέα έκλειψη του φεγγαριού ενεργοποιεί τον 10ο οίκο της καριέρας σας. Είτε μια από τις υπέροχες ιδέες σας έχει μια ορμή προς έκφραση και υλοποίηση, είτε μια νέα ευκαιρία παρουσιάζεται. Αυτή η έκλειψη στρέφει προς την επιτυχία. Και όταν η ευκαιρία χτυπήσει σε αυτήν την ισχυρή στιγμή, είστε σχεδόν υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε την πορεία από αυτό το νήμα και να δείτε πού οδηγεί! Μπορεί να κοπιάσατε για να ανοίξετε λαβύρινθο αλλά λόγω ανάδρομου Ερμή, η Αριάδνη, ο από μηχανής Θεός σας μπορεί να καθυστερήσει να σας εξυπηρετήσει.

ΖΥΓΟΣ

το εκτεταμένο και κοσμικό ένατο σπίτι σας θα νιώσει την ενέργεια αυτής της νέας σελήνης, σύμφωνα με τους Διδύμους. Τώρα είναι η ώρα να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, να κάνετε ένα αυθόρμητο ταξίδι ή ακόμα και να εργαστείτε σε ένα επιχειρηματικό έργο, προσθέτουν. “Ναι, Ζυγέ, ίσως αυτή η μέρα είναι πραγματικά αυτη η ιδανική στιγμή για να περιηγηθείς σε άγνωστα τοπία που ίσως σε οδηγήσουν στο μονοπάτι της ψυχής σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι αρκετά γνωστό θέλετε να κάνετε βαθιές συνδέσεις, πρέπει να αφήσετε τους ανθρώπους να εισέλθουν στην κρυψώνα σας και να απενεργοποιήσετε το συναγερμό. Καθώς αυτή η νέα έκλειψη του φεγγαριού πυροδοτεί το οικείο όγδοο σπίτι σας, τα είναι σημαντικό να έχετε το θάρρος να είστε ευάλωτοι . Καθώς αυτές οι ακτίνες του φεγγαριού χτυπάνε το κουδούνι της κρυφής ερωτικής φωλιάς σας, οι επαφές μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι πολύ πιο παθιασμένο αρκεί να επιτρέψετε να εξελιχθούν σε συνδέσεις ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν αισθάνεστε ερωτευμένοι, η νέα σελήνη θα μπορούσε να επεξηγήσει  με τα έργα της, ότι ανταποκρίναι στις θεωρίες σας.Πέφτει στο έβδομο σπίτι σας που σχετίζεται με τη συνεργασία και τις σχέσεις. Αυτή η ένθερμη ενέργεια της έκλειψης που συμβαίνει στον άξονα σας, καίει έντονα και θα μπορούσε να φωτίσει το δρόμο προς ένα απροσδόκητο γεγονός που πάντα ονειρευόσασταν αλλά φοβόσασταν να πραγματοποιηθεί, οπότε να είστε πρόθυμοι να εξερευνήσετε πιθανότητες που ίσως δεν έχετε σκεφτεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως τώρα να είναι μια υπέροχη στιγμή για να αναλάβετε την ευθύνη της ευημερίας σας, καθώς αυτή η νέα έκλειψη της Σελήνης ενισχύει τον έκτο οίκο υγείας σας. Βάλτε κάτι στην άκρη ως αποταμίευση της ψυχικής υγείας και μην σπαταλάτε τις σπάνιες στιγμές για να εισπράξετε εφήμερες χαρές που θα κρατήσουν μέχρι την πανσέληνο. Απλώς θυμηθείτε, “Οι διατροφικές δίαιτες και οι τρελές γυμναστικές δεν είναι η απάντηση στην διατήρηση μίας φαινομενικής εικόνας για τη ζωή σας. Επικεντρωθείτε στη βιώσιμη διατροφή και τους στόχους άσκησης που σας ταιριάζουν και σταδιακά προσπαθείτε να αντικαταστήσετε τις κακές συνήθειες με τις καλύτερες. Ό, τι σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να αισθάνεστε εκφραστικοί,καθώς αυτή η έκλειψη της νέας σελήνης χτυπά το πέμπτο σπίτι σας και σας ενθαρρύνει να αφήσετε τον εαυτό σας να δει θαύματα που αφήνατε στο πλάι από το παράθυρο των στόχων σας.Έχεις αυτό που χρειάζεται για να οδηγήσεις με αυτοπεποίθηση, οπότε μην αφήσεις την αμφιβολία να αιωρείται για το αν τα πράγματα από καλά θα γινόντουσαν καλύτερα. Αγκαλιάστε τη δημιουργικότητα και δοκιμάζοντας νέα πράγματα – συμπεριλαμβανομένης της σφαίρας του δικτύου γνωριμιών σας. Και αν είστε ήδη συνδεδεμένοι, συνομιλήστε με τον σημαντικό σας για κάτι που κρατάτε μέσα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η νέα έκλειψη του φεγγαριού θα μπορούσε να σας κάνει να νιώσετε την επιθυμία για αλλαγή και επέκταση καθώς προσγειώνεται στο τέταρτο σπίτι σας, τη θαλασσα των συναιισθημάτων που αναζητούν μία σχεδία επικοινωνίας. Είτε απευθύνεστε στους φίλους σας περισσότερο, διακοσμήστε ξανά το μέρος σας ή ακόμα και μετακινηθείτε σε ένα εντελώς νέο σπίτι, ίσως τώρα να είναι η ώρα να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές.Ανεξάρτητα από τουςν οιωνούς που συμβουλεύεστε αυτή η νέα έκλειψη της Σελήνης θα φέρει πολλά για όλους μας. Η προετοιμασία μπορεί να μας βοηθήσει να προσεγγίσουμε την ημέρα με ευκολία καθώς είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε έρχεται. Και θυμηθείτε ότι μία έκλειψη δεν κρατάει μόνο μία μέρα αλλά να σας επηρεάσει για μία ολόκληρη ζωή

Κωνσταντίνα

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.