Αυτή η πανσέληνος στον Αιγόκερω του 2021 είναι η εκδήλωση του νέας σελήνης στον Αιγόκερω, που πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιανουαρίου. Καθώς οι καρποί της εργασίας σας ωριμάζουν, αφιερώστε λίγο χρόνο για να γιορτάσετε τη σοδειά σας. Στη συνέχεια, σχεδιάστε τους σπόρους που θα φυτέψετε στη συνέχεια. Επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, κριόι και Ζυγοί.

Εδώ είναι έξι τρόποι για να ενεργοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας στην πανσέληνο Αιγόκερω του 2021:

1. Σχεδιάστε τα όνειρά σας.

Οι στόχοι σας εκδηλώνονται με τρόπο που σας φέρνει χαρά; Ή θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μια πλήρη διόρθωση στα μαθήματα που χρειάζεστε να λάβετε από το σύμπαν Ίσως μια κορυφή να έχει μετατραπεί σε άλλο σχήμα όπως μία κοιλάδα ή μία πεδιάδα όταν οι στόχοι χάνουν την ουσία. ίσως μόλις φτάσατε στη γραμμή τερματισμού και δεν είστε σίγουροι πού να στρίψετε στη συνέχεια. Ίσως να χρειάζεται μία μικρή παύση για να συνδέσετε νέες συντεταγμένες GPS και να επιστρέψετε στον δρόμο σας.

Τα πιο δυνατά πλάνα χρειάζονται γερά θεμέλια.Αυτή η πανσέληνος με μοναδική εστίαση μπορεί να σας εμπνεύσει να κάνετε λιγότερα αλλά να δώσετε τα πάντα σε ένα σημαντικό σημείο αναφοράς που θέλετε να επιτύχετε έως το τέλος του 2021.

Μόλις βρείτε τα στάδια εξέλιξης από το πρώτο βήμα στο τελευταίο μπορείτε να οργανώσετε ένα πλάνο δράσης. Εάν επιθυμείτε την ανάπτυξη μιας επιχείρησης, πιθανότατα θα χρειαστείτε υποστήριξη, ειδικά σε στιγμές που θα αντιμετωπίσετε ένα εμπόδιο. Ζητήστε καθοδήγηση από ένα σοφό και έμπειρο άτομο για να σας δείξει επίσημα τον δρόμο προς το στόχο σας.. Μια συνεδρία με έναν σύμβουλο μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσει η αποστολή.

2. Ο χρόνος είναι με το μέρος σας;

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο, γνωστό και ως Κρόνος, ο θεός του χρόνου. Η πανδημία έριξε πολλά χρονογραφήματα εκτός χρόνου και σχεδίου.Είναι δίκαιο να πούμε ότι δεν κυριαρχόμαστε από τα χρονοδιαγράμματα με τον ίδιο τρόπο όπως στο παρελθόν. Ταυτόχρονα, η πανδημία έχει κάνει τον χρόνο να αισθάνεται πιο πολύτιμος από ποτέ καθώς αντιμετωπίζουμε το φάσμα της θνησιμότητας.Κάτω από αυτήν την πανσέληνο, εξετάστε τη σχέση σας με το ρολόι. Ανοίξτε το ημερολόγιό σας και ρίξτε μια ματιά. Εάν έχετε χαλαρώσει αρκετά στον προγραμματισμό, μπορεί να σας προκαλέσει υπερβολικό άγχος. Ξεκινήστε να συνδέετε δεσμεύσεις στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

Αν από την άλλη πλευρά, έχετε προγραμματίσει τον εαυτό σας με τηλεδιάσκεψη, οικογενειακά καθήκοντα και έργα κοινοτικής δράσης ξεσφίξτε λίγο το ζωνάρι σας.Αφήστε επίσης χώρο για αυθορμητισμό. Ανοίξτε χώρο στη ζωή σας για μαγεία!

3. Αλλάξτε τα συστήματα, όχι τα συμπτώματα.

Λένε ότι ο ορισμός της τρέλας κάνει το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και αναμένει διαφορετικά αποτελέσματα. Αλλά μερικές φορές το ζήτημα μειώνεται βαθύτερα από αυτό. Για να προκαλέσετε πραγματικά την αλλαγή, πρέπει να εργαστείτε πέρα ​​από την επιφάνεια ή τα συμπτώματα, μεταμορφώνοντας το ίδιο το σύστημα. Όπως αναφέρει ο νόμος της έλξης, “Οι ρίζες δημιουργούν τους καρπούς.”Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που κυβερνά τις δομές και τα θεμέλια για την υλοποίηση συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης, των εταιρειών και της οικονομίας. Ίσως αυτή η πανσέληνος φαίνεται τέλεια έτοιμη να μας βοηθήσει να αξιολογήσετε τους τρόπους ηγεσίας.

4. Γειώστε τον εαυτό σας με δομή.

Ναι, μπορεί να ακούγεται σαν βαρετό σαν έννοια αλλά χωρίς δομή, πραγματικά δεν μπορεί να υπάρξει δημιουργικότητα ή ελευθερία για μεγάλες αποστάσεις χωρίς διαλείμματα και επαναπρογραμματισμό.

5. Αφήστε την αντίσταση σας να σας καθοδηγήσει.

Ρωτήστε τον εαυτό σας, “Σε τι αντιστέκομαι;” Να είστε γενναίοι, και βάναυσα ειλικρινείς εδώ. Ο Αιγόκερως είναι ένα επίμονο κατσικάκι! Είναι η αντίθετη πλευρά του να είσαι ανθεκτικός και πιστός – πρέπει να μπορέσεις να σκάψεις τα τακούνια σου και να κολλήσεις σε μια θέση της οποίας η στιγμή είναι τώρα..Έρχεται μια στιγμή όπου γινόμαστε οι χειρότεροι εχθροί μας, και το πείσμα γίνεται αυτο-σαμποτάζ. Αλλά αντί να βλέπουμε την αντίσταση ως «κακή», ας την δούμε ως ενέργεια και να την αναγνωρίσουμε. Υπάρχει πιθανώς κάποια έμφυτη σοφία κάτω από την επιφάνεια. Ως ανθρώπινα όντα, είμαστε ένα είδος που προσπαθεί να επιβιώσει, να παραμείνει ασφαλές και να αποφύγει τον πόνο. Ποιο είναι λοιπόν το ενσωματωμένο συναίσθημα που κρύβεται πίσω από την άρνησή σας να αγκαλιάσετε αυτό που σας ταιριάζει – ή να κάνετε το επόμενο γενναίο βήμα;Πολλές φορές, είναι απλώς φόβος. Όταν φοβόμαστε, μπαίνουμε σε λειτουργία αυτοπροστασίας μάχης ή πτήσης.

Αναρωτηθείτε: Πώς με προστατεύω από το να μην αναλάβω δράση; Πώς μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου να νιώσω ασφαλής και να ξαναρχίσω στη δράση;

6. Ξεκινήστε ξανά.

Πέρασε μια εβδομάδα. Τότε γιατί να ενοχλείς; Ήταν πολύ αργά, σωστά; Λοιπόν, η πανσέληνος του Αιγόκερου λέει, συγχωρήστε τον εαυτό σας – και θέστε έναν νέο στόχο. Ξεκινήστε ξανά, ακριβώς από εκεί που σταματήσατε. Η ενέργεια του Αιγόκερω αφορά επίσης τα σωστά βήματα για αναρρίχηση στο βραχώδες μονοπάτι. Εάν εστιάσετε στην κορυφή του βουνού, φαίνεται τρομακτικό. Αλλά αν κάνετε μόνο το πρώτο βήμα, και το ένα μετά από αυτό, σύντομα, θα κοιτάξετε ψηλά και θα φτάσετε στη κορυφή.

Και αφου ανασυγκροτηθείτε ήρθε η στιγμή να μάθετε να χαλαρώνετε! Ισως να είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο!

Καλή δύναμη και αντοχή!

Κωνσταντίνα

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.