Η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο δεν είναι μία από τις συνηθισμένες!

Καλούνται όλοι οι πνευματικοί εκπρόσωποι των οραματιστών, των διαταραχών και των παραγόντων αλλαγής. Καθώς το πλήρες φεγγάρι του Υδροχόου ακτινοβολεί στις 23 Ιουλίου 2021 (στις 10:36 μ.μ. EDT), δείχνει στον κόσμο με φουτουριστική, ιδεαλιστική ατμόσφαιρα. Ουράνια τόξα και μονόκεροι; Ναι παρακαλώ! Και κάντε μια βαθιά αναπνοή γιατί θα την απολαύσετε σε δύο δόσεις γιατί στις 22 Αυγούστου 2021, θα υπάρξει μια συνέχεια της πανσελήνου σε αυτό το ίδιο ζώδιο.

Σε πολλούς ανθρώπους θα γεννηθούν συγκρούσεις ως προς τα ανθρώπινα δικαιώματα τους για ύπαρξη αληθινής ζωής πέρα από την οθόνη του υπολογιστή και το avantage της τεχνολογίας. Ήδη μάθαμε με τον πιο ανόρθοδοξο τρόπο την ουσία της ύπαρξης μέσα από την ουσιαστική ελευθερία κόντρα σε ένα πρόγραμμα ελευθερίας που καταργεί την σύνδεση με το σώμα σε πολλαπλά επίπεδα. Στην σχέση του ανθρώπου με τον εαυτό του αλλά και την συνδεσή του με τους άλλους.

Ο Ουρανός στο Ταύρο που παρακινεί και ξεβολεύει, έρχεται να ανασύρει δικαιώματα  ως προς τον ορισμό της αξίας σε όλα της τα μεγέθη. Ακόμα και ένας μαθηματικός ή επιστήμονας θα διχάζονταν αν η αναφορεμόνη αξία είναι ποιοτική ή ποσοτική; Θα γεννηθεί ο πλούτος ή μία ακόμη αρετή;

Αυτό το ερώτημα αναγάγει ένα ακόμη κίνητρο, να απορρίψουμε τα συμβατικά και να πειραματιστούμε με πρωτοποριακές προσεγγίσεις για τα πάντα. Απλά αγκαλιάστε το όμορφο παράδοξο του Υδροχόου: να είστε ατομικιστικοί και συνεργατικοί ταυτόχρονα.

Ο Υδροχόος είναι το σημάδι συνεργατικών ομάδων, ομάδων δράσης και ανθρωπιστικών προσπαθειών. Αποδεικνύεται ότι οι ομάδες των ονείρων δεν χρειάζεται να φορούν αντίστοιχες ετικέτες. Αυτό το πρώτο από τα δύο φεγγάρια του Υδροχόου το 2021 προκαλεί το πνεύμα της ένταξης και μας εμπνέει να επαναπροσδιορίσουμε την «κοινότητα» για τον διαφοροποιημένο, σύγχρονο κόσμο.

Το Old Farmer’s Almanac αποκαλεί την πανσέληνο του Ιουλίου “The Buck Moon” επειδή τα κέρατα των αρσενικών ελαφιών βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη αυτή τη στιγμή. Σε πολλές παραδόσεις σοφίας σε όλο τον κόσμο, τα ελάφια θεωρούνται ιεροί φορείς ειρήνης, που μας θυμίζουν να ανοίξουμε τις καρδιές μας και να αγαπήσουμε απαλά και άνευ όρων. Αυτό είναι ένα μήνυμα με το οποίο μόνο ο Υδροχόος μπορεί να ξεπεράσει!

Εδώ είναι οκτώ τρόποι για να διοχετεύσετε το πρώτο από τα δύο φεγγάρια του Υδροχόου του 2021:

1.Ενεργοποιήστε τον ακτιβισμό σας.

Νιώθετε σαν να κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος; (Υψωστε τα χέρια.) Η ενέργεια του Υδροχόου μας καθοδηγεί προς τον ακτιβισμό και τις ανθρωπιστικές αποστολές. Με τον καρμικό Κρόνο να ταξιδεύει στον Υδροχόο (21 Μαρτίου 2020, έως 7 Μαρτίου 2023), άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να κινητοποιούνται για αλλαγή. Όπου κι αν κληθείτε να δράσετε, το πρώτο από τα δύο φεγγάρια του Υδροχόου το 2021 φέρνει ένα μήνυμα ότι υπάρχει δύναμη σε αριθμούς.

Εξεγερθείτε για την Ειρήνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα…

Προχωρήστε πέρα ​​από την ατομική προσπάθεια, αναζητώντας οργανισμούς, τόσο στο διαδίκτυο όσο και στην κοινότητά σας, των οποίων η αποστολή θέλετε να υποστηρίξετε. Προσκαλέστε το κοινωνικό σας δίκτυο να μπείτε σε αυτές τις σημαντικές πράξεις.

2. Αγκαλιάστε χωρίς προσκόλληση και ιδιοκτησία.

Μια ενοποιημένη προσπάθεια δεν απαιτεί ομοιόμορφη συμπεριφορά. Ο Εκκεντρικός Υδροχόος έχει μια ειδική υπερδύναμη: γιορτάζει ταυτόχρονα την ατομικότητα και την ενότητα. Αυτό μπορεί να ακούγεται παράδοξο, αλλά δεν είναι. Η επιθυμία να ταιριάξει είναι στην πραγματικότητα το κύριο εμπόδιο στην πρόσβαση σε μια αίσθηση του ανήκειν.Η κατοχή είναι η έμφυτη ανθρώπινη επιθυμία να είμαστε μέρος ενός μεγαλύτερου από εμάς. Επειδή αυτή η λαχτάρα είναι τόσο πρωταρχική, συχνά προσπαθούμε να την αποκτήσουμε προσαρμόζοντας και ζητώντας έγκριση.Επειδή η αληθινή ιδιοκτησία συμβαίνει μόνο όταν παρουσιάζουμε τον αυθεντικό, ατελή εαυτό μας στον κόσμο, η αίσθηση του ανήκειν δεν μπορεί ποτέ να είναι μεγαλύτερη από το επίπεδο αυτοαποδοχής μας.

“Με άλλα λόγια, αποδεχτείτε τον εαυτό σας και μετά γίνετε εμείς μέσα από σύνδεση.  Καταπιέζεις τις απόψεις σου από φόβο ότι μπορεί να μην είναι δημοφιλείς σε μια ομάδα; Πάντα αισθάνεστε υποχρεωμένοι να σας αρέσουν τα ίδια βιβλία, μουσική και ρούχα με τους φίλους σας; Η νοοτροπία του κοπαδιού είναι μια φυσική ανθρώπινη τάση. είναι ένα ένστικτο επιβίωσης που κωδικοποιείται στους πρωταρχικούς μας εγκεφάλους – και αυτό που εντατικοποιήθηκε μόνο στην εποχή του #CancelCulture.

Η πανσέληνος Υδροχόου δημιουργεί χώρο για διαφοροποίηση και συζήτηση.Επαγγελματική συμβουλή: Εάν εξετάζετε νέες ιδέες, διαβάστε και ερευνήστε καλά πρίν το διαδώσετε στα social media. Με άλλα λόγια φιλτράρετε καλά τις  πληροφορίες που θέλετε να επικοινωνήσετε με τους άλλους.

3. Γίνετε παράξενοι!

Ακόμη και πριν από την έκθεση UFO, πιστεύατε ότι οι εξωγήινοι κατοικούν στη γη και ζουν ανάμεσά μας (σκεφτείτε το, ότι ο περίεργος γείτονας σας ταιριάζει στο προφίλ …). Βάζετε ζεστή σάλτσα στο επιδόρπιο σας. Δεν πιστεύετε στη μονογαμία, αλλά είστε βέβαιοι ότι υπάρχουν μονόκεροι. Ο, τι να ‘ναι. Το πρώτο από τα δύο φεγγάρια του Υδροχόου το 2021 σας παροτρύνει να σταματήσετε να κρύβετε τα μέρη του εαυτού σας που μπορεί να είναι περίεργα, εκκεντρικά ή απλά να μην είναι σε απόλυτη αρμονία με τους ανθρώπους γύρω σας. Επειδή η ενέργεια του Υδροχόου έχει να κάνει με τη “αληθινή ζωή, αφήστε τη ψηφιακή ζωή έξω από το προφίλ σας”, αυτή η πανσέληνος είναι ιδανική για αυθεντική κοινή χρήση -χωρίς να επιβάλλετε τις ιδέες σας σε κανέναν άλλο.Σε περίπτωση αμφιβολίας, ακολουθήστε τη μη συμβατική διαδρομή! Ο Υδροχόος είναι το σύμβολο που διέπει την επιστήμη και την τεχνολογία.  Πειραματιστείτε στο “εργαστήριο” αλλά όχι όταν πατάτε τα κουμπιά των ανθρώπων. Ο Υδροχόρος ενεργοποιείται με την συντροφικότητα και το πάθος του συναισθήματος και της σύνδεσης ενός προς έναν!

4. Οραματίστε έναν ουτοπικό κόσμο.

Έχετε μια ριζοσπαστική ιδέα; Κυριαρχείται από τον Ουρανό που περιστρέφεται παράλληλα στο Ταύρο. Παρόλο που οι πεποιθήσεις σας μπορεί να μην είναι τόσο έντονες και απογυμνωμένες από συναισθήματα, σκεφτείτε πώς θα ήταν ο τέλειος κόσμος αν μπορούσατε να τον δημιουργήσετε. Πώς μοιάζει – και πώς μπορείτε να φέρετε μια υγιή εφαρμογή αυτού στην καθημερινή σας ζωή; Ίσως θελήσετε να διαβάσετε κάποια νέα εποχή και σαμανικές ιδέες ή ακόμη και να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας για την αστρολογία και την επιρροή της στο κόσμο όπως θα εστίαζε ένας υδροχόος.

5. Κάντε δύο βήματα προς τα εμπρός, ένα βήμα πίσω

Ο Υδροχόος είναι ο κύριος της συναισθηματικής αντικειμενικότητας. Πού έχετε βυθιστεί τα δόντια και τα νύχια σας τόσο βαθιά που δεν μπορείτε να δείτε το δάσος για τα δέντρα; Το πρώτο από τα δύο φεγγάρια του Υδροχόου το 2021 είναι μια υπέροχη μέρα για να ασκήσετε τη βουδιστική αρχή της μη προσκόλλησης. Ναι, μπορεί να θέλετε κάτι με κάθε ίνα της ύπαρξής σας. Αλλά καταλαβαίνετε επίσης ότι αν δεν συμβεί, θα είστε εντάξει; Εάν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να επιβιώσετε χωρίς ένα άτομο, ένα αποτέλεσμα ή οτιδήποτε άλλοτε, αυτό το σεληνιακό φως σας βοηθά να απελευθερώσετε αυτόν τον φόβο. Αφεθείτε στη ροή και η πανσέληνος του Υδροχόου θα φέρει μια καλύτερη μακροπρόθεσμη επίλυση των ζητημάτων σας.

6. Συνδεθείτε με τον έξω κόσμο.

Ο Υδροχόος κυβερνά την τεχνολογία, οπότε σημειώστε την σημασία αυτής της πανσελήνου για τη διάδοση ενός μηνύματος μέσω κοινωνικών μέσων και ψηφιακών πλατφορμών και ζητάται να βελτιώσετε την τεχνική σας τεχνογνωσία.Αυτή η πανσέληνος είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή εκστρατεία μάρκετινγκ, crowdfund ή να αναπτύξετε τη στρατηγική κοινωνικής δικτύωσης. Ετοιμαστείτε, ρυθμίστε, γίνετε viral!

7. Διοργανώστε ένα εικονικό εργαστήριο.

Ο ιδεαλιστικός, πνευματικός Υδροχόος απολαμβάνει τη σφαίρα πρωτοποριακών ιδεών. Το πρώτο από τα δύο φεγγάρια του Υδροχόου το 2021 δημιουργεί τον ιδανικό χώρο για νέες μαθητικές ανακαλύψεις.Εάν το θέμα είναι αρκετά ενδιαφέρον, οι συμμετέχοντες θα δεσμευτούν. Ποιός ξέρει? Με την πανσέληνο του Υδροχόου να κυριαρχεί στους ουρανούς, η νύχτα θα μπορούσε να τελειώσει με ένα σχέδιο για τη γεφύρωση του συνεχώς αυξανόμενου κοινωνικού χάσματος.

8. Εισπνεύστε βαθιά.

Όπως θα μπορούσε να επιβεβαιώσει ο οποιοσδήποτε γιόγκι, δεν υπάρχει τίποτα πιο ουσιαστικό από μια βαθιά εισπνοή οξυγόνου. Εάν μάθαμε κάτι από την πανδημία, είναι τι πολύτιμο δώρο είναι να είσαι σε θέση να αναπνέεις. Ο Υδροχόος είναι ένα από τα σημαντικά ζώδια του αέρα, στρέφοντας την προσοχή μας στις εισπνοές και τις εκπνοές μας.Το άγχος και το τραύμα μπορούν να προκαλέσουν ρηχή αναπνοή, η οποία, με τη σειρά της, εντείνει το άγχος. Όταν βρεθείτε σε αυτό το στάδιο, δοκιμάστε την τεχνική αναπνοής 4-7-8 για να ηρεμήσετε και ακόμη και να κοιμηθείτε.

Θυμηθείτε όμως πως αυτή η Πανσέληνος στον Υδροχόο και στην εποχή του Υδροχόου που διανύουμε θα σας οδηγήσει σε πραγματικότητα που γνωρίζατε ως ψυχή και έφτασε η ώρα να την ανακαλύψετε. Ένα νέο manual της ζωής βρίσκεται στα χέρια κάποιου!Βεβαιώσου ότι βρίσκεται στα δικά σου, αφήνοντας την ροή να δείξει ποιος έχει τον έλεγχο…

Κωνσταντίνα

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.