Ο Υδροχόος είναι το σημάδι των ελπίδων και των ονείρων-που μας εξοπλίζει όλους με οραματικές δυνάμεις κατ ‘εξοχήν.

Ο Υδροχόος αντιπροσωπεύει επίσης την κοινότητα και τον ιδεαλισμό. Συνδέστε τους προσωπικούς σας στόχους με κάτι μεγαλύτερο και δεν θα χρειαστεί να αγωνιστείτε για να βρείτε τη θέλησή σας.

1.Ποιοι είναι οι άνθρωποι της φυλής σου;

Η ομαδική εργασία κάνει το όνειρο να δουλέψει όταν είναι υπεύθυνος ο Υδροχόος. Είτε ουσιαστικά είτε σε πραγματικό χρόνο, αγκαλιάστε το κοινοτικό πνεύμα του Υδροχόου. Ενωθείτε με ανθρώπους που εργάζονται για την επίτευξη των ίδιων στόχων. Δημιουργήστε έναν αρχηγό και κρατήστε ο ένας τον άλλο υπεύθυνο στον εκάστοτε τομέα.Κανένας άνθρωπος δεν είναι νησί και η νέα σελήνη στον αστερισμό του Υδροχόου μας θυμίζει την ανάγκη μας να μοιραζόμαστε την ενέργειά μας με τους άλλους με υγιείς τρόπους.

Το κινεζικό νέο έτος ξεκινάει πάντα με τη νέα σελήνη του Υδροχόου. Στις 15 Φεβρουαρίου, κρεμάστε τα κόκκινα φανάρια και ετοιμαστείτε για μια δεύτερη γιορτή όπως αρχίζει το κινεζικό σεληνιακό νέο έτος!Περνάμε στη χρονιά του γήινου σκύλου μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου του 2019. Από σήμερα λοιπόν, μπορούμε όλοι να αρχίσουμε να αισθανόμαστε λίγο πιο γειωμένοι καθώς ο σκύλος μπαίνει και ενεργοποιεί την ενέργεια του μέσα σε δύο χρόνια που θα κυβερνάται από το γήινο στοιχείο.

Αυτό το νέο φεγγάρι ρωτάει: Μπορείτε να μετατρέψετε τα ατομικά ιδεώδη σας σε συλλογικά;

Οι συνεργασίες έχουν μια επιπλέον ευλογία από αυτό το σεληνιακό ανελκυστήρα. Συγκεντρώστε την ομάδα των ονείρων σας και ξεκινήστε τη συνδημιουργία!Εδώ είναι οκτώ καινοτόμοι τρόποι να αξιοποιήσετε τη δημιουργική και ομαδική ενέργεια της νέας σελήνης του Υδροχόου:

 1. Βρείτε τη φυλή σας.

Ο Υδροχόος κυβερνά το 11ο σπίτι της ομαδικής δραστηριότητας του ζωδιακού κύκλου. Στη νεκρή έκλειψη του Υδροχόου / ηλιακή έκλειψη, ενθαρρύνουμε να βρούμε τους ομοϊδεάτες που μπορούν να πάρουν τις ιδέες, τις πεποιθήσεις και τα όνειρά μας στο επόμενο επίπεδο. Πού στη ζωή σας θα μπορούσατε να συνεργαστείτε ή απλά να έχετε περισσότερη διασκέδαση στην εταιρεία άλλων; Σπρώξτε τον εαυτό σας πέρα ​​από τη ζώνη άνεσής σας και παρακολουθήστε το μίξερ, το εργαστήριο ή την υπογραφή βιβλίων. Σίγουρα, μπορεί να έχετε την αμήχανη «πρώτη μέρα στο σχολείο» για λίγο, αλλά μερικοί από αυτούς τους ξένους θα μπορούσαν να γίνουν οι αγαπημένοι σας άνθρωποι, καθώς και χρήσιμες επαφές ή εμπνευσμένα μέλη μιας ομάδας ενός αρχηγού.

2. Επικεντρώστε την ενέργεια σας σε έμψυχο δυναμικό και σε συλλογικούς στόχους.Κανένας άνθρωπος δεν είναι νησί και η νέα σελήνη του Υδροχόου μας θυμίζει την ανάγκη μας να μοιραζόμαστε την ενέργειά μας με άλλους με υγιείς τρόπους. Ο καινοτόμος Υδροχόος μπορεί να μας εμπνεύσει να αναζητήσουμε νέους τρόπους για να μοιραστούμε τις μέρες μας με ομοϊδεάτες ανθρώπους, σε ατμόσφαιρες που καλλιεργούν τη δημιουργικότητα και την ατομικότητά μας.

3. Μοιραστείτε την αγάπη.

Η κοινωνική δικαιοσύνη είναι η γλυκιά θέση για τον μαχητή της ελευθερίας τον Υδροχόο. Μπορείτε να προσθέσετε κάποια εθελοντική εργασία στην εβδομάδα σας ή ολόκληρο το μήνα. Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μόλις πέρασε και για τόσους πολλούς ανθρώπους μπορεί να ήταν μια επώδυνη ή ενοχλητική υπενθύμιση της συμβατικής «αγάπης» που κανείς δεν μπορεί πραγματικά να ζήσει πια.

Αντί να σκεφτείτε μόνο τον εγωιστικό Έρωτα, γιατί να μην σχεδιάσετε ένα καλό αίσθημα οφέλους οργανωμένο γύρω από την αγάπη της ανθρωπότητας για την αλτρουιστική Αγάπη;

Χρησιμοποιήστε τις δονήσεις του εσωτερικού κύκλου του Υδροχόου και μοιράστε την έμπνευση σε φίλους. Σε ελάχιστο χρόνο θα μπορούσατε να έχετε ένα χώρο εκδηλώσεων, καθώς και μια δέσμη συγγενών πνευμάτων που συγκεντρώνονται για μια μεγαλύτερη αιτία από τα τριαντάφυλλα και τις σοκολάτες.

4. Αγκαλιάστε το στοιχείο της έκπληξης.

Ο Υδροχόος κυβερνάται από τον επαναστάτη Ουρανό, τον πλανήτη των αιφνίδιων γεγονότων, των ανακαλύψεων και των ριζικών αλλαγών. Ναι, όλοι έχουμε ακούσει τα λόγια όπως «ένα βήμα κάθε φορά» ή «πρόοδος, όχι τελειότητα». Μια μικρή θεραπεία σοκ μπορεί να είναι καλή για εμάς. Στο νέο φεγγάρι του Υδροχόου, μια γρήγορη αλλαγή καναλιού μπορεί να είναι σωστή. Είσαι μανιακός με τα πολιτικά δρώμενα και δεν θες να χάνεις στιγμή; Κάνε μία αποτοξίνωση για μια ημέρα (ή μια εβδομάδα!) Για να επανεκκινήσετε τα αποθεματα της ενεργειάς σας. Κάντε ένα καθαρό διάλειμμα και δείτε τι ανακαλύπτετε σε αυτό το χώρο των φορτισμένων μορίων της συσσωρευμένης ενέργειας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτό το πρόσωπο ή κατάσταση αργότερα-αλλά θα το κάνετε με έναν επαναστατικό τρόπο.

Η ανθρωπιστική ενέργεια του Υδροχόου λατρεύει μια καλή αιτία για μία μεγάλη αλλαγή. 5. Εξωτερική επέκταση.Ας μην ξεχνάμε επίσης τη σημασία των διαδικτυακών κοινοτήτων. Η εξειδίκευση στις ψηφιακές τέχνες γίνεται όλο και περισσότερο απαραίτητη από μια επιλογή στο σημερινό εργασιακό περιβάλλον. Η ηλιακή έκλειψη του Υδροχόου μας ενθαρρύνει να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας στην τεχνολογία και να αυξήσουμε τις γνώσεις μας για το λογισμικό και τις υπερδυνάμεις που μπορεί να προσφέρει μια επιχείρηση που βασίζεται στον διαδικτυακό ιστό.

Ίσως έφτασε η στιγμή, να εγγραφείτε σήμερα σε αυτό το σεμινάριο και να μάθετε τα καλύτερα σημεία του WordPress ή τα βασικά του blogging. Και πώς αυξάνετε τους οπαδούς σας στο Instagram και κερδίζετε τους οπαδούς του Facebook στο όνομα της αφθονίας; Είναι ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το eBay να αποθηκεύσει έναν βιώσιμο τρόπο για να αυξήσετε το εισόδημά σας; Αυτές είναι περιοχές που αξίζει να εξερευνήσετε τώρα.

6. Ανάζητηση προσωπικού στόχου ως κομμάτι κοινωνικού δικτύου.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σαγηνευτικό από κάποιον που είναι πλήρως παρούσα στη στιγμή και αισθάνεται άνετα μέσα στο πετσί του ρόλου που έχει για τον εαυτό του και τους άλλους. Αλλά με την κοινωνία μας που βασίζεται όλο και περισσότερο σε τεχνολογική υποστήριξη αφήνοντας πίσω λειτουργικά κομμάτια , μπορούμε να τελειώσουμε να αισθανόμαστε σαν γιγαντιαίοι εγκέφαλοι, απόλυτα αποσπασμένοι από εκείνα τα εξαρτήματα κάτω από τους λαιμούς μας (εκτός από τα χέρια μας, που χρειάζονται για εξοργιστική δακτυλογράφηση, φυσικά).

Πώς επαναφέρουμε τη σύνδεσή μας με τη διεύθυνση της «ψυχής μας εδώ στη Γη»;Είναι ενδιαφέρον ότι ο Υδροχόος είναι το σημάδι που καθορίζει την τεχνολογία, αλλά είναι επίσης ένα πολύ ενεργό και αθλητικό σύμβολο. Οι ομαδικές αθλήματα και η ομαδική άσκηση δίνουν άλλη προτροπή για να ενώσουν τις δυνάμεις τους με φίλους για να επιτύχουν ένα στόχο. Εάν είστε αθλητικός τύπος, μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ή βόλλεϋ για να ξεπεράσετε τις κρύες μέρες ή να μάθετε για τις τιμές του ομίλου στο τοπικό γυμναστήριο kickboxing και να συναντήσετε φίλους για τριήμερες προπονήσεις. Πώς να ξεκινήσετε μια ομάδα πεζοπορίας, συγκεντρώνοντας μια ομάδα μαζί για μια γρήγορη βραδινή βόλτα σε τακτική βάση; Είναι μια μεγάλη δικαιολογία για κοινωνικοποίηση και κοινωνία (ο Υδροχόος αγαπά αυτό) ενώ παράλληλα παίρνει την ενέργεια που ρέει από τα «άκρα στο κόκκυγα».

Η ανθρωπιστική ενέργεια του Υδροχόου λατρεύει μια καλή αιτία.

Τι λέτε για τη συγκέντρωση συναδέλφων για ένα φιλανθρωπικό σκοπό και την συγκέντρωση χρημάτων για να κάνετε μια διαφορά μαζικά;  Αυτό το νέο φεγγάρι μας ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία για να προωθήσουμε τους στόχους μας. Κατεβάστε μια εφαρμογή.  Φροντίστε τον εαυτό σας σε ένα ζευγάρι high-tech cross-trainers για να αυξήσετε το επίπεδο απόδοσης και την ταχύτητά σας.Ο Υδροχόος συνδέεται με την πολιτική και την ανθρωπιστική ηγεσία.

7. Ενεργοποιήστε τον εσωτερικό σας ακτιβιστή.

Σε αυτή την Νέα Σελήνη, σκεφτείτε το ρόλο σας στην κοινωνία, όπου ταιριάζετε σε μια ομάδα, ή ποια διαφορά θα θέλατε να φέρετε φέτος. Για πολλούς από εμάς, τα επόμενα χρόνια θα δαπανηθούν στη συσσώρευση των φρουράς γύρω από ένα ζήτημα για τη χρήση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε μια εκδήλωση για να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση γύρω από την πολιτική ταυτότητάς σας. Συμβουλή: Μην υπερφορτώνετε τον εαυτό σας! Επιλέξτε ένα ή δύο θέματα για να εστιάσετε την προσοχή σας. Ο Υδροχόος συνδέεται με την πολιτική και την ανθρωπιστική ηγεσία. Σε αυτό το νέο φεγγάρι, έρθετε σε επαφή με τα πιο σημαντικά για εσάς.

Με όλο το χάος στον κόσμο, χρειαζόμαστε ανθρώπους να μιλάνε για την ειρήνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το μέλλον του πλανήτη μας περισσότερο από ποτέ.Και πρέπει να μιλάμε και ο ένας στον άλλο. Ορισμένα από τα οράματά σας μπορεί να ακούγονται «μη ρεαλιστικά», αλλά όπως είπε κάποτε ο Νέλσον Μαντέλα, «πάντα φαίνεται αδύνατο μέχρι να γίνει αυτό».

Και δεδομένου ότι ο Υδροχόος είναι το σημάδι του μέλλοντος, αυτό το νέο φεγγάρι είναι ένας πολύ καλός χρόνος για να τεντώσουμε τις φαντασιώσεις μας πολύ πέρα ​​από το γνωστό.

 8. Φρέσκια οπτική.

Όλη αυτή η ευερέθιστη ενέργεια μπορεί να σας αφήσει νευρικό και διάσπαρτο, οπότε μην ξεχάσετε να ριζώσετε. Κρατήστε τα πόδια σας φτιαγμένα στη γη με ένα θεραπευτικό διαλογισμό. Είναι πολύ εύκολο να χαθείτε στο μυαλό σας (ή τα όνειρά σας) τώρα, έτσι ώστε να σταθεροποιήσετε τους στόχους και τα κίνητρα σας.. Είθε αυτό το νέο κινέζικο έτος να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να γεμίζουμε τις μπαταρίες μας κάθε στιγμή, οριοθετώντας νέα σύνορα και νέες όχθες συγκυριών.

Από την Κωνσταντίνα Δήμου