Είναι αρκετά χρόνια που διδάχθηκα ένα σεμινάριο ιερής αναχώρησης.Μία από τις πολλές πληροφορίες που μοιράστηκε η εισηγήτρια τότε, αφορούσε τις ενεργειακές πύλες των αριθμών 9, 11 είτε σε συνδυασμό είτε σε άρθροισμα και μας επισήμανε ότι πρόκειται για την συχνότητα του Άδη.

Δεν χρειάζεται να τρομάζεις με την σκέψη του θανάτου.

Κατά την αστρολογία τον ρόλο του Άδη τον καταλαμβάνει ο Πλούτωνας που κυβερνάει το ζώδιο του Σκορπιού και που η επιρροή του στο ζώδιο ανακαλύφτηκε αρκετά αργά από τους υπόλοιπους πλανήτες.

Δεν χρειάζεται όμως να είσαι σκορπιός για να συνειδητοποιήσεις πως όταν η ημερομηνία δείχνει τυχαία ότι είναι 11/9 μόνο τυχαίο δεν είναι.

Οι αριθμοί μίας ημερομηνίας που απαρτίζεται από τα νούμερα 9/11 ή οδηγεί σε αυτά σε άρθροισμα, είναι πολύ σημαντική και σε φέρνει προ των πυλών με σημαντικές εξελίξεις στη ζωή σου ως ενεργητική βοήθεια.

Κλείσε τα μάτια και συλλογίσου κάτι καλό, δυσάρεστο ή σημαδιακό σου συνέβη στις 9 ή 11 του Σεπτέμβρη (9/9)  κάποιας χρονιάς, ή 11ή Νοεμβρίου ή ακόμα και σήμερα που διαβάζεις το εν λόγω άρθρο….

Στο φετινό Σεπτέμβρη 9/9/19, ο πολυτάλαντος και χαρισματικός τραγουδοποίος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από κοντά μας και η απωλειά του γέμισε τις καρδιές που τον αγάπησαν με θλίψη.

Ο θάνατος είναι μία αλλαγή που δεν μπορεί να καθοριστεί από εξωτερικές παρεμβάσεις αφού η ίδια η ψυχή έχει επιλέξει το χώρο, το χρόνο για την φυγή της. Κάποιες φορές ακομη και αν ο θάνατος χτυπάει την πόρτα, οι πύλες του ουρανού δεν είναι έτοιμες για αυτή την αναχώρηση.

Οι αναφερόμενες ενεργειακές πύλες των αριθμών 9/11 είναι μία ένδειξη ατομικής ή συλλογικής αναχώρησης ή μίας συλλογικής αφύπνισης προς αναχώρηση παλιών δεδομένων και καταστάσεων στη ζωή μας. Ανοίγει το ατομικό ή συλλογικό πεδίο για νέες προσλαμβάνουσες πληροφορίες.

Όταν το ημερολογιό σου δείχνει ένα τέτοιο συνδυασμό, μπορείς να μετακομίσεις, να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο, να αλλάξεις μία συνήθεια αλλά απόφυγε να ταξιδέψεις στο εξωτερικό ή να είσαι περιτριγυρισμένος από μάζα ανθρώπων μέσα σε ένα αεροδρόμιο ή ακόμα χειρότερα σε ένα αεροπλάνο ή τρένο.

Φέτος στις 9/9 επέλεξα να ταξιδέψω με πλοίο από την Άνδρο προς την Ραφήνα και συνειδητοποίησα αργά ότι δεν έπρεπε να το κάνω. Όμως παρόλο που επέστρεψα σώα και αβλαβής σε ένα πλοίο με 300 ψυχές, αφορμής δοθείσης του ταξιδιού, συγκρούστηκα άσχημα με ένα φίλο και στα μεσάνυχτα της προήγουμενης ημέρας, σφράγισα έναν χωρισμό από μία σχέση που είχε τελειώσει συναισθηματικά αλλά δεν είχε κλείσει ο κύκλος της ακόμα…

Χρειαζόταν αυτήν την ενεργειακή πύλη 9/9 για να αποδεσμεύτει από το πεδίο δύο ανθρώπων και να μετασχηματιστεί σε κάτι άλλο που μόνο ο χρόνος το γνωρίζει.

Και αν όλα τα παραπάνω σας θυμίιζουν θεωρίες συνωμοσίας, κάντε δύο αριθμητικές πράξεις, πολλαπλασιάστε τα 9 και το 11 με τα υπόλοιπα νούμερα από το 1-9 σαν να γράφατε την προπαίδεια και τολμήστε να τα διαιρέσετε.Ότι και να κάνετε, οι αριθμοί 9 και 11 παραμένουν πάντα οι ίδιοι. Οι αριθμητικές πύλες δεν διασπώνται ποτέ από άλλους αριθμητικούς παράγοντες.

Όμορφες συνειδητοποιήσεις λοιπόν γιατί οι αιωνιοι μαθητές της ζωής έχουν το δικό τους θρανίο ανάμεσα στη καρδιά και την ψυχή τους.

Κωνσταντίνα

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.