Μετά το τέλος της πανδημίας και του εγκλεισμού στα σπίτια μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, ως ψυχές αναζητάμε μία νέα εποχή αλλαγής τόσο στην καθημερινότητα όσο και στη συνειδητότητα! Το παρελθόν αν και κομμάτι μας ανήκει σε μία άλλη εποχή και το παρόν της κάθε στιγμής αναζητάει συνεχως προκλήσεις.

Η διδασκαλία της κουνταλίνι γιόγκα, όπως διδάχθηκε από το Γιόγκι Μπάτζαν, αποτελεί ορόσημο της εποχής του Υδροχόου και μίας μεταμόρφωσης τόσο μέσα στον μικρόκοσμο όσο και στο μακρόκοσμο!

Μέσα από μικρούς κύκλους 8 μαθημάτων της Κ. Γ (2-3 ανά εβδομάδα) θα δουλεύουμε πυρετωδώς σε ουσιαστικά κομμάτια της ζωής που αναζητούν αλλαγή τόσο στο σωματικό φορέα, όσο και στα επίπεδα του Νου με στόχο την δράση και την εξέλιξη μας.

Εργαλεία μας κάθε φορά θα είναι ένας κύκλος ασκήσεων(κριγιας), αναπνοών, διαλογισμών με μάντρα, για να προσεγγίσουμε το δυναμικό της ψυχής αλλά και συμμετοχή στη πρωινή σάντανα στις 5-7:30πμ

Μέσα από τους κύκλους αυτούς θα ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα, θα ενδυναμώσουμε τα 10 σώματα, θα αναπτύξουμε την ψυχική μας άμυνα, και έτσι μέσα από το τέλος ενός κύκλου δοκιμασιών θα οδηγηθούμε σε ένα νέο κύκλο ζωής. ( Dying into life)

Επιτρέποντας την αλλαγή, το θάνατο του εφήμερου και του προσωρινού να οδηγηθούμε στην Ανάσταση και στα θαύματα.

Σας περιμένω με χαρά!

1ος κύκλος μαθημάτων (υγεία-ευεξία)

Κυριακή 21/6 (νέα σελήνη- θερινό ηλιοστάσιο), Τετάρτη 24/6, Δευτέρα 29/6, Τετάρτη 1/7, κυριακή 5/7 (πανσέληνος) Τετάρτη 8/7, Κυριακή 12/7, Δευτέρα 13/7 στις 19:00-19:45 μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας zoom!

2ος κύκλος μαθημάτων (ενίσχυση αιθερικού πεδίου- άνοιγμα καρδιάς)

Τετάρτη 15/7, Κυριακή 19/7, Δευτέρα 20/7, τετάρτη 22/7, Κυριακή 26/7, Δευτέρα 27/7, Τετάρτη 29/7, Παρασκευή 31/7 στις 19:00-19:45 μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας zoom!

3ος κύκλος μαθημάτων (Dying into life- happy relationship with ourselves and others)

Κυριακή 2/8, Τετάρτη 5/8, Δευτέρα 10/8, Τετάρτη 12/8, Δευτέρα 17/8, Τετάρτη 19/8, Κυριακή 23/8, Δευτέρα 24/8, Τετάρτη 26/8-Πρωινή Σάντανα στις 5:30-8πμ και την ίδια μέρα δωρεάν μάθημα( Day of Gratitude and Celebration, Εορτασμός των Γενεθλίων του Γιόγκι Μπάτζαν) 19:00-21:00μμ μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας zoom!

Κάθε κύκλος 8 μαθημάτων κοστίζει 55 ευρώ! (τα μαθήματα μαγνητοσκοπούνται και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης αποστέλλονται την επόμενη ημέρα).

Συμμετοχή σε ένα μάθημα Κ. Γ κοστίζει 15 ευρώ(drop in class)

Το μάθημα είναι κατάλληλο για όλους ωστόσο προηγούμενη εμπειρία με την κουνταλίνι Γιόγκα θα είναι ωφέλιμη για την ροή των μαθημάτων!

Φορέστε ανοιχτόχρωμα και άνετα ρούχα κατά την διάρκεια των μαθημάτων.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος αποστέλλετε το μήνυμα σας στο mail: konstantinadimou555@gmail.com (για να σας αποσταλεί το λινκ πληρωμών στο paypal καθώς και οι κωδικοί στο zoom.

Η συμμετοχή και στους 3 κύκλους των 8 μαθημάτων κοστίζει 150 ευρώ και προκαταβάλλεται με την εγγραφή!

Ελάτε να βιώσουμε ένα μοναδικό καλοκαίρι μαθημάτων που θα νικήσει τον ψυχρό χειμώνα στη καρδιά μας!

Sat Nam ??

*** H Κωνσταντίνα Δήμου(Sat Ravi Kaur)σπούδασε αρχικά Επικοινωνία με ειδικότητα τα ΜΜΕ τη ψυχολογία και εργάστηκε στον κλάδο των επιχειρήσεων με ειδίκευση στην ανθρώπινη επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις. Παράλληλα έκανε σπουδές Θεάτρου και συγγραφής σε όλα τα είδη γραφής. Είναι συγγραφέας ιστοριών που συσχετίζονται με την ψυχή και την πνευματική υπόσταση του ανθρώπου. Είναι πνευματική επικοινωνός, αγγελικής συμβουλευτικής της ακαδημίας Κρύων.
     Είναι ολιστική θεραπεύτρια, Θεραπευτικού αγγίγματος Χριστικής ενέργειας, πρακτικός SRT(θεραπεία πνευματικής ανταπόκρισης), ρέικι, είναι Lightarian Reiki Master Teacher, Reiki Ryoho Master Teacher, Karuna Reiki Master Teacher, συντονίστρια διαλογισμών και συμβουλευτικής μέσα από τους ήχους των ιερών μάντρα που την οδήγησε στην ενασχόληση με την Κουνταλίνι Γιόγκα επιπεδου 1,(instructor 220h), Επιπέδου 2, (Practitioner 300h που εξελίσσεται).Έχει εκπαιδευτεί στη διδασκαλία της Χάθα γιόγκα 400 εισαγωγικών ωρών με τη μέθοδο του Λωτού. Έχει παρακολουθήσει workshops στη Κουνταλίνι Γιόγκα  Jai Dev Singh πάνω στο Ακτινοβόλο Σώμα και την Αγιουβέρδα. Για τη γλώσσα του σώματος και την ευαισθητοποίηση πάνω στη γυναικεία φύση, “Είμαστε Ορμόνες” με την Jiwan Shakti Kaur και την “Κόκκινη Τέντα” με τη Satya Kaur στη Γαλλία και την Πορτογαλία και η γνώση ακόμη συνεχίζεται πάνω στις αυθεντικές ανθρώπινες σχέσεις, τους κύκλους ζωής(ζωή, θάνατος, τρόπος ζωής), ζωτικότητα και στρες, Νους και διαλογισμός, συνειδητη επικοινωνία με τον Chiv Charan Singh μέσα από το μονοπάτι της Κουταλίνι Γιόγκα…
Μιλάει Αγγλικά(Άριστα), Ιταλικά(Καλά), Ισπανικά(Πολύ καλά) και Ελληνική Νοηματική Γλώσσα!
To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.