Ανά τον κόσμο, οι μύστες της ζωής, που τιμούν τη γη και τους κύκλους ζωής της, έχουν αγκαλιάσει και διαδώσει ένα σημαντικό τελετουργικό όπως η πρακτική των πνευματικών λουτρών. Το νερό ως στοιχείο όχι μόνο πλένει όποιο ακάθαρτο κομμάτι μας αλλά καθαρίζει, θεραπεύει και απαλύνει τόσο το σώμα όσο και το εσωτερικό του σπιτιού μας. Τα αναφερόμενα ως πνευματικά λουτρά προάγουν την υγιεινή σε σωματικό αλλά και πνευματικό επίπεδο φέροντας εξαγνισμό εκεί που υπάρχει μπλοκάρισμα της ενέργειας.

Μαθαίνοντας σωστά τα βήματα για μία πνευματική κάθαρση και εξαγνισμό από τις σκέψεις, τις συνήθειες και την αποδέσμευση από τοξίνες, τόσο στο σπίτι όσο και στο σώμα, θα μαγευτείς για την σημασία και την αποτελεσματικότητα του σε καθημερινή βάση. Μπορεί να κρατήσει μακριά όλα τα vibes απο ενδείξεις ζήλιας που λαμβάνουμε από τους άλλους στο περιβάλλον μας κ.ο.κ  . Μέσα από την επανάληψη της πρακτικής της, θα βιώσεις πόσο αποτελεσματική είναι η αίσθηση προστασίας από ενεργειακές επιθέσεις και σύντομα θα διαπιστώσεις ότι μπορεί να γίνει δεύτερη φύση και να συμπεριληφθεί στην καθημερινή σου ρουτίνα.

Ιδού μερικα από τα βήματα που θ’ακολουθήσεις.

  1. Απόλαυσε το μπάνιο σου όσο ο ήλιος δύει και ακόμα καλύτερα λίγο πριν βγει η σελήνη.
  2. Εν αρχή ξεκίνησε το σωματικό καθαρισμό σε κάθε μέρος του δέρματος σου και όταν ολοκληρώσεις το πρώτο μέρος τότε ξεκίνησε το πνευματικό καθαρισμό.
  3. Αν θέλεις να ενισχύσεις την συχνότητα της ενέργειας μπορείς να τοποθετήσεις δύο λευκά κεριά που θα μπορείς να κοιτάζεις δίπλα στην μπανιέρα και αν έχεις απλά ντουζιέρα τοποθέτησε τα κοντά στο παράθυρο. Μέσα από την αναμμένη φλόγα θα έχεις πρόσβαση σε μία ενεργειακή πύλη εξόδου των ενεργειών που δεν χρειάζεσαι.
  4. Πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές και μπείτε στο μπάνιο (ανάμεσα στα κεριά αν επιλέξατε να τα χρησιμοποιήσετε).
  5. Εάν κάνετε μπάνιο στο ντους ή στέκεστε σε μπανιέρα, ρίξτε το νερό πάνω από το κεφάλι σας καθώς προσεύχεστε δυνατά τις προθέσεις σας.Το ίδιο ισχυει αν βυθίσετε το σώμα σας στο νερό στη μπανιέρα.Είτε έτσι είτε αλλιώς, βρέξτε ολόκληρο το σώμα σας και προσευχηθείτε από καρδιάς.Σημείωση: Εάν δεν επιθυμείτε να βρέξετε τα μαλλιά σας, κάντε μπάνιο από το λαιμό και κάτω και πλύνετε το πρόσωπό σας.Εάν το χτένισμά σας το επιτρέπει, ρίξτε το νερό ή βυθίστε το κεφάλι σας εντελώς στο νερό.
  6. Κρατήστε ένα δείγμα από το νερό του μπάνιου σας.Αυτό το νερό έχει τώρα το πνεύμα σου μέσα του.Από το νερό του ντους τοποθετήστε ένα μικρό μπολ στα πόδια σας και αφήστε το δοχείο να πιάσει λίγο από το υγρό.

  1. Εάν μπήκατε στη μπανιέρα ή στο ντους σας ανάμεσα σε 2 κεριά, βγείτε με τον ίδιο τρόπο.Στεγνώστε στον αέρα και σημειώστε τις αλλαγές που νιώθετε σαν να εξατμίζεται το νερό από το δέρμα σας.Κατόπιν επαλείψτε το σώμα σας με λάδι λεβάντας ή λίγο βαλσαμελαιο για επιπρόσθετη προστασία.
  2. Όσο για το νερό που κρατήσατε στο μπολ,απορρίψτε το, πηγαίνοντάς το σε ένα σταυροδρόμι και ρίχνοντας το νερό δυτικά προς την κατεύθυνση του ήλιου που δύει. Πήγαινε σπίτι χωρίς να κοιτάξεις πίσω. Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε νερό μπάνιου που έχει απομείνει για να καθαρίσετε το σπίτι ή την επιχείρηση. Προτείνω να χρησιμοποιήσετε ένα μείγμα από 3 βότανα της επιλογής σας (όπως δεντρολίβανο,βασιλικό, βαλσαμοχορτο, λεβάντα ή φασκόμηλο.

Μετά από το παραπάνω τελετουργικό, ειμαι σίγουρη ότι ήδη νιωθεις αναζωογονημένος/η, εξαγνισμένος/η και ετοιμος/η να απολαύσεις εναν ήρεμο ύπνο γεμάτος από ομορφα ονειρα. Δωσε προσοχή και κατεγραψε τα σε ενα ημερολογιο γιατι σίγουρα σχετιζονται με ότι απομακρυνθηκε απο την ενεργεια σου.

Καλή αρχή στη νεα σου εκδοχή.

Κωνσταντίνα

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.