Καλό μήνα σε όλους.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Γιατί να περιμένουμε μέχρι τότε για να συνδεθούμε με το φύλακα άγγελο μας;

Υπάρχουν σημάδια και οιονεί βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας, και δεν έχουμε παρά να τα εμπιστευτούμε! Ποια μπορεί να είναι αυτα τα σημάδια;
Έχεις νιώσει ποτέ ένα βαθύ αίσθημα γαλήνης και ηρεμίας;
Έχεις νιώσει ποτέ ένα ανεπαίσθητο άγγιγμα και μία αίσθηση Παρουσίας γυρω σου;

Σε έχει τυλίξει μια μυρωδιά από ένα άρωμα που δεν έχεις αισθανθεί ποτέ;

Κι όμως αν το καλοσκεφτείς μύριζε παντα ετσι ο προσωπικός σου χώρος;

Έχεις ακούσει μουσική μέσα στο χώρο σου και ξεχωριστούς ήχους μέσα στα αυτιά σου που καλώς ή κακώς είναι μόνο η δική σου αίσθηση;
Έχεις νιώσει ποτέ  ένα πρόσωπο αόρατο κοντά σου που να μην μπορείς να το δεις απλά και μόνο το αισθάνεσαι δίπλα σου;

Αν η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα είναι NAI, σου έχω πολύ καλά νέα!

Ο φύλακας άγγελος σου βρίσκεται πάντα στο πλευρό σου! Ακόμα και αν αμφιβαλλεις, μπορείς να μετατρέψεις την αόρατη παρουσία του σε συντονισμενη αίσθηση συντροφικότητας κοντά σου. Ο φύλακας άγγελος μου είναι κοντά σου από τη στιγμή της γέννησης σου και μόνη επιθυμία του είναι η δική σου προστασία, θωράκιση το στίγμα σου, η μαθητεία προσωπικών μαθημάτων για την εξέλιξή σου και το άνοιγμα των δικων σου φτερων μακριά από εξαρτήσεις, προσκόλλησεις και ενδεχομένως κινδύνους και κακό που θα σε θεσουν εκτός πλάνου ζωής.
Μα πως μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του;

Απλά κάθεσαι αναπαυτικά σε ένα ασφαλές χώρο, στο δωμάτιο σου, κλείσε τα μάτια σου και οραματίσου έναν λευκό καταρράκτη θύματος να σε λούζει. Μείνε εκεί. Και καθώς σε λουζει το φως, άσε τις λέξεις σου ψιθυριστά δυνατά να πουν τα παρακάτω λόγια:

« Αγαπημένε μου φύλακα άγγελε βρίσκεσαι κάθε στιγμή στο πλευρό μου, σου ζητάω την βοήθειά σου για να γαληνέψει τον εννοούν να χωρέσω στην καρδιά μου την αγάπη για να υψώσω τη συχνότητα της ενέργειας μου και να μπορώ να σε αισθανθώ και να σε συναντήσω. Φύλακα άγγελε μου, σε παρακαλώ έλα κοντά μου κι εσύ να βρεις μαζί μου τώρα. Επίτρεψέ μου να ανοίξω τις αισθήσεις μου στη δική σου καθοδηγήση και αγάπη αυτή τη στιγμή. Ας γίνει έτσι»

Παραμένεις με κλειστά μάτια και αφουγκράσου αλλαγές στην ενέργεια σου και στην ατμόσφαιρα. Αν είναι κοντά σου ο φύλακας άγγελος σου θα σου αγγίξει τα μαλλιά σου, το κεφάλι σου. Μπορείς να απλώσεις το χέρι σου στην δεξιά σου πλευρά λίγο πιο ψηλά από το ύψος των αυτιών σου με την παλάμη ανεστραμμένη προς τα πάνω και να νιώσεις την παρουσία του. Μπορεί να νιώσεις ένα ανεπαίσθητο χάδι μέσα στο χέρι σου ή ένα άγγιγμα στο μέτωπο σου.
Μείνε εκεί ήρεμος, ανέπνευσε και αφήσω. Μπορείς αν θέλεις να τον ρωτησεις, «φύλακα άγγελε μου έχεις κάποιο μήνυμα για μένα»; (Μπορεί να έρθουν σκέψεις στο νου σου ακόμα και να ακούσεις ένα τραγούδι που δεν έχεις καν σκεφτεί).

Δώσε βάση στους στιχους του τραγουδιού,  δεν είναι ιδέα σου, ειναι είναι ο ψίθυρος της δικής του επικοινωνίας στην ερώτηση που του απηυθυνες! Μόλις νιώσεις ήρεμος από την παρουσία του βεβαιώσου ότι δεν θα νιώθεις μόνος ξανα αφου πάντα θα είναι κοντά σου και θα σε προστατεύει.
Ευχαρίστησε τον.
Επανέλαβε την διαδικασία όσο πιο συχνά μπορείς. Κάποια Χριστούγεννα θα είναι πάντα φυλαγμένα μέσα στην στιγμή μας καθημερινά και όχι μια φορά το χρόνο.

Από την Κωσταντίνα Δήμου

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.