Αυτή η Παρασκευή στις 19 Νοεμβρίου δεν θα είναι συνηθισμένη αφού η πανσέληνος-έκλειψη που την συνοδεύει, μόνο ασυνήθιστη δεν θα είναι. Η παρουσία της θα λάμψει μέσα στο καθένα είτε για όσα νιώθει είτε για όσα του λείπουν και πρόκειται να αναδυθούν στο βωμό της άνεσης που επιζητά διαλλακτικότητα. Το εν λόγω αστρολογικό φαινόμενο, με την αντίθεση Άρη-Ουρανού και τον Κρόνο σε θέση παρατήρησης, κρίσης και μαθητείας, θα πραγματοποιηθεί στον άξονα του Ταύρου- Σκορπιού και θα επηρεάσει όχι μόνο τα ζώδια του σταθερού σταυρού μαζί με τους Λέοντες και τους Υδροχόους αλλά συμπαντικά πολλές ψυχές. Ας δούμε όμως την επιρροή της αναλυτικά σε κάθε ζώδιο.

Ξεκινάμε;

Κριός

Αυτή η σεληνιακή επιρροή μπορεί να φέρει μία δόση ευημερίας στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σου. Αυτή η καρποφορία φέρνει απολαβές στον κόπο σου τους τελευταίους έξι μήνες και μπορεί να αποκαλύψει κρυφές ευκαιρίες που δεν γνωρίζατε. Να είστε υπομονετικοί καθώς τα πράγματα εξελίσσονται ενώ οραματίζεστε την ανταμοιβή που σου αξίζει.

Ταύρος

Όρμησε Ταύρε! Αυτή η πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και η έκλειψη Σελήνης που τη συνοδεύει τυχαίνει να είναι η πρώτη έκλειψη στο ζώδιό σας από το 2013. Καθώς όλη η ανάπτυξη και η αλλαγή που έχετε κάνει τους τελευταίους έξι μήνες—ή επτά χρόνια—θα μπορούσε να φέρει μια τεράστια νίκη σύντομα. Οι εκλείψεις είναι επίσης γνωστό ότι αποκαλύπτουν πράγματα, επομένως να είστε σε επιφυλακή για κρυφές ευκαιρίες. Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη όσο οι εκλείψεις επισκέπτονται το ζώδιό σας μέχρι τον Οκτώβριο του 2023. Ήρθε η στιγμή να σταματήσετε να αντιστέκεστε και να αφεθείτε στην ροή καθώς το κουβάρι στον νέο κύκλο της ζωής σας έχει αρχίσει να ξετυλίγεται.

Δίδυμοι

Ώρα να παραδοθείτε, σε αυτή τη σεληνιακή έκλειψη πανσελήνου που ενεργοποιεί τον ενδοσκοπικό και πνευματικό 12ο οίκο σας. Μερικές φορές ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να γίνουν τα πράγματα είναι απλά να επιτρέψουμε στο σύμπαν να κάνει το δικό του έργο. Τα επόμενα δύο χρόνια, είναι σημαντικό για εσάς να συντονιστείτε με τη δική σας σοφία και να ακολουθείτε όπου σας οδηγεί το ένστικτο σας αντί να αναζητάτε συνεχώς συμβουλές από έξω.

Καρκίνος

Μπορεί να νιώθεις σαν ομαδικός παίκτης σήμερα, Καρκίνε, καθώς η σεληνιακή έκλειψη πανσελήνου φωτίζει τον συνεργατικό σου 11ο οίκο. Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να αποκαλύψει ακόμη και μια κρυφή ευκαιρία που θα εκτείνεται τα επόμενα δύο χρόνια. Τις επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί να εμπλακείτε περισσότερο σε ένα έργο που ωφελεί την κοινωνία ή αλλάζει το πολιτιστικό τοπίο. Βγείτε από τον κόσμο της φαντασίας, των δραμάτων και μπείτε σε δράση υλοποιώντας την ευαισθησία σας.

Λέων

Ετοιμαστείτε για κάποιες ανατροπές στο μέτωπο της καριέρας. Αυτή η σεληνιακή έκλειψη πανσελήνου τροφοδοτεί τον 10ο οίκο των φιλοδοξιών και της επιτυχίας της καριέρας σας και θα μπορούσε να θέσει τα πράγματα σε μια νέα κατεύθυνση. Ήρθε η στιγμή να βάλετε κάποιους στόχους και να διαλογιστείτε τι μπορείτε να κάνετε τις επόμενες δύο εβδομάδες για να ξεκινήσετε την ανάβασή σας προς την κορυφή που επιθυμείτε. Επειδή αυτή η νέα σειρά έκλειψης διαρκεί δύο χρόνια, δώστε προσοχή και σε σχέδια μεγάλης εμβέλειας.

Παρθένος

Είστε έτοιμοι να πετάξετε; Αυτή η σπάνια σεληνιακή έκλειψη πανσελήνου πέφτει στον εκτεταμένο και περιπετειώδη ένατο οίκο σας—και ξεκινά μια σειρά γεγονότων οπότε τα πράγματα δεν θα επιβραδυνθούν όσο νομίζετε. Ίσως αυτή είναι μια τυχερή στιγμή για εσάς και αν ονειρευόσασταν κάτι, τώρα είναι η στιγμή να το κάνετε. Από επιχειρηματικές επιχειρήσεις έως παγκόσμιες περιπέτειες, μεγάλα πράγματα ετοιμάζονται για εσάς.

Ζυγός

Έχετε ήδη τη φήμη ότι είστε ερωτευμένοι και καθώς αυτή η σεληνιακή έκλειψη πανσελήνου προσγειώνεται στον ερωτικό όγδοο οίκο σας, μπορείτε να περιμένετε τα πράγματα να είναι ιδιαίτερα πικάντικα. Η επιθυμία σας για σοβαρή σχέση από μία γνωριμία που μπορεί να είναι ακαταμάχητη – και ευτυχώς οι σαγηνευτικές σας δυνάμεις είναι καλά συντονισμένες. “Τις επόμενες δύο εβδομάδες, δώστε έμφαση στις νέες γνωριμίες, καθως μία σημαντική συναντηση θα μπορούσε να φέρει μια πιο βαθιά από την αναμενόμενη σύνδεση, αλλά βεβαιωθείτε ότι οι ενέργειές σας ευθυγραμμίζονται με την ψυχή σας.

Σκορπιός

Πώς είναι η ερωτική σου ζωή, Σκορπιέ; Καθώς αυτή η σεληνιακή έκλειψη  πέφτει στον έβδομο οίκο των συνεργασιών, θα μπορούσε να φέρει σημαντικές αλλαγές στη σχέση που ήδη έχετε και να ξεκαθαρίσει το τοπίο ανάμεσα στο μόνιμο από το προσωρινό. Αυτά είναι τεράστια νέα, καθώς ξεκινά μια διετή σειρά έκλειψης στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, η οποία θα μπορούσε να ανακατευθύνει το ταξίδι της ζωής σας μέχρι τον Οκτώβριο του 2023.

Τοξότης

Ώρα να πυροδοτήσεις την ευεξία σου. Καθώς αυτή η σεληνιακή πανσέληνος τροφοδοτεί τον έκτο οίκο της υγιεινής ζωής. Είναι η αρχή ενός νέου κύκλου, με την έκλειψη να θέτει τα θεμέλια για έναν πολύ υγιή χειμώνα. Κάντε οραματισμούς με μεγαλεπήβολα σχέδια χωρίς δικαιολογίες, βρίσκοντας ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε εύκολα στο σπίτι. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να φροντίσετε τα ραντεβού με γιατρό που θέλατε να κάνετε.

Αιγόκερως

Νιώθεις ερωτευμένος, Αιγόκερε; Καθώς η σεληνιακή έκλειψη πανσελήνου προσγειώνεται στον ρομαντικό και γόνιμο πέμπτο οίκο. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα μπορούσες να συναντήσεις κάποιον ξεχωριστό (ή να νιώσεις την επιθυμία να μπεις σε μια εφαρμογή γνωριμιών και ότι προκύψει πέραν της οικονομικής ωφέλειας). Αυτή η έκλειψη είναι η πρώτη σε μια σειρά δύο ετών, επομένως αυτή η ενέργεια δεν θα χαθεί. Αν χρειάζεται να κάνεις κάποιες τολμηρές αλλαγές στην αγάπη – συμπεριλαμβανομένης της μετάβασης από μια σχέση που έχει κάνει τον δρόμο της – η έκλειψη μπορεί να επιταχύνει αυτή τη διαδικασία.

Υδροχόος

Μερικές φορές χρειάζεται απλώς να μείνετε μέσα και να απομονωθείτε καθώς η ατμόσφαιρα γύρω σας βαραίνει και σας περιορίζει. Η σεληνιακή έκλειψη πανσελήνου ενεργοποιεί τον οικιακό τέταρτο οίκο σας. «Θα μπορούσαν να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές τον επόμενο μήνα ή τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ αυτή η ολοκαίνουργια σειρά εκλείψεων ξεδιπλώνεται ε μία νέα φάση της ζωής σας. Ήρθε η στιγμή να διακρίνετε την επιλεκτική γραμμή της ενσυναίσθησης από την ταύτιση, άλλο να γίνετε σφουγγάρι για τα συναισθήματα των άλλων, και άλλο να χρειάζεται να διορθώσετε τα προβλήματα όλων των άλλων.

Ιχθυεις

Συνδεθείτε με τους γύρω, τις μικρές μονάδες της ανθρωπότητας, καθώς αυτή η σεληνιακή πανσέληνος ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο επικοινωνίας και συγγενικών πνευμάτων σας. Θα μπορούσε να ξεκινήσει μια ενθαρρυντική συνεργασία, είτε με καλό φίλο, αδερφό ή συνάδελφο. Εάν είστε σε συζητήσεις για λίγο, θα μπορούσατε τελικά να συμφωνήσετε στους όρους τις επόμενες δύο έως τέσσερις εβδομάδες. «Οι ιστορίες και η σοφία σας θα εμπνεύσουν, όχι μόνο σήμερα, αλλά όσο αυτή η σειρά έκλειψης κυκλοφορεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2023.

Ότι αφορά όλα τα ζώδια σίγουρα θα είναι μία σημαντική αστρολογική στιγμή που θα δελιτε την επιρροή της μέσα στους επόμενους 6 μήνες και πραγματοποιηθεί πάλι στον Ταύρο.

Κωνσταντίνα

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.