Είναι απόγευμα, είσαι κουρασμένος/η, και ετοιμάζεσαι να αποσυρθείς νωρίς προς την κρεβατοκάμαρα σου ώστε να είσαι φρέσκος για την επόμενη ημέρα και το πρωινό σου meeting στο χώρο εργασίας.

Πως θα σου φαινόταν, να ξημερώσει η νέα στιγμή, μίας επόμενης ημέρας και να είναι ευλογημένη να εξελιχθεί με τον πιο όμορφο τρόπο.

Πολλοί άνθρωποι το μόνο που αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να προετοιμάσουν, είναι το φαγητό τους απόβραδίς για να το πάρουν μαζί τους ή να το αφήσουν έτοιμο για να καταναλωθεί από τα παιδιά ή τον σύζυγο τους, κατά την διάρκεια της απουσίας τους.

Και όμως, η κάθε μέρα που θα εξελιχθεί μόλις ανοίξουμε τα μάτια μας, μπορεί να προετοιμαστεί από το προηγούμενο βράδυ και αυτό να επαναλαμβάνεται σε καθημερινή βάση για την καλύτερη ροή των γεγονότων που θέλουμε να συμβει.

Στείλτε μέσα στην ημέρα σας αγάπη για τις ώρες που ακολουθούν και μην λησμονήσετε να αντιληφθείτε τα θαύματα που η ενεργεια της αγάπης θα τα φέρει στη ζωή σας.Όταν ξυπνούν, πολλοί άνθρωποι υποδέχονται την μέρα που ακολουθεί με τρόμο. Λόγω της φυσικής ανθρώπινης τάσης να επικεντρωνόμαστε σε αυτό που φοβόμαστε ή δεν μας αρέσει, είναι εύκολο να στείλουμε ανεπιθύμητα ένα μήνυμα ανησυχίας στο μέλλον που επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα της ημέρας σας.

Ωστόσο, ενώ οι ζωές μας είναι απασχολημένες και συχνά γεμάτες προκλήσεις, είναι επίσης πλούσιες με χαρά και εμπειρίες που αξίζει να απολαύσετε. Μπορούμε να προσελκύσουμε αυτή τη φυσική ευδαιμονία στις ζωές μας ξεκινώντας κάθε μέρα με ένα μήνυμα αγάπης. Όταν στέλνετε την αγάπη στην ημέρα σας, αυτή η αγάπη θα εκδηλωθεί στις διαπροσωπικές σας αλληλεπιδράσεις, τις επαγγελματικές σας προσπάθειες και τα εσωτερικά σας καθήκοντα. Τα καθήκοντα και οι περιστάσεις που κάποτε δοκιμάστηκαν από το δικό σας άγχος μετασχηματίζονται από την αγάπη σας και θα βρεθείτε προσεγγίζοντας τις λεπτές αποχρώσεις της ζωής με μεγάλη αγάπη.

Κάθε πρωί, όταν απορρίπτετε την επιβλητική ενέργεια του ύπνου για χουζούρεμα, πάρτε αρκετές βαθιές αναπνοές και επιβεβαιώστε την αγάπη που έχετε για τον εαυτό σας. Μιλώντας μια αγαπημένη, δήλωση θετικής σκέψης, σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση και να υμνήσετε την τρυφερότητα στην ψυχή σας.

Στη συνέχεια, καθώς ετοιμάζεστε να συναντήσετε την ημέρα, οραματίστε πρώτα τον εαυτό σας μεταμορφωμένο και στη συνέχεια περιβάλλεται από ένα ζεστό και απαλό κύμα αγάπης. Σταδιακά διευρύνετε τον κύκλο αυτού του φωτός μέχρι να μπορέσετε να το στείλετε μπροστά στο μέλλον σας.

Πριν φύγετε από την άνετη ζεστασιά του κρεβατιού σας, φροντίστε να πείτε στο σύμπαν ότι είστε πρόθυμοι και έτοιμοι να λάβετε τις ευλογίες που έχετε αφήσει για σας.Αν για παράδειγμα μεσολαβεί αρκετός χρόνος στην μεταφορά σας προς την σχολή, το περιβάλλον εργασίας, μέσα στο αυτοκίνητο ή τα μέσα μεταφοράς, μπορεί να προλειάνεις το επιθυμητό αποτέλεσμα μίας ασφαλούς οδήγησης.

Και πως μπορεί να γίνει αυτό αναρωτιέστε.

” Η θεϊκή τάξη τώρα εκδηλώνεται στην διαδρομή μου, στη ζωή μου και φτάνω στον προορισμό μου με συνέπεια, σύνεση και προστασία, και έτσι είναι”…

Μπορείς να επαναλαμβάνεις όσο συχνά θες την παρακάτω εντολή θεϊκής προστασίας και να νιώθεις προστασία καθώς εκτίθεσαι στην επικινδυνότητα του κυκλοφοριακού χάους.

Φαντασου ότι αλλάζεις περιβάλλον εργασίας και μετακομίζεις το γραφείο και την επιχειρησή σου σε κάποιο άλλο δρόμο αρκετά κοντά ή μακριά από το υπάρχων μέρος που σε φιλοξενούσε μέχρι πρότινος. Οραματίσου λοιπόν αυτόν τον νέο χώρο και στείλε αγάπη στους δρόμους στους οποίους θα οδηγήσεις, στους συνεργάτες σας ακόμα και στο χώρο στάθμευσης σας. Εάν έχετε συναδέλφους που φθάνουν στο χώρο εργασίας σας μαζί σας, στείλτε τους αγάπη να κυλήσει η μέρα με αρμονία και στοχευμένα αποτελέσματα.

Ομοίως,αν είσαι γονιός και στέλνεις το παιδί σου σε ένα άλλο σχολείο, μπορεί να πράξεις το ίδιο στη διεύθυνση, και στο περιβάλλον του σχολείου. Αποστέλλοντας την αγάπη μπροστά σε όλους που θα συναντήσετε και ό, τι κάνετε θα εξασφαλίσετε ότι η μέρα σας θα είναι γεμάτη χάρη.

Αν δυσκολεύεστε να στείλετε την αγάπη σε αυτές τις καταστάσεις και τα άτομα που θεωρείτε ιδιαίτερα απογοητευτικά, θεωρήστε ότι η ζεστασιά και η τρυφερότητα που σχεδιάζετε μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο. Μπορείτε να κυκλώσετε τον εαυτό σας με μία σφαίρα λευκού και χρυσού φωτός και να νιώσετε αρμονία και όλα θα πάνε προς το καλύτερο.

Κάθε πρωί, στην αποστολή αυτής της αγάπης, θα ασκήσετε τη δύναμή σας να ελέγχετε την ατμόσφαιρα της ύπαρξής σας και να χρωματίζετε την ημέρα σας με θετικότητα.Μα ακόμα και αν λησμονήσετε όλα τα παραπάνω, Θυμηθείτε ότι δεν υπάρχουν δύσκολες μέρες αλλά σημαντικές προκλήσεις που μας εξασφαλίζουν μία τριβή με την κάθε επιλογή της ψυχής μας.

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα.

Κάθε αρχή ποτέ δεν είναι δύσκολη!

Κωνσταντίνα

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.