Είναι πολλές φορές που μέσα στην εβδομάδα η κούραση μας καταβάλει και περιμένουμε πως και πως την Κυριακή για να βιώσουμε τα σχέδια που δε χωράνε μέσα στην εβδομάδα.

Βάζουμε πλάνο να δρομολογηθούν μέσα σε αυτή την ημέρα, όσα δεν προλάβαμε, πράγματα ρουτίνας ή χαράς, ή υποχρέωσης, την πιο Φωτεινή μέρα της εβδομάδας, τη μέρα του ήλιου, του φωτός, της εναρμόνισης με την ψυχή μας.

Αν και ο νους γοητεύεται από την προγραμματισμένο που το κρατάει μακριά από το καινούργιο, το άγνωστο, το αθέατο η ψυχή λαχτάρα ότι απροσδόκητο, μη αναμενόμενο και πολλές πολλές εκπλήξεις.

 Αγόρασες ένα όμορφο βιβλίο και το φυλάς για τα Χριστούγεννα, να το ξεφυλλίσεις, να το διαβάσεις, να βουτήξεις στη μαγεία του. Ίσως η μερα που θα σε μαγέψει να είναι σήμερα.

Έχεις στα σκαριά έναν διαλογισμό, ένα σετ ασκήσεων γιόγκα που το φως της ενεργειακής συχνότητας τους θα σου αλλάξει την οπτική  σου!Ένα μάθημα αυτογνωσίας στο Udemy!

Το δώρο της φωτεινής μου ημέρας, ήρθε σαν μάννα εξ´Ουρανού απο το Youtube! Ένας υπέροχος spiritual leader, και το ονομα του Prince Ea!

Παρακολούθησε τον και κάνε εγγραφή στο κανάλι του!!!

Μην μου πεις οτί δεν μπορείς να διαθέσεις 5’ για να ακούσεις την συμβουλή του πως να θεραπευτείς από όσους σε έχουν πληγώσει! Γιατί απλά δεν θα σε πιστέψω!!!

Ήρθε την δεδομένη στιγμή που καθοδηγούσα μία φίλη να ξεπεράσει το χωρισμό της και να μάθει πως θα τον συγχωρέσει το φίλο της για την συμπεριφορα του!

Πως θα θεραπεύσει τις πληγές της για να προχωρήσει παραπάνω….

Το προχωράω παραπάνω είναι μια έκφραση κλειδί για τις ψυχές που βάζουν τον εαυτό τους κάτω από βασανισμένες σχέσεις, τοξικούς ανθρώπους και υπομένουν το πόνο λες και ειναι συνώνυμος της αγάπης!!!

Πόσο πιο κάτω να βρεθείς όταν τα γονατά σου έχουν λυγίσει απο τα λανθασμένα βήματα προς τις λακκούβες;

Μήπως χώρισες τελευταία και είσαι θλιμμένος/η, μήπως βαδίζεις σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο;

Μήπως αναζητάς τρεις τρόπους να οδηγηθείς σε μία καλύτερη συναισθηματική στιγμή!

Κάντο σήμερα που η ενέργεια του Ήλιου είναι εδώ να φωτίσει το νου να βγει απο το λαβύρινθο που ίσως να έχει οδηγηθεί!!!

Κάνε μία όμορφη πράξη για τον εαυτό σου σήμερα που είναι κυριακή και η ψυχή σου φτερουγίζει στην ιδέα του καινούργιου και άφησε πίσω κάτι παλιό σε ανταλλαγή! Από ένα ρούχο που δεν σου κάνει, ένα βιβλίο που δεν διάβασες ποτέ και η κάποια στιγμή που θα το διάβαζες, δεν αναγεννά μία καινούργια!Από μία συνήθεια που δεν κουμπώνεις πλέον μέσα της!

Κάτι απλό που δεν σκεφτόσουν…

Άφησε το καφέ σου στο ράφι και καθιέρωσε να πίνεις τσάι με γιασεμί ή περγαμόντο, κάθε κυριακή! Συνδύασε το με μία όμορφη ταινία στο netflix ή το βιβλίο που αγόρασες για τις γιορτές και σιγά-σιγά, η όποια γκρίζα μέρα της εβδομάδας θα αναμένει την κυριακή ως βάλσαμο για την διασκέδαση της ψυχής!!!

Θα γίνει μία όμορφη συνήθεια μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας!

Καλή κυριακή!

Το φως της πώς σε περιμένει!!!

Κωνσταντίνα

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.