Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να ενεργοποιείς θαύματα στους κύκλους της σελήνης. Εργάζομαι πυρετωδώς με τα κεριά εδώ και πολλά χρόνια. Όχι μόνο για κατασκευή αλλά και για τελετουργικά που ξεδιπλώνουν θαύματα από το άναμμα μέχρι το σβήσιμο της φλόγας. Δικαιούμαστε όλοι μας ένα σπινθήρα αλλαγής.

1. Επίλεξε ένα κερί

Ξεκίνησε από την πρόθεση σου που σχετίζεται με κάποιο χρώμα ή σχήμα των κεριών. Καλό θα είναι η κάθε εργασία να περιορίζεται στις 24 ώρες οπότε το μήκος του κεριού να είναι ανάλογο.Ούτε πολύ μικρό, ούτε πολύ μεγάλο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάποιο παλιό αλλά θα πρέπει να το καθαρίσεις. Οπότε ότι καινούργιο, έχει και ανανεωμένη ενέργεια. Όσο για το χρώμα, σου παραθέτω πολλές αποχρώσεις για να επιλέξεις.

• Λευκό: Αγνότητα, αθώες προθέσεις, εξαγνισμός, ισορροπία διαλογισμός και πνευματική εργασία.
• Μωβ: Φώτιση, ενίσχυση ενέργειας, θωράκιση αύρας, αυτοπεποίθηση, σοφία και ενόραση.
• Ροζ: Αγάπη, εμπιστοσύνη, αποδοχή, στοργή, τύχη και ευδαιμονία.
• Πράσινο: Αφθονία, ευημερία, τύχη.
• Κόκκινο: Δύναμη, ισχυρή θέληση, ενεργοποίηση, ισχύς, πάθος και έρωτας. st
• Μαύρο: Προστασία (δεν ενδείκνυται για το τελετουργικό)
• Κίτρινο-πορτοκαλί: δημιουργικότητα και έμπνευση, εσώτερο παιδί, φιλοδοξία, νέα ξεκινήματα
• Μπλέ: Αλήθεια, διαύγεια, επίγνωση.
• Ασημί: θηλυκότητα, ενεργειακή αφύπνιση, τελετουργικό πανσελήνου.

2. καθάρισε το κερί με μία πρόθεση.

Εάν χρησιμοποιήσετε ένα παλιό κερί καλό θα ήταν να το καθαρίσετε με λίγο λιβάνι, φασκόμηλο ή palo santo,. Εάν είναι καινούργιο, αγγίξτε με τις παλάμες σας, οραματιστείτε ότι το φορτίζετε με την πρόθεσή σας (το ζήτημά σας).

3. Γράφτε την δήλωσή σας.

Αν και έχουμε νέα σελήνη, καλό θα ήταν να οραματιστείτε την επιθυμία σας για έναν κύκλο 28 ημερών μέχρι την επόμενη. Ποιοι είναι οι στόχοι σας, τα όνειρα και οι ελπίδες σας γύρω από ένα ζήτημα που θέλετε να υλοποιηθεί αυτό το χρονικό διάστημα.. Καλό θα ήταν να μην δεσμεύσετε την βούληση κάποιου ανθρώπου και να εστιάσετε αποκλειστικά στον εαυτό σας. Αν επιθυμείτε σύνδεση με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο και επιλέξετε το κερί με το ροζ χρώμα, απλά αφιερώστε στον ανώτερο εαυτό του ανθρώπου της καρδιάς σας και η ενέργεια θα έχει την επίγνωση αυτής της πρόθεσης.

4. Τυλίξτε το κερί σας με αύρα αιθέριου ελαίου.

Το άρωμα έχει μία δική του συχνότητα όπως η λέξη. Άρα ο συνδυασμός τους φέρνει πιο γρήγορα αποτελέσματα. Για δονήσεις αγάπης, όμορφα αρώματα είναι η κανέλα, το πατσουλί, η βανίλια, το τριαντάφυλλο και το ylang ylang με ροζ κερί. Με πράσινο ο ευκάλυπτος και ο βασιλικός. Με μωβ κερί, η λεβάντα και η πασχαλιά.(μπορείτε να βάλετε και ανθάκια γύρω από το κερί που θα καεί. Ή έναν δικό σας συνδυασμό πχ τζίντζερ και πορτοκάλι για δημιουργικότητα και νέα ξεκινήματα, αγγίζετε το φυτίλι ελάχιστα και το αφήνετε λίγα λεπτά πριν το κάψετε. Σε καμία περίπτωση μην το αφήσετε ανεξέλεγκτο και φύγετε.

5. Αφήστε την φλόγα να το κάψει μέχρι τέλους.

Μόλις ανάψετε το κερί πείτε τρεις φορές την προσευχή που επιλέξατε (πχ Σε πράσινο κερί, ημέρα Πέμπτη, πείτε : Όπως γεμίζει η σελήνη, έτσι γεμίζει το πορτοφόλι και η ζωή μου με ευημερία. Ας γίνει έτσι…)

Στις σαμάνικες θεραπείες ευλογούμε και τις 4 κατευθύνσεις όταν ανάβουμε ένα κερί.  Που το αφήνουμε να καεί για να ολοκληρωθεί η προσευχή μας ή το σβήνουμε με κηροσβέστη για να συνεχίσουμε την εργασία μας στην επόμενη φορά της θεραπείας.

Δεν το φυσάμε για να μην σκοτώσουμε με την πνοή μας, την φωτιά που είναι σημαντικό στοιχείο πνευματικής εργασίας.
Όσο καίει το κερί, μένεις συνδεδεμένος με την πρόθεση σου, οραματίζοντας το αποτέλεσμα σαν να έχει υλοποιηθεί. Εμπιστεύσου την συμπαντική σοφία για την υλοποίηση της ευχής και κάνε χώρο στην ζωή σου για την έλξη της. Χάρισε βιβλία ή ρούχα που αγαπάς, για δημιουργία ενός κενού μέσα στη ζωή σου. Το σύμπαν ξέρει τι θα φέρει.Γιατί η Σελήνη δεν είναι δώρο μόνο για τον Ουρανό μα και για την ζωή μας.

Καλή Υλοποίηση

Κωνσταντίνα

 

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.