Είναι άκρως γοητευτικό να πορεύεσαι μέσα στη ζωή σου και να σε εξελίσσει αυτό που αγαπάς. Μόνο και μόνο για να αποτελείς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Και ότι αφορά αυτό τον διπλό καθρέφτη απήχησης προς το βλέμμα μου, προς το βλέμμα του κόσμου, θέλω να προσφέρω την καλύτερη αντανάκλαση. Τι είναι αυτό που δεν πρέπει να κάνω για να αλλοιώσω την εικόνα.

Τι είναι αυτό που κάνω;

Από το χειμερινό κολύμπι, την κουνταλίνι γιόγκα, το ρέικι, την σαμάνικη θεραπεία, τις κάρτες αυτογνωσίας των αγγέλων, την θεϊκή τους καθοδήγηση μέσω ανώτερης επικοινωνίας, την θεραπευτική ζωγραφική, που αντανακλούν πάνω σε προσωπικά ραγίσματα ή χαρίσματα πάντα αναρωτιέμαι αν είναι όσα έχω μάθει αρκετά. Και κυρίως αν είναι ηθικά σωστά αυτή την εποχή που ζούμε. Μα όσο και να αναρωτιέμαι είναι πάντα εύλογο να προσπαθώ να τα εξελίξω και μέσα από αυτά να εξελιχθώ.

Και όμως γεμίζεις κάποιο αόρατο συναισθηματικό κενό…

Μα όταν αφαιρείς γεμίζεις περισσότερο αφού το σύμπαν γεμίζει το κενό με κάτι που είναι ωφέλιμο για την εξέλιξή σου.

Κάποτε μου έλεγαν ότι με την αφαίρεση πολλαπλασιάζεις την αγάπη.

Και όπου αγάπη συνώνυμο της καλοσύνης.

Ο καλύτερος τρόπος για να εξηγήσω την προσπάθειά μου να ζήσω σε ροή καλοσύνης, είναι να το συγκρίνω με έναν σωλήνα που είναι μπλοκαρισμένος με βότσαλα. Αυτός ο σωλήνας αντιπροσωπεύει πώς ενέργεια – το σύμπαν, η πηγή, το πνεύμα, ο Θεός, η διαίσθηση, ό, τι θέλεις να το ονομάσεις – δουλεύει μέσα μου. Με τον πειραματισμό, να ξεκαθαρίσω μερικά από αυτά, έχω ενισχύσει τη δική μου διαίσθηση και διαπίστωσα ότι όταν αγνοώ τα ένστικτά μου, καλά, τα πράγματα κατεβαίνουν γρήγορα.

Έκανα σταδιακά την αφαίρεση των φραγμών πέτρας από πέτρα μέχρι που έμεινα τελικά με ένα μεγάλο ογκόλιθο για να εκραγεί. Και έκρηξη! Σίγουρα βγήκε με ένα κτύπημα. Μια ευτυχισμένη, δυναμική έκρηξη που καταλήγει σε μία ερώτηση.

Τι είμαι έτοιμος να αποχωριστώ για να νιώσω πλήρης;

 Δεν είναι ασυνήθιστο στον εκδηλωτικό κόσμο να επικεντρωθεί σε αυτό που θα θέλατε να φέρετε στη ζωή σας. Εκτός από το να αφήνω ό, τι δεν με εξυπηρετεί, έπρεπε να επιλέξω συνειδητά τι θα γεμίσει το χώρο που αφήνει πίσω του. Ίσως φαίνεται προφανές, αλλά αυτό είναι κάτι που είτε δεν ήμουν έτοιμος να ακούσω στο παρελθόν είτε δεν είχα εξετάσει πλήρως.

Πάντα έψαχνα για να κάνω χώρο, αλλά δεν είχα σκεφτεί τι θα γεμίσει πραγματικά το δωμάτιο που είχα δημιουργήσει.

Κάνοντας μια λίστα όπου κάθε “ΑΦΉΝΩ είχε ένα αντίστοιχο “ΕΠΙΤΡΕΠΩ” που πρόσθεσε ένα στρώμα πρόθεσης που δεν είχα βιώσει πριν. Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να απομακρυνθούμε από – περιοριστικές πεποιθήσεις, πόνο, παλιές βλάβες, κουρασμένες ιστορίες – αλλά μερικές φορές δεν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το άλμα. Έπρεπε να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου και να ξυπνήσω σε αυτό που πραγματικά είμαι ανοιχτός και πρόθυμος να αφήσω μέσα.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Τι δεν σας εξυπηρετεί και τι είστε πρόθυμοι να αφήσετε; Και τι δεν αντέχετε στην ιδέα ότι θα μπορούσατε να αποχωριστείτε; Μπορούμε πιθανώς όλοι να επωφεληθούμε από την λίστα ενός τέτοιου καταλόγου. Πρώτο μέρος για ανίχνευση; Στα σίγουρα η ντουλάπα των ρούχων σου. Δες εδώ

Μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία, γι ‘αυτό διαθέστε λίγο ήσυχο χρόνο σε αυτό, και αφήστε τον εαυτό σας, να είναι ειλικρινής.

Για παράδειγμα, η λίστα μου περιελάμβανε μεγαλύτερη κίνηση, δράση και ορμή. Πολύ αστείο, τις εβδομάδες πριν ένιωθα τελείως παράλυτη και κολλημένη. Αυτό έπρεπε να αφήσω.Εάν θέλετε να έχετε περισσότερη οικειότητα, ίσως χρειαστεί να είστε πρόθυμοι να αποφύγετε την αίσθηση της μοναξιάς. Για να επιτρέψετε το άνοιγμα, ίσως χρειαστεί να χαλαρώσετε τη λαβή στην πανοπλία και στους τοίχους που μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε.Τέλος, θυμηθείτε να εξισορροπήσετε αυτήν την ένταση με το παιχνίδι – και σκεφτείτε το μεγάλο! Κατά τη διάρκεια της πνευματικής άσκησης με με οδήγησε μέσα από μια σειρά ασκήσεων αναπνοής με βάση αυτές τις προθέσεις, επιτρέποντας στο μυαλό και το σώμα μου να έρχονται σε συγχρονισμό.

Η εμπειρία μου έμαθε ότι δεν είναι μόνο η εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας. πρόκειται για την εμπιστοσύνη και την ακρόαση του σώματός σας και τη βαθιά σύνδεση με αυτό. Σας καθοδηγεί περισσότερο από ό, τι γνωρίζετε. Δοκιμάστε την Καλή επιτυχία

Από την Κωνσταντίνα Δήμου

 

 

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.