Mπορεί να έχετε ακούσει ότι είναι σημαντικό να μην αποδίδεται μόνο στα αποτελέσματα. Ρωτήστε για το τι είναι στο υψηλότερο καλό σας ή διατηρήστε μια ανοιχτή, ελκυστική ενέργεια όταν εκδηλώνετε αυτό που θέλετε να συμβεί. Θυμηθείτε ότι το σύμπαν είναι σαν ένας σερβιτόρος, που θα ακούσει την προσταγή σου ως παραγγελία και ομοίως θα στη φέρει. Ένα πράγμα που οι άνθρωποι δεν μιλούν αρκετά, είναι ο ρόλος του θεϊκού χρονοδιαγράμματος στην εκδήλωση του .Το σύμπαν συχνά γνωρίζει τον ιδανικό χρόνο για να φέρει κάτι στη ζωή σας.

Το πρόβλημα είναι ότι το γήινο εγώ μας δεν είναι πάντα αφοσιωμένο σε αυτό το θεϊκό χρονοδιάγραμμα και μπορεί να απογοητευτεί όταν κάτι διαρκεί περισσότερο από το αναμενόμενο, ακριβώς όπως το εγώ μπορεί να φοβηθεί όταν εμφανιστεί κάτι πριν νιώσουμε έτοιμοι. Παρακάτω είναι μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου για το θεϊκό χρονοδιάγραμμα όταν προσπαθείτε να εκδηλώσετε οτιδήποτε.

1. Μην αφήσετε τον θεϊκό χρόνο να σας κρατήσει όμηρους.

Πάντα λειτούργησε πραγματικά σκληρά για κάτι που αισθάνεστε ότι είναι για το υψηλότερο αγαθό ή μέρος της μοίρας σας, όπως η δημοσίευση ενός βιβλίου, η αγορά ενός σπιτιού, η απόκτηση ενός μωρού, ένας γάμος ή η επιστροφή στο σχολείο, αλλά μόνο για πάντα στόχος που θα σας κινητοποιήσει να προχωρήσετε μπροστά. Ίσως το σύμπαν να ρίχνει ακόμη και προφανή οδοφράγματα. Θα μπορούσε να είναι ένα θεϊκό ζήτημα χρονισμού, βάλτε έτσι το έργο ή το στόχο στην πλευρά για λίγο και να επικεντρωθείτε στην εκδήλωση κάτι άλλο τώρα, κάτι που η ψυχή σας και το σύμπαν είναι έτοιμα να δώσουν το πράσινο φως. Θα ξέρετε ότι παίρνετε ένα πράσινο φως όταν κάτι στη ζωή σας ρέει καλά ή όταν έχετε λάβει πολλές συγχρονίσεις γύρω από ένα ζήτημα.

2. Θυμηθείτε ότι οι εποχές επηρεάζουν το θεϊκό χρονισμό.

Υπέροχα, συναρπαστικά νέα πράγματα, άνθρωποι και ευκαιρίες μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή στη ζωή σας. Αλλά οι ρυθμοί και οι κύκλοι της φύσης μπορούν μερικές φορές να διευκολύνουν την εκδήλωση ορισμένων πράξεων σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές.

Αυτή τη στιγμή στη Βόρεια Αμερική βιώνουμε την άνοιξη, η οποία είναι μια σπουδαία στιγμή για να προχωρήσουμε με μεγάλα βήματα δράσης γύρω από νέους στόχους, να ξεκινήσουμε δημιουργικά έργα και να φέρουμε το πάθος στο ειδύλλιο. Ο Κριός είναι ένα φιλόδοξο σημάδι προσανατολισμένο στη δράση, ανάληψη κινδύνου, έτσι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Κριός ανακαλύπτει την άνοιξη.

3. Σκεφτείτε το σύμπαν ως χρήσιμο αστυνομικό της κυκλοφορίας.

Κοιτάξτε πίσω στη ζωή σας και να εντοπίσετε στιγμές που η χρονική στιγμή φαινόταν προορισμένη και έσωσε την άκρη σας ή είχατε μια χάρη. Πρόσφατα είχα έναν φίλο που διαμαρτυρήθηκε ότι χρειάστηκε σχεδόν ένα χρόνο από τότε που είχε επεξεργαστεί μια δημιουργική ιδέα έως ότου ήταν επίσημα προωθημένη από έναν μέντορα που τον πίστεψε και τον βοήθησε. κάπως έτσι συμβαίνει, κάθε μήνα σχεδον, εμφανίζεται ένα νέο και απροσδόκητο οδόφραγμα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της καθυστερημένης περιόδου αναμονής, ο φίλος μου συναντήθηκε με ορισμένους παραγωγούς που τον έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα από τα έργα τους. Ποτέ δεν θα είχε αυτή την καταπληκτική ευκαιρία εάν το σύμπαν δεν είχε πιέσει το άλλο έργο του.

4. Θεία χρονική στιγμή μπορεί να γνωρίζει ότι είστε έτοιμοι πριν το εγώ σας κάνει.

Ίσως τελειώνετε ένα γάμο και λέτε στους φίλους σας: “Θα είμαι μοναχός για τουλάχιστον ένα χρόνο”, αλλά το Σαββατοκύριακο αφού βγείτε από το οικογενειακό σπίτι σας, συναντάτε την αγάπη της ζωής σας σε ένα πνευματικό εργαστήριο. Ή ίσως έχετε προωθηθεί και έχετε περισσότερη ευθύνη στην εργασία και νιώθετε πανικοβλημένος που δεν είστε ακόμη κατάλληλος.

Μερικές φορές το σύμπαν θα μας στείλει πράγματα πριν νιώσουμε έτοιμοι. Ωστόσο, αν εμπιστευόμαστε ότι υπάρχει ένα θεϊκό σχέδιο για τη ζωή μας και ότι τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία, μπορούμε να εμπιστευθούμε ότι το εγώ μας δεν γνωρίζει πάντα το καλύτερο. Μπορούμε να αρχίσουμε να εμπιστευόμαστε τι εμφανίζεται.

5. Η παράδοση και η μη σύνδεση με τα αποτελέσματα είναι ευκολότερη όταν επηρεάζετε το θεϊκό χρονοδιάγραμμα.

Η πρακτική της παράδοσης βοηθά πραγματικά τις προσπάθειες εκδήλωσής σας επειδή η παράδοση σας κάνει πιο χαλαρούς και ανοικτούς. Αυτό όχι μόνο σας κάνει πιο ελκυστικό με ενεργητική έννοια. η παράδοση επιτρέπει να εμφανιστεί κάτι που είναι ακόμα καλύτερο ή πιο κατάλληλο από αυτό που ελπίζετε να εκδηλώσετε. Το θεϊκό χρονοδιάγραμμα σας κάνει να χαλαρώσετε για να εκδηλώσετε γιατί συνειδητοποιείτε ότι το χρονοδιάγραμμα της ζωής σας δεν εξαρτάται μόνο από εσάς, το οποίο παίρνει κάποια πίεση και άγχος από εσάς.

6. Ο θεϊκός χρόνος ενισχύει ότι το σύμπαν νοιάζεται για σένα.

Δεν είσαι μόνος στις προσπάθειες εκδήλωσής σου – μακριά από αυτό! Στην πραγματικότητα έχετε ένα σωρό βοηθοί στον κόσμο του Πνεύματος οι οποίοι βρίσκονται κοντά σας για να σας βοηθήσουν. Ο θεϊκός χρόνος είναι ένας από τους τρόπους που το σύμπαν κοιτάζει εσένα. Σας βοηθά να αποφύγετε τις παγίδες κάνοντας επιβράδυνση ή βοηθώντας να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες σας πιέζοντας προς τα εμπρός.

Από τη Κωνσταντίνα Δήμου

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.