Ως ανθρώπινα όντα, μας λένε συνεχώς ότι λείπει κάτι στη ζωή μας. Ότι η αγορά ενός συγκεκριμένου προϊόντος, η επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχου ή η πραγματοποίηση ειδικών διακοπών θα μας κάνει ολόκληρωμένους . Εγγυώμαι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή σας τώρα, που είναι μόνο εκεί επειδή έχετε προγραμματιστεί να νομίζετε ότι τα χρειάζεστε. Επειδή η κοινωνία σας έχει πει ποιος είστε και τι υποτίθεται ότι θέλετε.
Νομίζουμε ότι γνωρίζουμε τους ανθρώπους και νομίζουμε ότι γνωρίζουμε τον εαυτό μας – αλλά ποιοι λέμε ότι είναι επί της ουσίας;

Ο μόνος τρόπος που θα μπορέσετε ποτέ να γνωρίσετε τον εαυτό σας είναι εάν αφήσετε την καρδιά σας να είναι ανεπηρέαστη. Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό, δεν θα χρειαστεί να κάνετε πράγματα επειδή είναι “σε τάση” ή επειδή οι άνθρωποι γύρω σας το κάνουν. Ίσως όλοι οι φίλοι σας αρχίζουν να έχουν παιδιά, και δεν θέλετε. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε το κοπάδι. Οι ηγέτες γεννιούνται όταν επιτυγχάνουν αυτό το είδος κοινωνικής ανεξαρτησίας και γίνονται πρόθυμοι να βγουν έξω από την πτυχή, έξω από τα όρια του συστήματος.
Μέσα από την Σαμάνικη παράδοση και φιλοσοφία είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους να ξυπνήσουν στην εσωτερική τους δύναμη και ατομικότητα. Είμαι εδώ για να σας υπενθυμίσω ότι ακριβώς επειδή όλοι το κάνουν με έναν τρόπο δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσεις το δικό τους. Δεν υπάρχουν δέντρα στη φύση τα οποία να είναι τα ίδια, δεν υπάρχουν δύο ζώα τα ίδια. Δεν είστε οι ίδιοι με οποιονδήποτε άλλον. Είστε γεννημένοι ανεξάρτητοι, και θα πεθάνετε ανεξάρτητοι.

Μπορείτε να νιώσετε αυτή την ενέργεια;

Αυτή η ενέργεια μέσα σου που λέει, “έχω τελειώσει παίζοντας μικρός, είμαι έτοιμος να παίζω παιχνίδι κάποιου άλλου”.

Κρατήστε αυστηρά αυτή τη δήλωση.

Δεν είστε αυτό που έχετε μάθει, τι κατέχετε ή τι έχετε επιτύχει. Δείτε την αλήθεια στον εαυτό σας που σας λέει ποιος είστε πραγματικά.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη που δεν έχουν κάνει check in με την καρδιά τους εδώ και αρκετό καιρό. Σήμερα, σας προκαλώ να πάρετε τον εαυτό σας -τον αληθινό σας εαυτό – έτσι ώστε να μπορεί να σας ανυψώσει στο φως της καρδιάς σας. Αφήστε την καρδιά σας να σας δείξει τις απεριόριστες δυνατότητες και τα πράγματα που είναι σωστά για εσάς, ακόμα και αν δεν είναι σωστά για κάποιον άλλο. Ζητήστε την πνευματική ανεξαρτησία σας, και αύξανε να είστε οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες που γεννήσατε να είστε. Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να ξεκινήσετε αυτό το εσωτερικό ταξίδι:
1. Διεξάγετε μια “πνευματική απογραφή” παρακολουθώντας το πού ξοδεύετε την ενέργειά σας. Πότε αισθάνεστε ότι λειτουργείτε από μια θέση θετικότητας; Τι αρνητικές δυνάμεις σας κρατούν κάτω; Αφού εντοπίσετε την πηγή αποστράγγισης, λάβετε μέτρα για την εξάλειψή τους.
Ένα καλό μάντρα γι ‘αυτό είναι:

“Καθαρίζω όλα τα αρχεία και τις μνήμες που σχετίζονται με _____ (συμπληρώστε με την αρνητική σας συνήθεια) και θα το καθαρίσετε από μένα μέχρι να αφαιρεθεί από το πνεύμα μου και λειτουργώ με αυθεντικό τρόπο και αγάπη . “

2. Πριν αγοράσετε οποιαδήποτε υλικά αντικείμενα, ρωτήστε τον εαυτό σας: «Με αυτό τον τρόπο με βοηθάτε στην εξέλιξή μου να γίνω πιο ισχυρός άνθρωπος που ζει στην αλήθεια στη Γη»;

3. Σημειώστε πού καταναλώνετε το μεγαλύτερο μέρος της ψυχικής εστίασής σας καθημερινά. Ξοδεύετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας σκέψης για την αγάπη, τα χρήματα, την υγεία, την επιτυχία; Πού μένει το μυαλό σας το μακρύτερο; Γιατί αυτό είναι αυτό που λέτε στον εαυτό σας που χρειάζεστε στη ζωή σας.

4. Περάστε περισσότερο χρόνο έξω, ξαπλωμένος στο γρασίδι ή ακουμπώντας την πλάτη σας πάνω σε ένα δέντρο. Εργαστείτε μέχρι ένα διαλογισμό 20 λεπτών και σκεφτείτε: “Έχω πρόσβαση στο σύστημα δικτύωσης της φύσης για να καθαρίσω και να επαναφορτίσω την ενέργειά μου”.

 

Στο δάσκαλο μου, φίλο και αδερφό μου που σήμερα γιορτάζει! Αχό!

Με πολύ αγάπη!

Κωνσταντίνα

 

Η Κωνσταντίνα Δήμου έχει ξεκινήσει την διδασκαλία, τη θεραπεία μέσα από τη γνώση του Σαμάνικου αρχετυπικού τροχού και η γνώση της μαγείας ολοένα εξελίσσεται…

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.